~~Längtar~~

Jag längtar så enormt tills jag blir inskriven och får börja på XtraVeganza så det finns inte! Jag vill, Jag vill, Jag vill...
Ingen i min omgivning förutom dem jag bor med kommer få reda på vad jag håller på med, inte de första 1-2 månaderna iallafall... Då tappar jag lusten, ni kommer kanske få se bilder på mig, utan ansikte, bara för att visa framtida skillnader på min kropp :-) Vi väntar och ser vad som händer :-) jag ska verkligen inte ta ut något i förhand.

Oh my God! Nu räknade jag ut på en ungefär vad detta kommer att kosta mig, det är ju inte lite pengar vill jag lova, men jag MÅSTE se det som en investering för framtiden, men det är iaf så mycket som, na na na na 22637kronor som detta kommer att kosta mig, dock är det Mat i 5½ månad också, det får man inte glömma tycker jag. Maten kostar ca 90kronor om dagen, så det är ganska dyrt, men det kommer ju ATT fungera, jag behöver motivationen som erbjuds på XtraVeganza. Sen har jag ju räknat med att äta sopporna i 5½månad också, det är ju absolut inte säkert att det blir så länge?!? jag tror att jag kommer gå på dem i ca 4månader, men jag är inte säker, men då försvinner ju nästan 5000kronor.

Jag var inne och kollade på titthållskirugi och vad det kostar, på en privatklinik så kostar det 98.000kronor, då behöver man alltså inte stå i någon speciell kö och man får ingen remiss. Men då testar jag hellre XtraVeganza och slipper lägga mig under kniven och jag "sparar" ca 75.000 kronor ganska bra deal ändå!

//MegaMe

Kommentarer
Postat av: mmautildah

Hejsan . gillar din blogg !

men jag gillar inte XV.

har testat det , och seriöst man fick verkligen kämpa för att få i sig soppan 3 gånger om dagen ..

fast det kanske är olika för person till person .

Så innan det var försent hoppade jag av XV. ska snart börja med Nutrilett igen...

2010-01-29 @ 00:42:14
URL: http://mmautildah.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0