omg!

Jag läste precis igenom mina sista blogginlägg och GUD vad många gånger jag har "börjat om" Men det har nått en punkt nu, jag sa att jag ALDRIG skulle komma över 80kg igen och här är jag!
Sedan samtidigt så tycker jag att jag givk ner typ 27kg med hjälp av Soppor och på ett år, så har jag gått upp CA10kg och det känns helt Okey tycker jag :-) Men det är inte Okey att väga det jag gör, men jag är samtidigt stolt över mig själv över att jag inte har gått upp allt igen plus lite till :-)

Jag är inne på min andra dag nu, och det går bra faktiskt, visst, suget finns kvar, jag lovar. Men jag känner samtidigt att det är Okey, det gäller helt enkelt att bita ihop och fixa det :-)
Jag känner i munnen att jag börjat komma in i Ketonfasen redan, om inget annat så berättade A.T att min andedräkt var hemsk.. TACK för den :-P

Springer upp och ner till källaren och tvättar

Detta kan komma att fungera faktiskt och det känns riktigt bra, jag är inställd på målet och jag menar.... jag hade ett mål innan, att ha gått ner till det jag ville fram tills den 15/6 då det är skolavslutning och jag slutar mitt nuvarande jobb... Och det är ca 7veckor tills dess, detta innebär ju att jag borde kunna gå ner de 15kg tills dess :-) MEN det är önsketänkande och ett mål och min Målbild stämmer fortfarande! Bara så ni vet :-) Jag kommer inte stressa fram något,, jag hade tänkt att gå på sopporna i 5 veckor iaf :-) Det blir typ. Oooh nu ska vi börja räkna pengar igen! :-P

Sopporna kostar 63:- Om dagen. Sju dagar i veckan, det blir ju 441kr i veckan, som resulterar i 2205:- Och det kan jag faktiskt leva med :-)
Helt klart billigare än vad jag brukade betala hos XV, sen kan jag inte svära på att dessa produkterna är lika bra? Jag kanske inte alls går ner något alls? Vem vet, jag tycker att XV är BRA, ni får inte tro något annat, men helt ärligt, jag har inte råd att göra XV igen. Så enkelt är det!

MegaMe

Kommentarer
Postat av: Helena

Vad är det för soppor du ska äta istället? :)

2011-04-28 @ 15:39:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0