~~Måndag igen~~

Då kom Måndagen och Måndagen var över. Skönt som attan vill jag lova nu har jag 2 lediga dagar att se fram emot. Eller Nja, ska jobba 2h per dag då också, men det räknas väl inte? :-P
Idag har jag jobbat på Småskola/Fritids, det har varit riktigt mysigt och jag förstår inte riktigt hur jag kan få betalt för detta. Det är Galet.
På Torsdag ska jag vara på Samma ställe och då ska jag ut och vandra. SKOJ! :-D

Idag har det varit enormt fint väder och jag är på Gott humör :)
Det gjorde ju det hela lite bättre när jag hade några snygga (?) Killar som tittade på mig när jag äntligen slängde mina gamla bananlådor! Detta gillas som fan kan jag ju lova. Både killarna och att lådorna slängdes :-P
Håller på att städa här hemma eftersom jag ska hämta hem min nya 6000:- Säng imorgon. Jag hoppas att den är värd pengarna och att det blir många sköna nätter i den :-P


Dagens frukost var Ägg, Ett salladsblad,  Lite kesella med dijonsenap och 2 skivor Lax :-)

~~Mål~~

Mitt nästa mål är:
Att jag den 20/7 2010 kommer väga 69kg. Det är 8,4kg, det är ganska så stor viktminskning, så jag måste nog börja träna igen (har varit dålig på det nu den sista tiden) Men det hade varit galet skönt att komma under 70 tills dess, det är ju trotsallt nästan 2 månader dit och 8veckor, så det är ca 1kg i veckan, så ja det är kanske dumt att hoppas på så mycket? Men jag kommer göra ett försök :) Det hade varit helt jävla fantastiskt om det kunde vara så faktiskt, börja träna ja! Det kommer bli mycket enklare att träna när jag börjar gå på schema och så nu inför sommaren ändå så det är bra! :-) Nej nu ska jag ta och kolla lite gympriser och liknande och se vad som är mest förmånligt för mig :-) Detta gillas :-)

Den 20/7 väger jag 69kg och har sammanlagt gått ner 32kg.

MegaMe

~~Vikt~~

Dagens vikt: 77,4kg
16/5: 78,3kg
Startvikt: 102,6kg
Viktminskning: 0,9kg
Viktminskningtotalt: 25,2kg

Jaha ja, inte överdrivet bra, med tanke på att det "bara" är 0,9kg på ca 2 veckor, men det är minus och det har varit alkohol två helger, det har varit mat överhuvudtaget och det har liksom bara varit så att jag har existerat. Det känns BRA att jag har gått ner 0,9kg lite smålustigt ändå kan jag tycka, innan var jag skitsur om jag inte kunde gå ner 1kg på en vecka och nu är jag glad över att jag gått ner 0,45kg i veckan. Lustigt hur man fungerar ibland kan jag tycka :-P


MegaMe

~~Jaha~~

Nu har jag ätit mat i 1½ vecka Jag har inte ställt mig på vågen en enda gång, är lite orolig faktiskt, tror nästan att jag måste göra det snart, eller kanske mäta mig,, ska nog ta och mäta mig, NU!!

80cm sa den, eller nja, runt 78 egentligen, men mja, nånting sånt är det..
Dock sa den på XV 88 så jag är lite sådär... Allt under 88 är Bra, Under 80 försöker de sträva efter att man ska ligga på och då är man "normal" Dock är vi alla bygda på olika sätt, jag är enormt bortskämd med hur jag ser ut i jämnförelse med vad vågen säger att jag väger. Vilket jag är glad för! Dock känner jag mig tjockare och tjockare. Inte roligt sånt där nej. Blir lite varning på det. DOCK är det ingen fara för jag ÄTER, ibland äter jag väl förlite, men det är för att jag inte orkar!


I morse var det enormt hemskt, stod på morgon-möte, hade kaffet i handen och hade inte hunnit äta. Helt plötsligt svartnar det, jag kallsvettas och mår illa. Jag tar min väska och går diskret ut från mötet in på toa och mår skit, jag bajsade (trodde seriöst att jag skulle spy) och sedan mådde jag lite bättre, utöver att jag kände mig bakis.
Är det vätskebrist? Är jag undernärd? (nu menar jag klart att jag får i mig för lite mat) Hur det än är, så blev jag rädd för det var som en riktig jävla fylla! Inte roligt, jag trodde att jag skulle behöva gå hem. Men glöm det är jag där så stannar jag. Så det Så!
Sen gick det bättre och jag åt min halva omelette och ca 3h senare så åt jag fredagsfrukost på praktiken där åt jag min första macka!!! Den kallades för GI-macka också hade jag olika pålägg på, detta anses nog inte som OK enligt XV men jag mår bra nu och tänker faktiskt inte ha dåligt samvete för att jag åt det. Så det så!

Igår var jag och kollade på Premiären av Sex and The City 2! Sjukt bra tyckte jag att den var :-)
Innan vi kollade på filmen så åt vi pizza (eller dem åt pizza, jag åt kebabsallad) Jag beställde en Barnsallad, utan brödet och tog en Cola Zero till det, det var enormt skönt att känna sig normal :-) DOCK orkade jag inte äta upp mer än en tredjedel av maten! :-O Galet, så jag tog med det hem :-) Så nu har jag två portioner med kebabsallad! Me Like Alot! :-)

Imorgon blir en lite halvdålig dag, då jag ska iväg till Liseberg med jobb och jag inte riktigt vet vad jag ska/kan äta då, men det löser ju sig helt klart ju :-) Vet inte heller hur mycket pengar jag ska ha med, men jag tänkte runt 1000:- För att vara på den säkra sidan :-)

Ska snart iväg till min tjejkompis på Kaffe, känns skönt att ha en som bor så nära :-) 50m bort! Me Like Alot :-) <3


MegaMe

~~Dag ~~

Idag är det en vanlig dag.
Min dag och mitt liv flyter på. Jag har varit ledig och fått gjort ganska så mycket.
Imorgon har jag tvätt tid, roligt, första gången. Klockan står på 6.45 imorgon, bara för tvättningen, SKOJ!
Jag vill flytta hem till mamma igen.
Jag borde sova och det ska jag.
Jag vet att jag har varit dålig på att skriva, jag vet att jag inte är speciellt rolig just nu.
Men ja, jag har iaf försökt lägga upp lite bilder och vara lite aktiv :)

Det går bra matmässigt. Om något, så äter jag nog för lite, vilket inte är speciellt bra så det måste jag bli bättre på. Det är jag medveten om.
Jag mår bra. Jag får min mentala hälsa omhändertagen.
Jag är dock dålig på att höra av mig och svara folk. Jag skjuter upp saker och mår dåligt av den sakens skull.
Jag har nu svarat alla kommentarer som jag fått här. TACK alla underbara ni :D
Nu måste jag sova.

MegaMe


~~Mat~~

 Kesella hallon :-)

Lax ägg sparris och sallad :)

 Omelette med rom, sparris och paprika

 Brinnande shot :-P

~~Mat~~

 Kesella hallon :-)

Lax ägg sparris och sallad :)

 Omelette med rom, sparris och paprika

 Brinnande shot :-P

~~Shoppat~~



Okey Allt detta har jag handlat nu,.. Slutsumman blev... 3800:-
Men jag har inte bestämt mig för om jag ska ha kvar allt och det är inte säkert att det passar, men kanske :-)

Nu är det Sex and The City :)

MegaMe

~~En Vecka Innan Mitt Liv...~~

... Förändrades helt och hållet..


~~Bild~~


~~Grattis du har kommit i mål kläder~~

En vit huvtröja Espirit strl 40
Ett mintgrönt linne Espirit strl M
Ett par Jeans Strl 30/32
Ett par svarta adidasträningsbyxor strl 40

En persikafärgad topp strl 40
En Aprikos klänning strl 40
Ett par vita caprijeans strl 40
Ett par rosa caprijeans strl 40
Ett par blå denimjeans strl 30/32
Ett par kakibyxor strl 40
En blå topp strl 40
Ett blommigt linne strl 40
En korallfärgad blus strl 40
En vit t-shirt strl 40
En kjol i ljus denim strl 40
Ett rosa skärp 85cm
Ett vitt bälte 85cm

Nu har jag börjat belöna mig själv alldeles för mycket kan jag ju ta och informera er om! Det är helt galet!
Jag har två bokade tider till två hemliga saker.
Jag har köpt alla dessa kläderna (som jag hoppas passar) men jag vet inte varför jag har tagit tröjorna i så stora storlekar, jag hade knappt 40 i tröjor innan ju, kan hända att jag måste skicka tillbaka dem? :S
Detta blev jätte mycket pengar och egentligen finns det inget utrymme för detta. Men nu börjar alla mina kläder bli för stora och det är inte roligt det iheller, för då känner jag ju inte mig fin ju. Om kläderna inte sitter bra menar jag. Vi får se om jag får bidrag från folk till detta, men om vi säger som såhär, dessa kläderna kostade lika mycket som en 3 sits eketorpssoffa och nu har jag ångest. Men jag får och kan skicka tillbaka det om jag vill så det är också bra :-) Jag är faktiskt duktig på att skicka tillbaka så det så! :)

Jag drack för första gången på 3 månader, FYFAN vad mycket jag tålde! Det var först runt 3-4-tiden som jag blev sketafull och så,! Galet säger jag! Galet!
Men så sjuuuukt jävla roligt jag hade det :-)

MegaMe


~~Läs en, få Två dagar!~~

Hmm, ja om jag kommer ihåg vad det var!

Frukost: Gravad lax, 2 sparris stänger, ½avocado, ½tomat 2 salladsblad 4 gurkskivor
Lunch: Äggröra med 1 tsk svartrom och tomaten från frukosten.
Mellanmål 1: Xtrabar choklad toffee
Mellanmål 2: 1dl blandade naturella nötter
Middag: 65g Makrill i tomatsås, 2msk Keso sallad.

Jag åt inte upp frukosten utan jag slängde 2/4 av avocadon, all sallad och tomathalvan åt jag till lunchen istället.
Sen kom jag fram till att jag mår fan inte bra. Så jag bestämde mig för att ringa och sjukanmäla mig från praktiken och jag började städa och pilla på facebook. Jag var så slut i kroppen, jag är det hela hela tiden, inte överdrivet roligt får jag ju säga. Jag tror det handlar om vätskebrist  När jag satt på facebook så fick jag ett plingelingmeddelande om när jag egentligen skulle ta en kaffe med min flata, sagt och gjort, jag bjöd hem henne på kaffe, hon kom runt halv två och när klockan var halv sex kom vi på att jag hade bråttom in till stan och att hon var tvungen att åka hem. Men så underbart det bara var att existera med henne :-)

Sedan åkte jag in till stan för att gå på mitt första Lifetime möte, jag träffade A och J lika underbart som alltid ju och vi fnittrade och hade oss, även om vi fått ny coach och allt sånt, vi är enormt positiva tillsammans och mår bra :-) Men vår nya coach är en bitterfitta och inte alls av den mysiga typen som vår tidigare har varit. Riktig energitjuv och jag är inte det minsta intresserad av att gå tillbaka dit faktiskt. Inte konstigt att folk droppar av lifetime?

Lifetime är de möten man går på (en gång i månaden hos oss) för att hålla kontakten med sig själv, vänner och hälsokunsulter efter att man tillexempel har nått sin målvikt och liknande. Det är som AA möten :-P Nej men seriöst det är väl meningen att man ska få stöd och råd och liknande, dock hade jag aldrig fått för mig att ty mig åt henne. Tråkigt, men sant.

När jag körde hem till min stad igen så körde jag till syrran för att hålla koll på hennes barn ett tag, lite smått irriterad var jag, och det var ju inget av hur stressad vad jag blev när jag kom dit, disk överallt, en unge var inte hemma (klockan var åtta ungen är 11) en annan hade inte gjort läxorna, ungen som inte var hemma hade sysslor att göra som den andra fick hjälpa till med. Sen ringer mamma mitt i allt och börjar prata soffa och säng, i all välmening, men jag brast totalt. Sen kom syrran hem och vi snackade ganska mycket och jag brast några gånger till. Jag röker men bara när jag är "hemma" ska försöka hålla det så. Avskyr att jag tog till ciggen när det var jobbigt.

Sen hem, sms lite med han killen jag snackat med innan, helt plötsligt, klockan 23.00 bestämmer vi att han ska komma, sagt och gjort så gjorde han det, sen var vi vakna till fyra på morgonen. Inte det absolut bästa, speciellt inte eftersom jag skulle till min praktik på morgonen och böhövde gå upp klockan 06.00 men väckarklockan fick snooza tills 06.25 och sen var det att skynda sig i morse.

Frukost: Xtrabar youghurt (som jag fortfarande tycker smakar så mycket socker att det fräter i min mun)
Mellanmål: äggröra på 1ägg, 1 vita. ca 50g kallröktkött
Lunch: 2 chevapcci, sallad, gurka 3 skivor paprika
Mellanmål: xtrabar chokladapelsin
Middag: 50g varmrökt lax, 2 sparris, sallad, gurka

När jag kom till praktiken började jobbet som vanligt, dagen gick och vid 10.30 kom min mentor och skulle ha hanledarsamtal med mig och min handledare, jag fick bra betyg, känns skönt. Eller omdöme, sen kallade chefen in mig på sitt kontor och gav mig ett sommarshema med 32(!!!!!!!!) arbetspass där jag kunde välja och vraka för hon ville ha mig där i sommar! :-) Svävar på moln. Sen var det att sticka för att hinna till jobb där jag är nu. Vi mår inte direkt bra någon av oss och har båda lagt oss i våra sängar. Jag ligger i pr och hon i sitt.
Nu ska jag sova det behövs känner jag. Men jag kunde förrsäten inte ta mer än ca 5 arbetspass för annars bryter jag mot arbetstidslagen! :-S


MegaMe

~~Hunger...~~

...Vart är du??

Jag är inte alls hungrig. Sugen, absolut! Hungrig? Nej inte direkt. Känner liksom mer, Usch, ska jag behöva äta, nu igen? Jag orkar inte! Det är galet faktiskt, förstår inte alls varför jag ska äta hela tiden.
Idag sov jag länge också, ända till 9.30 så frukosten blev ju ganska så sen faktiskt och den tog mig säkert 1h att äta upp för att jag orkade inte så jag sprang emellan den och skolarbete :-S Sen gjorde jag lunch 12.30 som jag åt klart nu. Frukosten åt jag förrästen inte upp, lämnade nästan hela avocadon, slängde ett salladsblad och åt tomaten till Lunchen. Så det känns lite knäppt. Jag orkar inte äta, men ändå så gör min mage ont, fast inte ont, ont utan mer brum ont :-P Sen går jag runt och känner mig hungrig men om jag känner efter på riktigt så är jag inte hungrig och äter jag som nu lunchen då orkar jag inte den. Vad är detta? :-S

Jag måste gå och diska, jag måste plocka undan och jag måste dammsuga, orkar jag detta? Nej inte direkt, men en vän kommer hit snart och ska dricka lite kaffe och snacka lite skit så det ska bli trevligt, dock lite nervöst ändå, för vi är inte jättebra vänner, men jag måste lära känna mer folk och börja umgås med folk. Så det så!

MegaMe

~~Dagens mat~~

Frukost: 100g kesella, 3/4dl hallon
Mellanmål (2 under förmiddagen): 1 bar choklad/apelsin
Lunch: 2msk keso, 65g makrill i tomatsås. Sallad
Mellanmål: 1xtraVLCD vanilj
Middag: ½ägg, ½avocado, 1 gravadlaxskiva, ½tomat, 3st sparrisstänger, 3gurkskivor, 2salladsblad
(Detta var JÄTTEmycket mat, så jag delade upp det kl 18.00 och 20.00)

Dagen har varit bättre idag, jag har tränat enormt mycket idag bara.
Cykling 15min
Promenad 25min
Simmade 25längder
Promenad 10min
Cykling 5min
Cykling 10min
Promenad 15min (jättesnabbt)

Nu när jag ser det såhär, så känns inte speciellt mycket, men jag har rört mig hela dagen och det är jag väldigt nöjd med ska ni veta :-)
Haha klockan kvart i 9 nu på kvällen så fick jag värsta suget efter pinjenötter, så jag knatade iväg till citygross (fort som fan, de stänger 21) och köpte det, 34 jävla spänn för 50g det är galet! Och sen tillbaka. När jag kom hem, tog jag ett stort glas vatten och satte mig här och drack det. Pinjenötterna är i skafferiet, för jag har inte fler kolhydrater att äta idag :-)

MegaMe


~~Simhall~~

Hmm okeey.
Nu är jag lite nervig, jag ska nämligen till simhallen med jobb, jag vet inte riktigt hur jag känner för det.
Visa mig själv utan kläder nu. Nej usch och pi och blä det vill jag verkligen inte.. :-S
Dock är det lite humoristiskt, då jag utan problem kunde gå dit och simma innan, ni vet när jag vägde 102kg utan att skämmas. Klart jag inte var nöjd över min kropp, men det var så jag såg ut, punkt slut.
Men nu däremot, så tycker jag att det ska bli jobbigt att gå dit. Hur fungerar det? Jag har förfan försvunnit 25% och ändå tycker jag nu att det är jobbigt att visa mig? Vha?? Hur fungerar det. Galet säger jag.
Men men, jag ska dit och motionera och det är träning och träning är BRA för mig! Så det så!
Jag förstår inte varför jag tycker att det ska bli jobbigt? Har mitt självförtroende gått ner så mycket? Handlar det om att det är för att jag ska ha en liten bikini på mig, jämfört med min strl 46 som gick över naveln innan?
Handlar det om att mina bröst är nästintill borta? Jag vet inte. Men det är enormt irriterande.

Något annat som är irriterande är att jag röker, lite, men jag har cigg hemma. Varför liksom? Det är så jävla korkat och jag skäms! Jag skäms ögonen ur mig.
Jag tror att det beror på min osäkerhet över att äta. Men det är lustigt att jag tar till ciggen då, eftersom... Jag blir mer sugen på saker när jag inte röker... Varför är jag så korkad. Hur fungerar jag egentligen?

Jag har bestämt mig för att jag ska gå till simhallen idag, vilket inte kommer att uppskattas av den jag ska jobba med :-) Skit i det, det är uppvärming. Sen ska vi gå hem till henne och sedan ska jag cykla till stranden för att vara ledare, skoj skoj, sen är det hem och sova :-) Me like alot :-)
Det blir mycket träning nu och det är BRA att röra på sig :-) Dock ska det ju bli regn säger dem, så jag får ta och packa ner regnkläderna Ni ska se att det inte börjar regna bara för att jag packar ner dem. Men om jag inte packar ner det, så kommer det börja regna...

MegaMe

~~Att Äta~~

Okey, det blir ett snabbt inlägg.
Idag har jag ätit, jag har ju som sagt gjort matlistor för två veckor frammåt och det har jag tänkt att följa.
Jag kommer nu att gå på, Typ halvfart. Vilket jag tror kommer vara det bästa för mig.

Innan jag cyklade till praktiken (jag var lite sen) ½Bar (choklad mint)
Frukost:1hackat ägg, 2msk keso, 1tsk linfrön, 1½tsk stenbitsrom lite sallad.
Lunch: 50g varmrökt lax. 1 salladsblad
När jag kommit hem nu 1/3bar (choklad mint)

Aldrig trodde jag väl att det skulle vara så enkelt att äta, jag som har haft värsta ångesten för att börja äta. Det gick hur lätt som helst, jag orkade dock inte äta upp frukosten, men det var inte alls så ångestladdat som jag trodde att det skulle vara, verkligen jätteskönt.
Jag tror att det beror mycket på att jag cyklade till och från praktiken också, alltså att jag får lite motion istället för att köra. Men det gick bra och det var Gott, dock var laxen så god att jag helt seriöst trodde att jag skulle börja gråta. Det brände helt seriöst i mina ögon när jag fick första biten lax i min mun!
Dock tog det mig 30min att få ner lunchen och det jag åt av frukosten tog precis lika lång tid. Jag vill att det ska fortsätta vara så! Jag är noga med att sluta äta när jag känner mig nöjd. inte mätt utan nöjd jag tror det är viktigt att inte bli för mätt för då tänjer jag ju ut magsäcken och det vill jag inte nu de två-fyra första veckorna.
Jag har tänkt att gå på halvfart, åtminstonne så länge jag har XV produkter hemma. Sen kanske jag går över på halvfart utan XVprodukter, förstår ni hur jag menar? :-P

MegaMe


~~Vägning på XV~~

Vikt: 76,5
Fettprocent: 36%

Innan
Vikt: 102,2
Fettprocent: 46%


~~Bild på Mig~~


~~Köpt Hemtelefon~~

Nu har jag köpt hemtelefon och skaffat telefoni nej det har jag inte gjort, men jag har köpt en iPhone 3gs 16Gb VIT :-D Med Halebopabonnemang Hallå Surf Plus vilket betyder att jag har fri surf på iPhonen, jag ringer för 19öre i minuten, med en uppkopplingsavg på 99öre. Jag har bundit mig till 2 år, jag tycker inte riktigt om det. Men vafan, det är ju faktiskt som så att det är istället för hemtelefon också. Desstutom tankar jag med Comviq poppis nu och då får jag exakt samma sak (nej minutkostnaden är faktiskt på 18öre) Men då måste jag också tanka med 300:- i Månaden för att få behålla den prisplanen, det är vad jag betalar för Abonnemanget OCH Telefonen, Men nu blev jag osäker på om jag får ringa för dem 150:- eller inte, blir att sms bror och fråga det, jag trodde det var så. Är det inte så, så blir jag lite deprimerad dock blir nog bror det också, för när jag messade och frågade honom: Men Lillebror är du säker på att man får ringa för de 150:- jag hittar inte det någonstans!
 så fick jag till svar: det får jag hoppas säg inte så!
Haha Shit! Jag ORKAR inte! Säg inte att det bara är abonnemanget som kostar det och att man sen får betala för abonnemanget? :-S
Men nu sa han att det inte finns någon anledning till abonnemang om man inte får ringa för hela månadskostnaden. Så jag får la lita på honom :-) Han är duktig min bror :-)

Den vita ska jag ha
Får ta och köpa något coolt skydd till den nu också, jag som är så klumpig behöver helt klart det :-P

MegaMe

Mår illa

Ligger i min säng, i min lägenhet, lyssnar på grannen som spelar något krigsspel på sin tv och känner hur jävla Illa jag mår. Sen kommer jag på att jag inte har ätit någonting idag, detta kan ju givetvis ha något med saken att göra. Eller vad tror ni?
Men jag mår riktigt dåligt, psykiskt dåligt idag. Jag känner oro, panik och stress. Jag är riktigt ledsen över att det inte blev det mötet jag bokat idag och måste boka om det tills nästa tisdag den 25/5 kl 15.30 Inget jag är direkt jätte nöjd över, men det måste ju ske, eller hur? Jag vill ju få det gjort, men jag ville få det gjort idag så att det var avklarat! *SUCK* Samt att jag slapp köra in till stan i onödan idag eftersom jag ändå ska in dit på andra ärenden (XV) FAAAN!

Nu ska jag gå och göra en chokladshake till mig och spela jättehög musik för att hämnas på grannen.! Funderar på Arvingarna eller något annat skit :P


MegaMe

~~Fan Fan Fan Fan~~

Försovit mig till praktiken! så nu skiter jag i att gå dit.

Jag fick precis ett mejl om att ett av mina möten blivit avbokade så jag måste boka ny tid. Ville IDAG ju!

Kom på att jag INTE kan börja äta imorgon eftersom jag ska passa barn så nu ska hela mitt liv ändras IGEN!

Jag hatar verkligen när saker och ting inte går som jag har bestämt! Vad är det som gör att människor har rätten till att ändra hur ens liv ser ut? Eller är det det att jag låter människor ändra hur mitt liv ser ut? Hur det än är, så börjar det bli irriterande till max! :-S

~~Bildextra~~

Varför det är bra att jag Inte bor hemma när jag börjar äta!

PepparChips

Kellog´s och Ostbågar

Vin och Öl

Nötter och torkade aprikoser

Z-up, Choklad

Sirap, OBOY<3

FRÅGA

Postat av: sofia

jasså? får man inte tugga tuggummi? varför??



Man är i något som kallas för ketonfas och går man ur den så är man inte i den ultimata fettförbränningsfasen (denna ketonfasen är bra, den skall inte förväxlas med diabetikers-ketonfas) och det handlar om att man ska äta en vissa summa kalorier på ett dygn, men i tuggumi så finns det kalorier som gör att ketonfasen KAN ruckas, inget som är säkert, då det varierar lite från person till person. Jag vet inte om min ruckats eller inte, eftersom jag aldrig har "fuskat" innan, men igår var det nödvändigt för min mentala hälsa :-P

Kram


Tänkte att jag skulle ha en frågestund. Alla som vill ställa frågor får göra det och sedan kommer svaren i ett inlägg!
Vad tror ni om det?


MegaMe

~~En bra dag~~

Igår var en relativt bra dag!
Jag tuggade tuggumi det får man ju egentligen inte och det var gott, men absolut inte så gott som jag hoppats. Och idag har jag träningsvärk i flabben. Men jag var så ENORMT sugen på att festa och äta så jag valde att tugga tuggumi och röka istället. Inte bra, men BÄTTRE!

Igår fick jag ett par SJUKT snygga skor av mamma edHardy och ett jättefint peace armband från Aagard också ifrån mamma. Superglad blev jag! :-D Älskar min mamma och låtsaspappa <3

Senare idag ska jag lägga in bilder på varför jag är glad att jag inte bor här hemma hos mamma när jag börjar äta :-D

MegaMe

~~Vikt~~

Det sägs att en cm, är ett Kg Fett
Men det stämmer inte, inte helt iallafall, för jag väger, 78,3 (dock vägde jag 77,9 imorse, men igår var invägdningsdag och det är det som gäller) Jag väger under 80kg, det är ganska så skönt, men jag är enormt arg över att jag inte kom ner till 75kg, ja jag vet att det hade varit en viktminskning på ca 7kg, men jag hade ändå velat vara där.

"Dagens"vikt: 78,3
Startvikt: 102,6
Viktminskning: 24,3kg


MegaMe


~~OJ~~

Hmm okeey...
Nu har jag kommit i mina målbyxor också, vad ska jag nu sträva efter?
Att dem sitter löst? Dessa målbyxorna passar alltså, dem sitter kanske lite hårt, men inte FÖR hårt.
Dem sitter bra. Men är jag nöjd? Nej inte direkt. Men jag borde verkligen vara det..

Nu ska jag snart hem till mamma :D och då ska jag väga mig :D


~~Rättelse~~

Om jag väger 75kg på Fredag så betyder det att jag har gått ner 7,6kg och inte 5som jag sa tidigare, jag tänkte helt fel. OM jag går ner till 75 så kommer jag vara enormt lycklig, men jag förstår också hur extremt det skulle vara om jag går ner 7,6kg på 2 veckor. Men vi kan väl alltid hålla tummarna antar jag?

MegaMe

~~Skrivit...~~

...Matlista för två veckor
Som jag tänkte visa för min coach på Måndag för att se vad hon säger om dem. Jag hoppas att de blir godkända, jag funderar seriöst på att börja äta nu snart och sluta dra ut på det, men som sagt det gäller ju att min våg där hemma säger det jag vill höra, I min fantasi så säger min våg till mig att jag har nått 75kg på två veckor och 1dag. Det hade varit det absolut ultimata. Dock vet jag att det är enormt mycket att begära, för det skulle innebära en viktminskning på 2,5kg i veckan och det är jättemycket, Men OM jag har gått ner så mycket, så LOVAR jag att jag ska börja äta Torsdagen den 20/5 då har jag hållt på i 14veckor. Annars börjar jag inte fråns den 24/5 som är min ursprungsplan.

Det känns faktiskt riktigt skönt att ha gjort dessa matlistorna och nu längtar jag något enormt efter att få börja äta igen ska ni veta :-) Så det känns bra! :) Får börja röra på mig så att vågen faktiskt visar minus 5kg så att jag får börja äta redan på Torsdag om en vecka :-D  Tänk OM jag väger 75 kg alltså bara det står 75,5 eller mindre så är jag supernöjd, helt ärligt är jag nöjd om det står 75,9 också men då gälls inte mitt löfte så det så! :-P

Nu ska jag sova!

MegaMe

~~Egen-dag~~

Igår hade jag en alldeles egen "egen-dag" som bara var för mig, efter jobb.

Åkte in till Rusta först och Handlade:
en Billig dammsugare för 200:-
pumptvål
Bok om att öka självkänsla
Paulins GI-mat kokbok
Telescopis mascara och kajal för 99:-

Sen åkte jag till ett köpcentrum och köpte följande:

Väggdekorationer
En virkad vit sommartröja på GinaTricot i strl M
3st leggins på Cubus i strl M
En underbar mössa på Cubus

Jag gick inom Only och provade lite byxor också, tog ett par i strl 33 (tum klart) och de passade  var lite stora :-) Sedan provade jag ett par i 32 och det passade men satt lite löst :-D sedan provade jag i strl 31 och de passade också! De två minsta storlekarna var samma modell, den i 33 var en annan modell.  Men ingen av dem var för stora utan de bara gick på. Det har ALDRIG hänt, det har alltid varit att jag behövt gå upp och upp och upp i strl och dessa bara "gled på" det var helt underbart :-) <3 Sen gick jag ut ur butiken utan att handla något, jag skulle bara testa :-)

Jag körde inom skopunkten också och handlade
3par ballerinaskor
1par tygskor
1par stövlar

Sen inom LIDL och handlade lite mat
2kg nötfärs för 70:-  ,passerade tomater, vitabönor i tomatsås, Gyros, Plastpåsar, Chevapcci, Sparris

Sen stack jag iväg och beställde två tider till mig på ett ställe som är hemligt för alla fram tills den 2/6 :-D Jag längtar så hemskt mycket tills dess. Det är min belöning för all viktminskning :-)

När jag kom hem så gick jag och min systerdotter och vi gick och handlade lite.
Ojämnaskivor (pepparsalami), Bär (Hallon,Björnbär,Jordgubbar), Fruktmix (Hallon,jordgubb,persika,annanas, mango) förpackade i 100gpåsar, Ispåsar, Tipex, Måttband (sådant hårt), Gem ,Hertocovert (bönor ni vet), ommarmix, Brysselkål,Kaffe,Toalettblock


Nu när jag skrivit ner allt detta, så börjar jag få lite ångest, för jag har verkligen spenderat alldeles för mycket pengar känner jag och jag blir ledsen också. Inte skoj alls inte. Nej Nej Nej :-S Speciellt eftersom jag måste köpa en soffa också, men jag har inte jätte bråttom till det egentligen. ÄH jag hade jätteroligt och jag mådde bra när jag var iväg och var själv så skit i det! :-)
En annan sak som kändes bra var att jag inte behövde handla fika eller mat för att jag skulle känna att jag hade en skön och bra egen-dag! Det känns riktigt riktigt bra ska ni veta. För att innan var det min definering av mys!

MegaMe

~~Tre månader och en dag~~

Tre månader är det sedan jag sist åt mat.
Det börjar bli Galet på riktigt nu ju, jag börjar bli lite smått orolig för att äta nu.
Jag börjar bli lite rädd faktiskt, hur ska det gå? Ska jag komma in i mina gamla vanor igen?
Egentligen borde jag inte göra det eftersom de faktiskt är brutna och har varit i tre månader.
Jag gör allt rätt egentligen, jag har slutat röka, jag motionerar, jag har handlat hem rätt mat till min lägenhet.
Jag skriver menyer och planerar mina måltider, det enda jag inte gör är att äta.
Inte alls, jag har inte börjat äta, jag vågar inte äta, varför gör jag inte det? Det är lite sorgligt.
Men nu har jag bestämt mig (Tror jag beror på tid och lite så också) Men jag ska börjar äta nästa Tisdag, om sex dagar.
Det är intressant, innan räknade jag verkligen ner tills jag skulle få börja äta, nu vill jag inget hellre än att få fortsätta på sopporna. Jag har inte vägt mig på 1½ vecka och jag börjar bli lite nervös över vad vågen ska stå på, Eftersom det kommer vara 2veckor sedan jag vägde mig sist då, så vill man ju ha HÖGA siffror, eller hur? Tänk om jag inte har höga minussiffror? Kommer jag inte vilja börja äta då? Jag måste bli mentalt redo för det. Jag är verkligen inte mentalt redo för att äta. Inte alls. Hur ska jag göra för att bli det? Få någon att tvinga mig att äta? Eller?

MegaMe

~~Mått~~

Det är längesedan jag mätte mig nu, Men nu är det gjort. Vågen har jag inte haft tillgång till så det får ni inte reda på ännu, eftersom jag inte vet om det :-P

Den 11 Maj 2010 - 89dagar på soppan
Midja: 80cm        - 6cm (-30cm)
Överarm: 30cm    -1cm (-8cm)
Höft: 103cm          -5cm  (-20cm)
Lår: 55cm             -4cm   (-16cm)



Den 9 April 2010 - 58dagar på soppan
Midja: 86cm       -7cm   (-24cm)
Överarm: 31cm      -1cm(-7cm)
Höft: 108cm       -6cm (-15cm)
Lår: 59cm         -2cm (12cm)



Den 20 mars 2010 - 38dagar på soppan

Midja: 93cm       -2cm   (-17cm)
Överarm: 32cm      +1cm(-7cm)
Höft: 114cm       -6cm (-9cm)
Lår: 61cm         -1,5(10cm)




Den 7 mars 2010 - 25 dagar på soppan

Midja 95 cm
Överarm 31 cm
Höft 120 cm
Lår 62,5 cm



Den 18 Februari 2010 - 8 dagar på soppan

Midja 100cm
Överarm 34,5cm
Höft 121cm
Lår 67,5cm


Den 1 Februari 2010 - Första mötet 1½v innan start på soppor

Midja 110cm
Överarm 39cm
Höft 123cm
Lår 71cm


Heeej :-)

Hej på er alla, eller ni är faktiskt inte så jättemånga som är kvar,, jag förstår er! Fullt ut!
Dock är jag nästan klar med flytten nu och det känns verkligen dunderbra och jag trivs.
Jag är trött hela tiden och jag har många bollar i luften.. Men det börjar bli snyggt här hemma, pengarna rullar in och skolarbetena blir gjorda :-)

Mat och allt funkar bra, av den enkla anledningen att jag inte äter :-P Det blir snart till att börja med det,, 1½vecka kvar ungefär. Ska börja skriva Matlista och liknande. Men det går bra här. Jag har som sagt börjat fylla frys och skafferi med mat. Det som finns nu är:

Lufttorkadskinka (tror jag det var)
Räkor
Kassler
Bacontärningar (till omelette)
Lax
Wook-grönsaker

Ja det var allt just nu, eller nej!
Sardiner i tomatsås finns också..! Jag köpte fel! Skoj Skoj!

Hur mår ni??

 Bjuder på denna hemska bild på mig hur jag ser ut nu. Om 2 månader kommer det förhoppningsvis en bättre...


MegaMe

Hänger inte med i dagarna.

Oj, Förlåt Förlåt Förlåt för den dåliga uppdateringen.
Jag vet att jag inte skrivit sedan typ i Fredags och att jag även då skrev superlite och superdåligt.
Det kommer inte bli bättre nu. Jag har enormt mycket att göra och jag känner mig så förvirrad och snurrig så att det finns inte. Mellan 8-17 är jag iväg VAR dag, jag hinner inte träna eller något, eller jo nu kommer jag hinna igen för det har lugnat ner sig aningen.
Jag längtar till Gymmet.
Nej jag har inte börjat äta ännu. Jag kommer gå på sopporna i ca 14dagar till. Två veckor till. Det är ju verkligen ingenting alls.
Jag börjar bli riktigt sugen på mat nu och har börjat handla hem mat till mig och har fryst det i lgh, (nej vi ska inte gå in på lgh idag) jag går och är hungrig också, det är lite jobbigt, men jag kämpar vidare och det är ju faktiskt BARA 2 veckor tills jag får börja äta igen, eller måste börja äta är det väl. Jag är rädd och orolig och jag vill inte riktigt, men jag kommer att klara av det :-)
Dock är jag inte alls nöjd över min viktminskning, inte alls alls,, FAN! det måste hinna försvinna mer så att jag är nöjd över vad jag åstadkommit, NEJ jag är inte nöjd med min 20kg viktminskning. Har jag berättat det ens? :-S Jag har nu gått ner 20 kg och det är väl bra... Men jag är inte nöjd.. :-S Inte alls, minst 10kg till! :-S


Måndagen den 17:e så ska jag på individuellt möte och väga mig på tanitravågen, lite smått skrämmande det också faktiskt, det är nästa måndag. Ghaaa!!!

MegaMe

RSS 2.0