~~Panik och Ångest~~

Jag känner mig så enormt tjock, ful och äcklig nu, jag har inte tränat på en hel vecka,Men jag har köpt träningskort. Jag har söpit två gånger denna veckan (fredag och Måndag) Jag känner mig ÖRK, jag såg bilder på mig från igår och på vissa bilder tänker jag bara "oj är det där verkligen jag" men på andra bilder så tycker jag att jag ser lika jävla rälig ut som för ca 25kg sedan. Är det inte konstigt?
Jag har inte heller cyklat till och från jobbet (12km) och jag har bara latat mig. Jag tycker inte att det är Okey, Ska jag komma tillbaka till fel mönster igen eller vaddå?
Men jag äter rätt, eller rätt mat, men jag äter nog fortfarande för lite, dock ska jag ju tänka det som att jag fortfarande är på halvfart och då äter jag minsann inte förlite. Jag saknar sopporna. Jag är supersur över att mat inte är så gott som jag drömde om i 94 dagar, det är hemskt.

Iaf så var jag ute igår, det blev ca 3 glas vitt vin och 2 cider, dock dansade jag som fan, så det är lite OK. Men nej jag tycker inte om att jag drack. fast, jag hade enormt jävla roligt, det var verkligen superlänge sedan som jag mådde så bra som jag gjorde igår. Allt stämde verkligen, jag var på rätt plats. Jag var lycklig, så det var OK med de 5 glasen. Men jag borde sluta dricka alkohol, det sa jag i fredags också, men då blev jag alldeles för full. En riktig karatefylla. Inte bra för fem öre, pinsamt om inget annat. Men så är det. Jag ska inte blanda starksprit med vin/öl/cider mer. Så det så. Nu har jag verkligen lärt mig det, antingen vin/öl/cider eller så dricker jag starksprit, men inte båda delarna. Man lär sig något nytt var dag, gör man inte?

Jag måste verkligen börja ta tag i träningen på allvar nu alltså, jag kan inte gå runt och låta mig slappa till mig, jag märker på min mage att skinnet börjar bli riktigt riktigt räligt, ni vet sladdrigt och "rynkigt" det är inte roligt alls, 20 år (snart) och har värsta eftergraviditetsmagen. Nej jag tycker inte om det alls, dax att "strama" till sig lite med hjälp av träning tror jag.
Jag vet inte hur mycket jag väger (jag har givetvis ett hmm, men inte exakta siffror) imorgon är jag ledig hela dagen och då hade jag tänkt att jag skulle ta och mäta mig på alla ställen som jag gjorde innan, kommer ni ihåg?

Nej nu måste jag sova om jag ska orka vara duktig hela dagen imorgon :-)

MegaMe

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0