Hänger inte med i dagarna.

Oj, Förlåt Förlåt Förlåt för den dåliga uppdateringen.
Jag vet att jag inte skrivit sedan typ i Fredags och att jag även då skrev superlite och superdåligt.
Det kommer inte bli bättre nu. Jag har enormt mycket att göra och jag känner mig så förvirrad och snurrig så att det finns inte. Mellan 8-17 är jag iväg VAR dag, jag hinner inte träna eller något, eller jo nu kommer jag hinna igen för det har lugnat ner sig aningen.
Jag längtar till Gymmet.
Nej jag har inte börjat äta ännu. Jag kommer gå på sopporna i ca 14dagar till. Två veckor till. Det är ju verkligen ingenting alls.
Jag börjar bli riktigt sugen på mat nu och har börjat handla hem mat till mig och har fryst det i lgh, (nej vi ska inte gå in på lgh idag) jag går och är hungrig också, det är lite jobbigt, men jag kämpar vidare och det är ju faktiskt BARA 2 veckor tills jag får börja äta igen, eller måste börja äta är det väl. Jag är rädd och orolig och jag vill inte riktigt, men jag kommer att klara av det :-)
Dock är jag inte alls nöjd över min viktminskning, inte alls alls,, FAN! det måste hinna försvinna mer så att jag är nöjd över vad jag åstadkommit, NEJ jag är inte nöjd med min 20kg viktminskning. Har jag berättat det ens? :-S Jag har nu gått ner 20 kg och det är väl bra... Men jag är inte nöjd.. :-S Inte alls, minst 10kg till! :-S


Måndagen den 17:e så ska jag på individuellt möte och väga mig på tanitravågen, lite smått skrämmande det också faktiskt, det är nästa måndag. Ghaaa!!!

MegaMe

Kommentarer
Postat av: Danne

Jag förstår dig! Jag hinner knappt sitta vid datorn just nu!!!!



Kämpa på! ha det bra!



Mvh

Daniel

2010-05-06 @ 12:03:14
Postat av: Evelina

Sv: Ja det var riktigt gott faktiskt =)



Kämpa, kämpa på nu! Som sagt, bara 2 veckor. O va lite snäll mot dig själv också, du har gått ner HELA 20 KG!! det är helt otroligt ju!

2010-05-07 @ 15:40:17
URL: http://evis3nvis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0