Aldrig varit så GLAD

Över att ha fått min mens!

1. Jag är inte Gravid
2. Min kropp mår bra igen (mensen har uteblivit sedan februari månad)
3. Det finns en anledning till varför jag mått som jag mått vilket leder till...
4. Att jag vet VARFÖR jag haft ett sådant sug efter MAT! :-)

Nu kan jag leva med ångesten! :-) TACK <3

Jag har tränat idag :-) Jättebra :-) Step i en timme, cyklat dit och hem :-) (7km)
Sedan har jag umgåts med de jag tycker om och vi cyklade säkert 7km då också.
Sen gick vi till och från CitGross, det är bra för att jag ångrade mig och ville köra, men bestämde mig för att gå ändå, inte jättelångt, MEN jag bytade inställning :-)

Jag har haft en riktigt bra dag idag! :-) HÄRLIGT! :-D

MegaMe


Jag vill inte mer nu

Nej nu vill jag inte mer, jag vill inte tänka på vad jag stoppar i mig.
Jag vill inte få ångest över vad jag äter, jag vill inte.
Jag vill inte bre en macka och veta att jag inte borde, men äta den ändå.
Jag vill inte vara med och leka längre, förstår ni det?
Det är riktigt riktigt jobbigt att leka denna leken och jag tycker inte om den.
Kan man ta Time Out? Kan jag hoppa av? Kan jag skilja mig?
För jag vill verkligen inte. Det är inte roligt.
Jag har ångest över att jag inte tränat alls idag också.
Jag känner mig fetare än någonsin och jag vill inte, vill inte alls.
Jag läste igenom gamla blogginlägg innan, vilken bra inställning jag hade.
Varför har min hjärna börjat fucka sig med mig? Jag tycker inte om det.
Jag vill säga upp mig. Sluta leka. Jag vill inte mer nu....

MegaMe

Morgon

Nu är det morgon igen, solen skiner och jag vaknade med ett skutt idag. Riktigt härligt, dock har jag en himla massa att göra här hemma, så förmiddagen lär gå åt till det faktiskt, inte överdrivet roligt, men sant.
Stranden ska jag nog hålla mig borta ifrån idag, eftersom jag brände mig ordentligt igår när jag låg där, men det var riktigt härligt :-) Låg där i 3h och vet ni? Jag doppade min fötter, inte fyskam får jag ju säga :-)

Igår tränade jag, jag var på STEP och Oj vad det var svårt, jobbigt också, men mest svårt, jag är inte den mest kordinerade människan i världen om vi säger som så, men det gick ändå och både flås och kropp reagerade, så 50min passträning blev det av det hela :-) Det är roligt faktiskt :) Men jag tycker inte om när jag inte fixar saker och ting direkt, det var ju därför jag örjade på XV :-P

Min vikt irriterar mig fortfarande något enormt, jag är inte alls glad över att jag bara gått ner 0,6kg denna vägningen, som ni kanske förstår, så väger jag mig inte på någon speciell dag eller så, utan mest när jag känner för det. Eller när jag kommer hem till mamma, jag fuskväger mig hemma hos min syster men den vågen ska jag ju inte rätta mig efter eftersom det inte är min startvåg så att säga..

I Juli ska jag in till Hbg och väga mig på XV-våg bara för att se hur det har gått! Det ska bli riktigt riktigt roligt, lite nervöst men jag tror att det blir en bra pusch för mig :-) Att motiveras ännu mer, lite irriterande ändå att de inte ha möten på sommaren, det behövs ju också. Missade ju faktiskt mitt sista nu i Juni, första mötet jag missat, inte överdrivet roligt, men sant.

Nej åter till livet nu då :-)

MegaMe

Hmm

Nej, mår underligt, mår ledsamt och galet irriterad faktiskt, för att inte tala om trött och då ökar ju alla negativa känslor, åtminstonne på mig. Jag har ganska lätt att gå ner mig i svackor som ni säkert alla har förtstått redan. Vikten spelar givetvis en stor roll i det hela, även att min självkänsla är nere i botten och jag måste ändra på den, öka den. Därför har jag nu köpt boken "självkänsla" skriven av Mia Törnblom (tror jag hon heter) Jag tycker om henne som författare, så jag hoppas hon är bra.

Jag mår även dåligt över att komma hem till mig lägenhet själv, att jag inte har en pojke här, jag behöver ingen pojke för att klara mig, men jag VILL ha en pojke. Jag börjar tröttna på att vara singel och inte ha något att dela med mig av till. Men det kommer väl när det är dax antar jag. Eller så gör det inte det.

Jag borde verkligen inte skaffa någon kille nu ändå, eftersom jag mår som jag gör, tror inte att "han" hade fått mig att må så mycket bättre eftersom det är i mig felet ligger. Jag funderar på att kontakta någon som kan hjälpa mig, någon att prata med, för som ni säkert minns så finns det mycket i min ryggsäck och jag måste lära mig att hantera detta.

Något som är BRA är att jag har varit och tränat idag :-) En hel timme blev det och det är jag nöjd över, sedan var jag hos mamma och hälsade på och då var vi ute och gick en runda :-)
Jag saknar min mamma <3

Nu måste jag verkligen sova känner jag, jag är bölig och dan, inte roligt alls faktiskt.


Och förrästen, ja jag har dåliga dagar och det är inte alltid lätt för er som undrat :-P
MegaMe


~~Vikt~~

Dagens vikt: 76,6
30/5: 77,4kg
16/5: 78,3kg
Startvikt: 102,6kg
Viktminskning: 0,6kg
Viktminskningtotalt: 25,8kg

Jaha, hmm jag är inte nöjd över detta får jag ju säga, det är ca 20 dagar sedan jag vägde mig och ja,, jag har gått ner 600g, 6hg, 0,6kg jag är inte direkt nöjd över det hela får jag ju erkänna. MEN jag har inte gått upp och det är BRA. Dock har jag bara (exakt) en månad kvar tills mitt mål ska vara uppnått. Att jag har gått ner till under 70kg. Jag vet inte om jag kommer att kunna klara av det, speciellt inte nu när jag på ca en månad har gått ner 1,5kg bara, jag är inte riktigt nöjd, men jag vet att jag måste tänka på att det ÄR minus och att jag nu äter mat som "vanligt folk" det är slut på mirakelkurerna (förtillfället) och att ha gått ner 1,5kg på en månad är BRA faktiskt. Jag försöker intala mig själv det åtminstonne.

FAN

MegaMe

Vaarföör?

Varför belönar jag mig med mat, eller varför vill jag belöna mig själc med mat? Varför är det det som är min belönings"sak" jag blir så sur och arg på mig, jag vill ju förhelvete inte belöna mig med mat, men det är så jag tänker. Vad duktig jag har varit som varit ute och gått, då kan jag ju få lov att äta en näve extra nötter, jag åt inte tårta så då kan jag få äta mer mat, ja så fortsätter det. Det är faktiskt hemskt att jag tänker så. Jag förstör bara för mig själv ju, jag belönar inte mig, jag straffar mig själv, oh vad du har varit dålig och tränat, ät nu en xtra näve nötter så du inte går ner i vikt det är ju faktiskt det jag gör. Jag bestraffar mig själv, fast jag tror att jag belönar mig själv. Är det någon mer än jag som tänker så? Att man "belönar" sig själv med mat? För det är ju som jag sa i tidigare inlägg och jag vet att jag har sagt det många gånger förr också, jag är matberoende. Jag äter mat för att belöna mig själv, lugna mig själv, straffa mig själv, gömma mig bakom, trösta mig själv ja ni hänger med.
Det är fruktansvärt jobbigt och det är något jag måste arbeta med, det är skönt att jag vet om det, men det hade varit betydligt mycket skönare om jag hade sluppit arbeta med det också, hade det inte räckt med att jag vet om det och då gör jag inte det mer. Men nejdå. Jag äter och samtidigt tänker jag hur fel det faktiskt är dock brukar jag kunna hejda mig efter en stund, Men skadan är skedd, jag klarade inte det.
Jag ansvarar inte för min första tanke, men jag ansvarar för de nästkommande tankar och för handlingarna som efterföljer. Det är enormt sant och jag känner verkligen att jag måste tänka på det, ofta.
Jag tror att jag måste börja träna på den mentala träningen också nu. Verkligen lyssna på skivorna och gå ner i varv.

Jag kommer förrästen den 1/7 att börja gå på soppor igen, i 8 dagar och sedan ska jag börja äta igen. Jag känner att jag måste få en reid och komma på rätt köl igen så att säga, plus att jag ska på 40års kalas den 10/7 och för att inte glömma mitt mål jag har, att jag ska väga mindre än 70kg den 20/7

MegaMe

Handen på Hjärtat och Huvudet i Röven?

Ja ungefär det är det ni ska få idag. Nej men ärligt talat så hade jag tänkt att berätta för er lite om varför jag inte har bloggat så mycket, jag har dåligt samvete för det av många anledningar, dels för att jag tråkar ut er men mest för att jag behöver skriva av mig. Anledningen till att jag inte har bloggat så mycket är givetvis för att jag inte riktigt har haft tid till att skriva ritkigt, jag har börjat jobba på mitt sommarschema (samtidigt som jag hade mitt gamla schema kvar) så det har varit mycket jobb. Men den riktiga anledningen är att jag inte tycker att jag har gjort ett bra jobb med vikt och mat, (dock är jag ju lite motbevisad med tanke på måtten(!!!) men jag tror att det hade kunnat gå bättre 2,5cm runt midjan har jag blivit av med under tiden jag ätit nu så ärligt så är det faktiskt jättebra tycker jag, vad tycker ni? Ge mig lite bekräftelse ha ha. Jag har testat att köpa hem bröd och ärligt, jag kan inte ha bröd hemma, så enkelt är det, jag går och småäter på det, jag har småätit enormt mycket nu, speciellt igår när jag hade väldigt lite att göra men jag tvättade så jag behövde vara hemma. Jag har haft enorm ångest av det, men hur fungerar det? Kommer man inte in i svackor ibland? Jag tror man gör det, men jag kan inte falla tillbaka på samma beteende som innan, det är jätte viktigt för mig, jag är en "matoman" jag vet att jag är beroende av mat, att jag äter mat för att dölja mina känslor, så enkelt är det. Jag blev ledsen häromdagen, samtidigt som det inte rörde mig ryggen, trodde jag. MEN det visade sig i hur jag åt, att det faktiskt skadade mig enormt. Vilket är jobbigt, vi behöver inte gå in på vad det faktiskt handlade om. Det viktiga är att jag ser det hemska mönstret.
Jag har även haft ett enormt jävla sug efter mat och sötsaker, massa onyttiga saker har jag varit sugen på och handen på hjärtat nu som jag lovade. Jag har inte ätit något som klassas som farligt! Jag har inte fallit för trycket att köpa snickers eller annat godis, vilket jag är jävligt stolt över. Men sen som sagt så har jag ju överkonsumerat det som är bra och det är ju verkligen inte bra. Men det har inte varit att jag tagit det jättedåliga och det känns bra.
Så alla som undrar om jag inte någonsin har en skitdag, JO det har jag märkt av nu, det har jag, när jag börjar släppa på mina tyglar lite, det är inte bra att göra detta, jag måste verkligen ha rutin på min mat, det går inte att släppa och tro att man kan äta normalt som alla andra, för det kan jag inte, det gäller bara att förstå det nu. Så alla mina nära och kära (de få som vet om och läser här) Helt ärligt nu, nej jag kan/vill inte äta den fetare maten (LCHF som jag tycker är bra, men som jag inte pallar just nu) Jag kan inte ha ketchup i maten (för det ökar mitt sötsug) Jag vill inte "unna" mig något, jag kan tyvärr inte det, det fungerar inte, jag måste har rutin på det. MEN om jag säger att jag vill smaka en sked på en tårtbit när det är kalas så är det klart att jag ska göra det. MEN det är bra där, förstår ni ? :-) Jag vet att ingen av er gör något för att "förstöra" för mig, för jag tillåter ju det och jag vet att ni alla vill mitt bästa! Det är absolut inte så jag menar, men jag måste informera både er själva och mig om hur viktigt det är för mig med rutin, rutin och rutin!
Ja nu har ni fått lite erkännande och ärligt, så hade jag kunnat skriva mycket mycket mer, men det blir jobbigt att läsa för långa inlägg!

MegaMe

Träningsschem v24-v30

Söndag 20/6 - 10.00-11.30 Gymma
Måndag 21/6 -18.30-19.30 Step
Onsdag 23/6  - 18.30-19.30 Step
Torsdag 24/6 - 18.30-19.30 Jympa Medel
Måndag 28/6  - 16.00-17.30 Gymma
Tisdag 29/6 - 18.30-19.30 Jympa Medel
Torsdag1/7 - 18.30-19.30 Jympa Medel
Fredag 2/7 - 10.00-11.30 Gymma
Måndag 5/7 - 10.00-11.30 Gymma
Tisdag 6/7 - 18.30-19.30 Jympa Medel
Torsdag 8/7 - 10.00-11.30 Gymma
Tisdag 13/7 - 18.30-19.30 Jympa Medel
Onsdag 14/7 - 10.00-11.30 Gymma
Torsdag 15/7 - 18.30-19.30 Jympa Medel
Söndag 18/7 - 10.00-11.30 Gymma
Måndag 19/7 - 10.00-11.30 Gymma
Tisdag 20/7 - 18.30-19.30 Jympa Medel
Torsdag 22/7 - 10.00-11.30 Gymma , - 18.30-19.30 Jympa Medel
Fredag 23/7 - 10.00-11.30 Gymma
Söndag 25/7 - 10.00-11.30 Gymma
Måndag 26/7 - 10.00-11.30 Gymma
Tisdag 27/7 - 10.00-11.30 Gymma , - 18.30-19.30 Jympa Medel
Torsdag29/7 - 18.30-19.30 Jympa Medel
Fredag 30/7 - 10.00-11.30 Gymma


Ja hörrni? Vad tycker ni? Tror ni att jag kommer att klara av detta? Jag hoppas ju helt klart att detta ska fungera. Jag har kollat mitt arbetsschema och liknande och det SKA fungera väldigt bra faktiskt :-)
Jag har faktiskt tänkt att träna dem här dagarna och om/när det blir fest, så får jag se till att komma till festen när jag har tränat klart eller att jag går upp och tränat på morgonen ändå, för att om jag vill festa så får jag ju ta konsekvenserna av detta också, eller hur?

MegaMe

~~Mått~~

Den 18 Juni 2010
Midja: 77,5cm        - 2,5m (-32,5cm)
Överarm: 29,5cm    -0,5cm (-9,5cm)
Höft: 102cm          -1cm  (-21cm)
Lår: 56cm             +1cm   (-15cm)  (???????)


Den 11 Maj 2010 - 89dagar på soppan
Midja: 80cm        - 6cm (-30cm)
Överarm: 30cm    -1cm (-8cm)
Höft: 103cm          -5cm  (-20cm)
Lår: 55cm             -4cm   (-16cm)Den 9 April 2010 - 58dagar på soppan
Midja: 86cm       -7cm   (-24cm)
Överarm: 31cm      -1cm(-7cm)
Höft: 108cm       -6cm (-15cm)
Lår: 59cm         -2cm (12cm)


~~Panik och Ångest~~

Jag känner mig så enormt tjock, ful och äcklig nu, jag har inte tränat på en hel vecka,Men jag har köpt träningskort. Jag har söpit två gånger denna veckan (fredag och Måndag) Jag känner mig ÖRK, jag såg bilder på mig från igår och på vissa bilder tänker jag bara "oj är det där verkligen jag" men på andra bilder så tycker jag att jag ser lika jävla rälig ut som för ca 25kg sedan. Är det inte konstigt?
Jag har inte heller cyklat till och från jobbet (12km) och jag har bara latat mig. Jag tycker inte att det är Okey, Ska jag komma tillbaka till fel mönster igen eller vaddå?
Men jag äter rätt, eller rätt mat, men jag äter nog fortfarande för lite, dock ska jag ju tänka det som att jag fortfarande är på halvfart och då äter jag minsann inte förlite. Jag saknar sopporna. Jag är supersur över att mat inte är så gott som jag drömde om i 94 dagar, det är hemskt.

Iaf så var jag ute igår, det blev ca 3 glas vitt vin och 2 cider, dock dansade jag som fan, så det är lite OK. Men nej jag tycker inte om att jag drack. fast, jag hade enormt jävla roligt, det var verkligen superlänge sedan som jag mådde så bra som jag gjorde igår. Allt stämde verkligen, jag var på rätt plats. Jag var lycklig, så det var OK med de 5 glasen. Men jag borde sluta dricka alkohol, det sa jag i fredags också, men då blev jag alldeles för full. En riktig karatefylla. Inte bra för fem öre, pinsamt om inget annat. Men så är det. Jag ska inte blanda starksprit med vin/öl/cider mer. Så det så. Nu har jag verkligen lärt mig det, antingen vin/öl/cider eller så dricker jag starksprit, men inte båda delarna. Man lär sig något nytt var dag, gör man inte?

Jag måste verkligen börja ta tag i träningen på allvar nu alltså, jag kan inte gå runt och låta mig slappa till mig, jag märker på min mage att skinnet börjar bli riktigt riktigt räligt, ni vet sladdrigt och "rynkigt" det är inte roligt alls, 20 år (snart) och har värsta eftergraviditetsmagen. Nej jag tycker inte om det alls, dax att "strama" till sig lite med hjälp av träning tror jag.
Jag vet inte hur mycket jag väger (jag har givetvis ett hmm, men inte exakta siffror) imorgon är jag ledig hela dagen och då hade jag tänkt att jag skulle ta och mäta mig på alla ställen som jag gjorde innan, kommer ni ihåg?

Nej nu måste jag sova om jag ska orka vara duktig hela dagen imorgon :-)

MegaMe

~~Ideal~~

Är det bra att sträva efter att uppnå en idealvikt?
Svar:

Många kvinnors önskan är att se ut som fotomodellerna i modemagasinen. Men dessa har en vikt som är 15 - 23 % lägre än sina jämnåriga medsystrar.

Under de sista 30 åren har fotomodellerna blivit 23 % lättare medan de individer som modemagasinen vänder sig till har blivit 15 % tyngre. Detta gäller även män.

Resultatet av denna trend är att skillnaden mellan fotomodeller och verkligheten ökar. Män och kvinnor tycker sämre och sämre om sina kroppar och ätstörningarna sprider sig som en epidemi.

En undersökning som publicerades 1995 i en amerikansk psykologisk tidskrift visade att 70 % av läsarna kände sig deprimerade och skamsna över sin brist på karaktär och viljestyrka eller skämdes för sina fula kroppar och sin vikt när de hade bläddrat igenom ett modemagasin med supersmala fotomodeller.

Den vikt som anses önskvärd av skönhetsindustrin, är för de flesta människor omöjlig att uppnå. Det kan kännas svårt att acceptera, men det är orealistiskt att förvänta sig något annat.

MegaMe


~~Man hinner mycket när man är ledig~~

Jag har hunnit enormt mycket idag på min lediga dag! Och mer står på schemat! :-)
Jag har:
Pratat med chefen
Tvättat två veckors tvätt
Städat toaletten
Cyklat 5km och handlat studentpresent och hänglås
Gjort klart alla mina skoluppgifter
Diskat

Jag ska:
Ta hand om tvätten
bära upp en massa kartonger och liknande saker jag inte behöver på vinden.
Röja i lägenheten
Göra vid mina gardiner
Fixa i garderrober och skåp
Jobba
Träna (gympapass)
Mysa med väninna och äta middag

Just nu känns allt väldigt bra och det är skönt att hinna med lite måsten. Dock finns det SÅ mycket mer som jag egentligen också måste hinna med, men som jag inte hinner. Det är riktigt riktigt jobbigt faktiskt.
Jag ska även försöka ta och posta mina skoluppgifter så att de kommer iväg.
Nej sluta tänka på saker jag antagligen inte hinner med idag! Bhu på dig!

MegaMe

~~Städ och Tvättdag~~

Idag blir det en sådan dag, en städ och tvättdag :-)
Klockan ringde klockan 7, jag gick upp klockan 8 :-P
Sedan ringde min chef och undrade vad i all världen som hänt, men jag lugnade henne och det slutade med att jag kvalade i 20h underbart säger jag :-) Vet dock inte hur mycket kvalen är, men det kan jag leva med, det är egentligen inte extrapengarna jag ville ha, jag ville bara i min lön :-P
Så det är bra, nu får jag både lönen plus bonus :-) Det sitter fint benny:-) Och nästa månad, då blir jag 20 år och min lön höjs igen :-)

Ja, efter samtalet med chefen så rensade jag i tvättkorgen, nej sortera heter det ju. Sen gick jag ner och drog i gång 2maskiner på 30c hoppas det är OK med 30C,,,, *ler* Jag är urkass på tvättning och sådant, men, det blir säkert bra :-)
Nu ligger jag här, ska snart kissa faktiskt och sedan ska jag passa på att skrubba toalettgolvet nu när tvättkorgen ändå är borta, efter det ska jag bära upp lite saker på vinden som jag MÅSTE bli av med. Jag orkar inte ha det här nere mer, men jag har inget lås till min vind :-S Dåligt...

Nu blir det ett ägg och några skivor korv :-) Ha det göttans !

MegaMe

~~OJDÅ!~~

Nu har jag skitit i det blå skåpet tror jag allt!  Fantomme helvetes mög!
För det första: Jag försov mig i morse vilket inte är bra.
För det andra: Jag jobbar 202h denna månaden, 182h om vi tar bort mina uppdrag (som inte är jobb) Detta betyder alltså, att jag bryter mot en viss lag. Hurvida detta kommer bli smällar på mig eller inte, det vet jag inte, Men vad ska jag göra? Jag ställer upp, så enkelt är det, jag fick ett samtal om jag kunde ta ett pass för min arbetskollega vars hund blivit sjuk och DET är väl klart att jag gör det, hon älskar sin hund enormt mycket, det är som hennes barn och jag ställer upp.. No talk about it. Får jag skit av chefen för att jag jobbat för många timmar denna månaden. Well, it isnt my fault. Eller jo det är det ju, men jag tänker stå för det, i värsta fall får dem ju ta och plocka bort de 17h från min lön och ge mig en bonus eller något istället. Så det så. För jag stället upp, det är som om hennes barn skulle opereras och då löser man det så enkelt är det. När jag sa att jag tog passet så hörde jag att hon höll på att börja gråta! Så jag har gjort rätt val aldrig har jag hört en människa så lättad över telefon jag blev glad över att jag kunde hjälpa till! Men Chefen kommer skälla värre än en hund!
För det tredje: Nej det finns inget för det tredje, jag mår bra och det blir mycket pengar till mig i Juli Månad :-) Så det så, eller nja, i Augusti får jag användning för dessa pengarna :-)

MegaMe

~~Positiv~~

Nej nu får vi ta och tänka positivt :-)
Tänkte berätta hur min vecka ser ut :-)

Måndag: sovmorgon, gå och handla, cykla till jobb, börjar jobba 10.45 slutar 18.00
Tisdag: Ledig, tvättdag,Cykla och köpa gymkort och träna, lite xtrajobb, myskväll med min vän
Onsdag: cykla till jobb, jobba 8.45-16.00, gymma påväg hem från jobb och sedan ska jag på musikal <3
Torsdag: cykla till jobb, Jobba 7.40-17.00 sedan är det slappe.
Fredag: Ledig, cykla och träna, köra till Mamma, lämna skolupg, lite sent, sedan iväg på Student.
Lördag: Jobba 8.45-9.00 på söndag
Söndag: Ledig, städa hemma, iväg och jobba lite xtra och sedan kaffe med tjejgänget! :-)

Så mitt schema är ganska så späckat, det är skönt faktiskt, då händer det saker, men jag blir ganska trött av det ändå! :-P*ler*

Jag har lagat 4 portioner med mat, dock är alla samma och jag kommer äta det hela veckan men jag kommer ju äta annan mat också klart, men det kommer jag äta var dag :-P
Kyckling med varma grönsaker blir det, påtal om det så måste jag ställa in det i kylen nu, det har nog svalnat tror jag :-)

MegaMe

~~Nej~~

Jag är helt klart inne i en depp period, jag vill inte riktigt mer, jag är fullkomligt förbannat jävla trött på att vara singel. Jag känner mig ensam. Jag är inte ensam, jag har underbara människor runt omkring mig, men jag känner mig ensam. Jag känner mig även tjockare än någonsin och jag kommer enormt lätt in i tröstätande.
Nu har jag syndat onödigt, jag har ätit för mycket av det goda så att säga, 40g 70%choklad 1 nektarin och 2 nävar nötter är det jag har lite ångest över idag. Tycker inte om det alls.
DOCK var jag ute och gick idag, ca 3km idag för att jag gick och solade.
Jag cyklade 12km i fredags och i Lördag körde jag hem bilen för att cykla till min syster istället för att ställa bilen. Så jag har börjat röra mig lite mer.
Jag har fortfarande inte köpt mitt gymkort och jag är bara GHAA!!!
Jag vill gympa, men jag vill inte gympa med en av dem jag jobbar med och hennes mamma eftersom det är ju faktiskt min fritid då. Eller hur?
Men jag har ju alltid gymmet och det är skönt, jag trivs ju på gymmet, så det är skönt. Att cykla till och från gymmet kommer vara 4,4km och det är ju också motion, Nej på Tisdag tar jag och drar dit så att jag kan köpa gymkort! Så det så! Jag är trött på att vara oaktiv nu!

MegaMe

~~Dagens inlägg~~

Hej på er!
Idag blir det ett kort inlägg, för jag måste sova! :-)
Jag har varit ute och gått idag, inte långt, men ändå en 15min runda, det är mer än inget, eller hur :-)
Imorgon har jag tänkt att jag ska försöka cykla till jobb, det är MINST en 20 min cykelresa, så jag får vara uppe med tuppen och cykla iväg, jag är hellre 20min tidig, så nu gäller det att jag kommer upp och kan cykla :-)
Så enormt fint väder är det ju så jag har varit på gott humör hela dagen :-)
Hur är det med er?
Ställ gärna mer frågor om det är något ni undrar över! :-)

MegaMe

~~Dagens fråga~~

Hej! Lite sen kommentar men, hur mycket är grundavgiften?

Hos mig på mitt Friskvårdshus så är "grundavgiften" 650:- i månaden och man binder sig i 12 månader.
Sen kostar var påse mat 30:- Man ska äta 3 påsar om dagen och det blir ju 90kronor om dagen.
Jag åt sopporna i 94dagar.
650x12= 7800:-
94x90=8 460:-

Summa 16 240:-

Så det är verkligen mycket pengar det har kostat mig denna kickstarten. Nu de övriga månaderna så kommer jag att ha möte en gång i månaden (förutom nu på sommaren) som heter lifetime, där får vi information om det vi redan vet, alltså repition, vilket jag tycker kan vara bra.
Jag får panik över hur mycket detta har och kommer kosta mig nu när jag tänker på det. MEN jag har gått ner 25kg och det är värt alla pengar i världen och jag behövde inte ens lägga mig under en kniv :-) Så jag är nöjd och detta är skitbra :-)

MegaMe

~~Dagens fråga~~

måste få fråga. Äter/slinker du aldrig ner något onyttigt??!! Typ godis, chips, en bakelse osv??!

Svar:
Givetvis äter jag onyttigt ibland, men jag låter det inte ge mig dåligt samvete. Inte alltid iaf.
Det handlar ju om att leva också. Dock börjar jag få lite panik nu eftersom jag har varit superdålig på att träna nu på sistonne och måste åka eller cykla iväg och köpa ett gymkort imorgon så att mitt samvete blir lite bättre nu till sommaren.
Dock faller jag inte tillbaka på de dåliga sakerna alltid. Oftast handlar det om att jag äter för dåligt, alltså inte mina 6 mål om dagen utan kanske bara 3 stycken och då blir jag sugen på kvällen. Som ikväll Ikväll har jag ångest över att jag "syndat" även om jag inte har några direkt onyttiga saker här hemma och det är i relativt små mängde (Om vi jämnför med 30kg sedan) så är det ändå onödigt att ta den skålen med kessella, nötter, frukt och lite sirap och det har jag ångest för.
Men om jag är hos en väninna och dricker kaffe latte eller om jag är och tar en öl så har jag inte ångest över det, för jag lever ju mitt liv och jag mår bra när jag gör det. Det handlar om att prioritera också. Som sagt så har jag bara ångest över att jag för tillfället inte tränar, pga olika anledningar och när jag småäter på kvällen. Men annars har jag inte något speciellt problem med att synda lite.

Lista på vad jag syndat med dessa två veckorna:
Utan dåligt samvete
Festkväll med ALLDELES för mycket alkohol. (7drinkar, 1 öl, 5 shots och 1 cider)
10chipsbitar (varierande strl) 2 öl en drink och 2 shot
En GI-macka
Mörk choklad (Tagit mer än jag borde)

Med dåligt samvete
Det är generellt då jag ätit förlite och äter på kvällen egentligen och då det OK mat, men vid onödigt tillfälle som slinker ner.
Kesella med nötter, frukt och sirap
Nötter
Mörkchoklad
3ostskivor och 2 skinkskivor med grönsaker


Just idag är som sagt en sådan dålig dag när jag ätit dåligt under hela dagen och är jättesygen på saker på kvällen.
Jag måste alltså börja laga mat och äta den ordentligt. För alla vet ju att efter 19.00 ska man inte äta mat eftersom kroppen stänger ner då. Därför är det egentligen tokigt att man äter chips och liknande på kvällen?

MegaMe


RSS 2.0