Im back

Hej där! jag är tillbaka,, tyvärr..

Inte på XV men jag är påväg upp i vikt igen i raket fart. Visst jag kan skylla lite på mina P-piller, men verkligen inte allt.. Jag väljer ju faktiskt att äta allt onyttigt, eller hur.
Jag och en vän från XV har bestämt oss för att börja nu igen. Jag drar igång på soppor den 27... Men jag vet inte hur länge jag kommer att hålla på faktiskt. Jag vill inte glömma bort mitt liv och bli så isolerad som jag var innan :-S

Maten har börjat bli min tröst igen, det är inte bra, jag har kommit in i samma mönster igen, det är inte heller bra, jag lider av måndagssjukan nu,, Ni vet... Jag börjar på Måndag... Därför börjar jag aldrig på måndagar för det blir aldrig någonsin av... Nu börjar jag på Onsdag, tror det var en onsdag förra gången också faktiskt, detta kommer jag lösa...

Droppen på denna bägaren.. Eller nej det var inte ens en droppe, det var min vän A som mejlade mig och berättade att han skulle börja igen och att han behövde min hjälp!
Men droppen borde vara när mina kläder börjar bli för små och sitta HÅRT i midjan, när de satt löst innan, nej jag har inte gått upp jätte jätte mycket, absolut inte i klass med vad jag vägde när jag började på XV! absolut INTE! Men det börjar gå åt fel håll och det känns inte bra, jag börjar hamna i deprissioner och börjar känna mig sviken av folk, vilket jag inte är.. Men jag börjar känns det som det och det är minsann inte roligt.

Men som sagt jag är tillbaka och på onsdag drar jag igång, anledningen till det är för att.... Jag har inte råd innan onsdag och löning... Dåligt som fan, jag bryr mig inte om påsken faktiskt, inte ett jävla dugg.. Ska ändå jobba hela påsken, men jag måste ha råd att köpa soppor, hade egentligen velat ha XV-soppor men de får jag ju inte köpa nu... Jäkla mög!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0