~Dag Ett~

Ja, som ni säkert märker av min rubrik, så började jag på Dag Ett idag igen.
Hur länge denna omgånen blir det vet jag inte. Det är runt 12kg jag vill förlora, det är runt 47dagar om vi nu ska räkna på hur snabbt det gick förra gången, Dock har jag en mindre kroppsmassa nu, därför kan det bli lite jobbigare att gå ner i samma takt som innan, eller hur :-P
Men det ska jag klara, men jag vill och tänker inte hålla på mer än 47 dagar, aldrig. Om jag håller på i 47dagar så är jag färdig till den 11 september. Haha bra datum det där! :-P Eller inte.
Jag ska under 70 kg det är mitt första mål, det är ca 7 kg dit nu. Sen är mitt "huvudmål" 65kg, men som jag sagt innan, jag slutar när jag är nöjd, jag vill inte bli av med mina bröst mer nu, jag saknar de något enormt mycket. Det kan tillochmed bli att jag sparar och köper nya till mig...

Kostnader i 47dagar:
4230:- för maten.

Månadskostnaden är fortfarande
650:-

Jag måste börja träna igen, det är viktigt för mig faktiskt. Jag är bara så lat och när det är fint väder, då är man fan inte sugen på det..

Jag sitter och tittar på "generation fett" vilket är intressant faktiskt. Lite avundsjuk på vad de äter. USCH! men det är sant det som de säger, vem vill inte ha efterrätt? Vem kommer inte att äta lite chips?

MegaMe

Aj.

Vet ni vad det värsta med att vara mig är?
Att jag har ett hjärta, det gör ont i mitt hjärta.
Jag behöver honom här, men han vill inte vara hos mig.
Det svider i mitt hjärta, det ömmar i min själ.
Än en gång blir jag sårad, jag svär.
Mina tårar blinkas bort, jag tar på mig mitt leende.
Allt är som det ska och jag mår bra?
Jag vill bara bort, flyga med örnen.

Goddag på dig med.

Hej på er alla.
Idag var det fredag, IGEN! trevligt värre får jag ju säga, det blir jobb idag, jobb imorgon och Jobb på Söndag, and Guess What, Jobb på Måndag och Tisdag också! Men på Onsdag DÅ är jag minsann och dar ledig, det tackar vi ju för :-) Trevligt värre får jag ju säga :-)
Imorgon blir det att åka till Mölle och Sillens dag där, det kan ju hända att man får en skymt av Emma Andersson, de ska ju dit och festa (Eftersom hon gifter sig i Brunnby idag) viskade en liten fågel i mitt öra och det ska tydligen vara EN massa snygga kändisar både svenska och utländska sådana som ska dit och festa, MUMMA! säger jag bara! Kanske skulle ta och kolla läget där ändå? Eller vad säger ni?
Mr R är jag osäker på, nej inte på honom, på mig själv och min osäkerhet, jag tycker inte detta är OK längre, varför måste jag behöva gå runt och vara rädd för? Kan jag inte bara få lov att vara lycklig?
OGILLAR detta!


MegaMe

Bha!

"sambo"kilon plus Mens gör mig GALEN!
Jag har en sådan enorm enormt mensvärk så det inte finns. Det gör seriöst riktigt riktigt ont, jag ligger i min säng och tycker synd om mig hela tiden.
FUCK!
Inte det roligaste att göra en dag som denna, men jag ska ju faktiskt städa också ju, Alltid lika jävla skoj...!
Men det behövs för inatt ska jag ha en vän på övernattning här, ska bli trevligt faktiskt.
Fast jag saknar R jätte mycket, verkligen jätte mycket, hur fungerar det? Jag känner knappt människan ju! :-S
Jodå det gör jag, vi har tillbringat all vår lediga tid tillsammans och det är helt underbart måste jag säga :-)
Han följde med till mitt kalas hemma hos mamma, underbar var han där <3 Han följde med till stranden med min familj igår morse och han gick upp klockan 7 underbar är han <3.
Ändå är jag så rädd att detta bara är på låtsas. Jag tror ju att han tycker om mig, faktiskt men ja...

MegaMe

"Sambo"kilon javisst!

Inte för att jag är sambo, men han har varit hemma hos mig ganska så mycket nu och det har varit mycket festande och mycket ätande och Dumma jag har gått upp 4 KILON! det är GALET mycket och inte alls okey faktiskt.
På måndag ska jag ta och börja på sopporna igen så att jag får struktur på det hela, det kan och kommer bli intressant att gå på sopporna igen, det kommer bli jobbigt om inget annat, men detta ska jag klara, Nu ska jag bara äta upp vad som finns i kylen dessa sista dagarna och sedan är det MINST 2 veckor på soppa igen.
GOTT! eller något :-P Vafan jag skulle ju ner till 65kg, jag låg på 75 och nu är jag uppe på 79kg igen. Detta är inte OKEY! jag lovar er att det är Fruktansvärt, jag känner verkligen mig SÅÅ mycket tjockare nu.
Jag måste börja ta tag i träningen nu också, men det är inte roligt när det är fint väder ju! :-(

MegaMe

Promenad

Ja, min träning går ju inte sådär jättebra.
Men jag tänkte faktiskt att jag skulle gå ut och gå nu och sedan försöka få något i min mage, Usch jag tänker verkligen på honom hela hela tiden, det känns lite jobbigt. Men jag tror att han faktiskt gillar mig på riktigt.
Han ska följa med hem till familjen nu på söndag och på mitt 20årskalas. Det känns bra som attan tycker jag faktiskt va :-) Jag tycker om honom :)
kolla inte ens kunde jag skriva om en promenad utan att komma in på honom det är galet, galet säger jag!
Nu ska jag iaf ut och gå, och leta smultron :-)

På gott humör!

Det känns riktigt bra att gå runt och må så här oförskämt bra faktiskt! :-) Det är helt fantastiskt :-)
min mage pirrar och jag tänker på honom hela hela tiden :-)
Går in och tjuvkikar på hans facebook sida bara för att se honom och liknande!
Han gick precis här ifrån och då sa han "Hmm jag vill inte gå!" Nej det ville jag verkligen inte iheller, men han ska ju jobba och slita så det är ju bra :-)
Nej nu ska jag titta över min ekonomi sedan köra och handla mat. Sedan blir det kanske till att köpa en tennisboll eller två, det kan ju vara skoj att ha i vattnet på stranden :-)
Jag mår bra tralalala! :-)
Maten går också bra, äter inte onyttigt speciellt ofta, äter dock lite för lite mat, men det är ju inte bra..
Ska nog ta och skriva min lönelappar nu förrästen!

Puss och Kram MegaMe

Sommarkärlek!

Ja mina vänner,jag börjar nog verkligen bli lite smått förälskad, det är supermysigt men superskrämmande.
Jag har inte varit kär sedan jag var 15 år, det är 5 år sedan. Kommer jag att klara detta? Jag är så enormt osäker på mig själv och jag förstår inte hur någon kan vilja vara med mig, fortfarande, fast jag är smoking hot :-P
Jag har bra självförtroende men dålig självkänsla, jag måste alltid skämta om saker som är jobbiga men det är krävande att vara så osäker som jag är, det är inte roligt alls. Känna sig osäker på om han verkligen vill vara med mig, om allt inte kommer visa sig vara en dröm och att jag blev blåst. Jag tror inte att det är så, men det är jobbigt att känna som jag gör efter så kort tid. Väldigt skrämmande faktiskt.

MegaMe

Sommar kärlek?

Hej på er!
Nu är jag tillbaka igen :-) Skönt va? :-)
Det har varit mycket och det är fint väder och jag har inte orkat.
Jag läser just nu en kurs "utvecklingsstörning och funktionshinder" på 200p heltid i tio veckor. SKOJ! :-P Det är faktiskt skoj, men jobbigt, eftersom det är skola, så är det väl alltid, är det inte det? Eller?

Jag har hittat en liten kärlek till mig också tror jag. Kanske iaf, jag trivs i hans sällskap, jättemycket faktiskt.
Men han har typ precis kommit ut ur ett ganska så långt förhållande så jag vet att han inte vill gå för fort fram och det får jag ju acceptera, men jag vill ju veta om det kan bli vi. Jag har verkligen låg självkänsla. Det är inte roligt alls. Jag är rädd, rädd för att falla och för att skrapa mig i fallet, jag vill inte det.
Men man måste våga eller hur? :-P Man blir väl alltid skrapad lite eller? :-P
Jag vet inte riktigt hur jag ska göra, någon som har något tips, jag tror jag kan bli kär i honom :-) Det pirrar i min mage när jag tänker på honom, MEN jag låter min oro ta över.

Maten går bra och jag ligger på runt 75kg fortfarande, så det är bra. Tummen upp! :-)

MegaMe

Uppdatering Är Lika Med

NOLL! jag vet det, förlåt, men jag ser det som en bra sak! :-) För det betyder ju att JAG har haft saker att göra och att det har varit fint väder och jag inte har velat vara inne! Så det är bra saker tycker jag allt! :-)

Med mig är det bra, jag är nöjd med mitt liv för tillfället, håller på att arrangera ett födelsedagskalas, inte det roligaste att göra det åt sig själv, jag vet inte riktigt vart vi ska vara och hur många som kommer, kan inte någon annan bara arrangera det åt mig? Det hade varit riktigt riktigt skönt. Kan ju knappast ha det i min lilla lägenhet, men att använda scoutstugan om vi bara blir 16 personer känns lite onödigt tycker jag ju, så jag vet inte riktigt. GHA! vad jobbigt, jag avskyr sånt här för då blir det, vilka vill komma hem till mig och fira mig? Vilka tycker om mig, det är fan jobbigt, jag känner mig så misslyckad när folk avböjer och liknande, inte roligt, sen VET jag ju att vissa hade kommit om de hade kunnat. Det är väl klart :-)

Jag har tatuerat mig :-) En text på foten där det står I Walk My Own Way! Superfint och jag är supernöjd, det är klart att det gjorde ont, men det gjorde inte så ont som jag hade föreställt mig :-) Lovley! :-)

MegaMe


RSS 2.0