~~Dag Tjugosex~~

Det är helt enormt
jag blir imponerad över mig själv var dag när jag kommer på hur länge jag har varit utan vanlig mat, jag är stolt över mig själv och det tycker jag om att vara, dock längtar jag tills dag 35 och när den dagen är avklarad =) För då är det mindre än halva tiden kvar :-) Man måste se ljuspunkterna! =)
I vår grupp är där en tjej som har gått ner 10 (!) kg på en månad! Superduktigt av henne, jag är både imponerad och avundsjuk på henne. Framförallt är jag glad för hennes skull! Sa jag att jag var avundsjuk? :-P Jag vill verkligen klara av att gå ner min vikt utan att behöva förlänga tiden på sopporna jättemycket, det är trots allt, minst 25kg till att gå ner innan jag är riktigt ritkigt nöjd. Eller, jag tror att jag är nöjd då, som sagt får jag vara nöjd tidigare och jag får vara nöjd lite senare också.

Träningen idag har varit:
promenad till och från möte (x)
Promenad på 30min (x) dock inte vanlig rundan.
jag har inte gjort XV-träningen, men dagen är inte riktigt slut.

Jag vet inte riktigt vad det är med mig, men jag äter för dåligt och på dåliga tidpunkter, tycker inte om det. Jag har en halv soppa kvar, en portion. Det är inte riktigt bra faktiskt. Men Men...
Druckit dåligt har jag också gjort idag.

Idag har jag träffat min bästa kompis
hon har även hon gått på XV för ett år sedan, dock gick hon för långt och har fått ätstörningar, det ska väl informeras om att hon inte var fet när hon började på XV utan lite kraftig, hon vägde ca 80kg till sina 172cm.
Men hon gick för långt och tränade för mkt, åt för lite och hon började tillochmed att spy och få anorexialiknande beteende men jag tror hon har bulimi. Jag har inte berättat för henne att jag går på XV just för att hon klandrar dem för sina besvär, jag tror att det är många faktorer som gör att hon är där hon är.
Men jag kan ju inte berätta för henne och det är SJUKT jobbigt att inte berätta, nu kör jag med att jag håller på med nutrilett så hon inte undrar över varför jag inte äter. Hon köper det, men jag känner att jag smyger och ljuger för henne och det tycker jag inte alls om. Men det är ju så det är helt enkelt. Jag orkar inte diskutera med henne.

Idag är det Svenska Hollywood fruar och det måste ju ses!
Funderar på att trampa på maskinen då! Vad tror ni om det? :-)
Ska ni se Svenska Hollywood fruar? =)

Nej nu ska jag försöka göra övningarna!
Måste köra mentalträning också! *suck*

MegaMe
ni får gärna kommentera lite.


Kommentarer
Postat av: Jenny

Ja, solen är verkligen det bästa jag vet! :D

2010-03-08 @ 21:00:56
URL: http://jnyg.blogg.se/
Postat av: Jenny

Ja, solen är verkligen det bästa jag vet! :D

2010-03-08 @ 21:00:59
URL: http://jnyg.blogg.se/
Postat av: Muppen och Smurfens mamma

Jobbigt att inte kunna berätta... Idag är en kass dagg för mig.. Orkar bara inte idag.. Har varit vaken typ 3,5 timmme och redan blivit superarg på store sonen 5-6 ggr... Tvättar idag oxå...Vill bara lägga mig och ge upp...Men det blir väl bättre får jag hoppas..

2010-03-09 @ 09:22:59
URL: http://www.ennymammma.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0