~~Dålig Dag, Blev sämre~~

Innan jag glömmer det så vill jag bara säga att jag pratade med mina kollegor igår efter träffen och nu är det så att alla SKA börja äta riktig mat innan intensiv kursen är färdig. Helfart i 10 veckor och sen är det dags att övergå till upptrapping, halvfart/jämvikt. Det kan oxå vara så att om det inte händer så mycket med viktnedminskningen under helfart så kan det hända mer under havfart. För då sätts allting i kroppen igång igen som nu har varit så vant vid att bara ta in VLCD sopporna. Det är därför som Smakskolan är lagd direkt efter 12e träffen för att ni ska få ännu mer hjälp med vad för slags mat ni ska äta för att lyckas i er viktminskning. Så den 3/5 är det meningen att ALLA ska ha börjat äta :)

Detta mejlet fick jag precis. Det är orättvist att jag ska behöva kämpa med 20kg övervikt på halvfart när det går så bra på helfart, arg och ledsen är jag nu..


FAN

Kommentarer
Postat av: Jenny

Vilken besvikelse!! Men prata med dem så kan ni väl säkert lösa det på något sätt så att du får fortsätta med helfarten ändå när du vill det? :)Aaah du går ett intensivprogram? :) Jag går 24-veckorsprogrammet så kan ju vara därför vi har olika med tio veckor på helfart... :)

2010-04-17 @ 12:24:39
URL: http://kalorigris.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0