~~Rättelse~~

Om jag väger 75kg på Fredag så betyder det att jag har gått ner 7,6kg och inte 5som jag sa tidigare, jag tänkte helt fel. OM jag går ner till 75 så kommer jag vara enormt lycklig, men jag förstår också hur extremt det skulle vara om jag går ner 7,6kg på 2 veckor. Men vi kan väl alltid hålla tummarna antar jag?

MegaMe

Kommentarer
Postat av: Jenny

Sv: Nu har jag hunnit prova två bars: yoghurt med citron o blåbär samt choklad/toffee. Yoghurten var riktigt god! Mättande var den också! Choklad/toffeen kändes med som att äta godis och jag fick nästan dåligt samvete även om den var riktigt god den också :P Har en till toffee hemma men nästa gång jag ska köpa nya bars kommer jag inte att köpa den :P Men nääe, inget ökat sug av dem (än), det var något jag också var orolig över med dem :)



Det kommer gå superbra när du börjar äta!! Håller tummarna för dig! :) Jag tyckte första dagarna var jobbigast, hade lite ångest och så över vågen då, men man kommer snabbt ur det :) Good girl!



Kramar

2010-05-14 @ 10:36:52
URL: http://kalorigris.blogg.se/
Postat av: Jenny

Klart vi håller tummarna!! :) Men du, känner du för att börja äta så gör det! Du kommer fortsätta gå ner även på halvfart, jag lovar! Lyssna på kroppen så du inte svimmar som jag gjorde... :S Kramis

2010-05-14 @ 11:22:40
URL: http://kalorigris.blogg.se/
Postat av: WIKTOROZ

LYCKA TILL!!

2010-05-15 @ 00:21:50
URL: http://wiktoroz.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0