omg!

Jag läste precis igenom mina sista blogginlägg och GUD vad många gånger jag har "börjat om" Men det har nått en punkt nu, jag sa att jag ALDRIG skulle komma över 80kg igen och här är jag!
Sedan samtidigt så tycker jag att jag givk ner typ 27kg med hjälp av Soppor och på ett år, så har jag gått upp CA10kg och det känns helt Okey tycker jag :-) Men det är inte Okey att väga det jag gör, men jag är samtidigt stolt över mig själv över att jag inte har gått upp allt igen plus lite till :-)

Jag är inne på min andra dag nu, och det går bra faktiskt, visst, suget finns kvar, jag lovar. Men jag känner samtidigt att det är Okey, det gäller helt enkelt att bita ihop och fixa det :-)
Jag känner i munnen att jag börjat komma in i Ketonfasen redan, om inget annat så berättade A.T att min andedräkt var hemsk.. TACK för den :-P

Springer upp och ner till källaren och tvättar

Detta kan komma att fungera faktiskt och det känns riktigt bra, jag är inställd på målet och jag menar.... jag hade ett mål innan, att ha gått ner till det jag ville fram tills den 15/6 då det är skolavslutning och jag slutar mitt nuvarande jobb... Och det är ca 7veckor tills dess, detta innebär ju att jag borde kunna gå ner de 15kg tills dess :-) MEN det är önsketänkande och ett mål och min Målbild stämmer fortfarande! Bara så ni vet :-) Jag kommer inte stressa fram något,, jag hade tänkt att gå på sopporna i 5 veckor iaf :-) Det blir typ. Oooh nu ska vi börja räkna pengar igen! :-P

Sopporna kostar 63:- Om dagen. Sju dagar i veckan, det blir ju 441kr i veckan, som resulterar i 2205:- Och det kan jag faktiskt leva med :-)
Helt klart billigare än vad jag brukade betala hos XV, sen kan jag inte svära på att dessa produkterna är lika bra? Jag kanske inte alls går ner något alls? Vem vet, jag tycker att XV är BRA, ni får inte tro något annat, men helt ärligt, jag har inte råd att göra XV igen. Så enkelt är det!

MegaMe

Vikt!

Hej på er! :-) Om ni ens är några? :-P

Jag är som sagt tillbaka :-) Igår den 27/4 vägde jag in mig....... på 84kg... FYYFAAAN säger jag! Det gjorde riktigt ont i min själ,,, MEN det är en jävla sporre samtidigt och det är ju positivt :-)

Jag har alltså gått upp ca 8 kg? Nej det känns inte ritkigt rätt.. Jag var väl nere på 73-74 sist? Men det jag ser skrivit här är 76kg.. Iaf, 84kg är det jag väger nu, sen skiter jag i vad jag vägde, nu har jag siktet inställt på min målvikt, som jag förövrigt inte vet vad det är! Men jag vill Komma under 70 iaf, Det hade varit sjuuukt Kul att kunna säga att jag gått ner 40kg och gå ner ända ner till 62kg. MEN jag tar en dag i taget :-)

Jag skrev min målbild till min vän A för någon dag sedan. Jag tänkte att jag skulle dela med mig av den till er :-)

Det är den 20 Juli idag och jag fyller 20 år, jag har gått ner till 69kg, det är 15 kg, men jag har klarat det, jag och A har klarat det tillsammans :-)
Min resa är nog inte riktigt klar än, men jag är nöjd med vad jag uppnått och jag vet att jag kommer klara de sista 5-10kg utan NÅGRA problem. Vafan jag har ju sammanlagt gått ner 33kg redan :-) de sista kilona kommer att gå fort :-) Jag mår bra, jag är hälsosam och tackvare att jag har gått ner så mycket så är jag lite lyckligare och mycket säkrare i mig själv! :-) Skolan börjar snart och ett nytt kapitel på mitt liv påbörjas! :-)


Im back

Hej där! jag är tillbaka,, tyvärr..

Inte på XV men jag är påväg upp i vikt igen i raket fart. Visst jag kan skylla lite på mina P-piller, men verkligen inte allt.. Jag väljer ju faktiskt att äta allt onyttigt, eller hur.
Jag och en vän från XV har bestämt oss för att börja nu igen. Jag drar igång på soppor den 27... Men jag vet inte hur länge jag kommer att hålla på faktiskt. Jag vill inte glömma bort mitt liv och bli så isolerad som jag var innan :-S

Maten har börjat bli min tröst igen, det är inte bra, jag har kommit in i samma mönster igen, det är inte heller bra, jag lider av måndagssjukan nu,, Ni vet... Jag börjar på Måndag... Därför börjar jag aldrig på måndagar för det blir aldrig någonsin av... Nu börjar jag på Onsdag, tror det var en onsdag förra gången också faktiskt, detta kommer jag lösa...

Droppen på denna bägaren.. Eller nej det var inte ens en droppe, det var min vän A som mejlade mig och berättade att han skulle börja igen och att han behövde min hjälp!
Men droppen borde vara när mina kläder börjar bli för små och sitta HÅRT i midjan, när de satt löst innan, nej jag har inte gått upp jätte jätte mycket, absolut inte i klass med vad jag vägde när jag började på XV! absolut INTE! Men det börjar gå åt fel håll och det känns inte bra, jag börjar hamna i deprissioner och börjar känna mig sviken av folk, vilket jag inte är.. Men jag börjar känns det som det och det är minsann inte roligt.

Men som sagt jag är tillbaka och på onsdag drar jag igång, anledningen till det är för att.... Jag har inte råd innan onsdag och löning... Dåligt som fan, jag bryr mig inte om påsken faktiskt, inte ett jävla dugg.. Ska ändå jobba hela påsken, men jag måste ha råd att köpa soppor, hade egentligen velat ha XV-soppor men de får jag ju inte köpa nu... Jäkla mög!

RSS 2.0