~~Dag Tjugoett~~

Hmm Ja, nu har jag börjat på min TREDJE vecka!
Sjukt jävla nice alltså! Det är bara 49dagar kvar på soppan! :-D
Detta kommer jag bannemig klara av! :-D Wiiie =)
Men ärligt talat så tycker jag inte att det är jättejobbigt, jag ska träna lite halvt idag med jobb.
Men det blir nog en promenad i eftermiddag eller efter jag varit ledare =)
Börjar bli lite smått intresserad av en kille, men känner honom knappt, vi får se hur detta går =)
Hur går det för er andra? =)

MegaMe


Kommentarer
Postat av: Daniel

Hejsan!



Jag vet inte om jag får äta BARs egentligen.. blev lite osäker på mötet men har skickat iväg en fråga till min hälsocoach om det så får vi se vad hon säger =)



Skriver igen när jag fått svar



//Danne

2010-03-03 @ 13:46:26
URL: http://dannecsb.blogg.se/
Postat av: Muppen och Smurfens mamma

Danne: Bars får man äta på halvfart ochLifetime, inte helfart.



MegaMe: Kommer med tåg i morgon! (Hoppas jag iaf)

För mig går det lite si och så men har iaf tappat några kilon,,,väger nu 76.5 och har tappat typ nästan 10 cm om midjan...

2010-03-03 @ 19:18:35
URL: http://www.ennymammma.blogspot.com
Postat av: Danne

Hejsan..



Muppen och Smurfens mamma: Jag vet bara att det inte är att rekommendera att börja med men frågade min hälso coach och fick svaret:



"Barsen ska motsvara drycken, den är något kraftigare, men du går inte ur ketonfasen. Hoppas att du känner att de passar dig eftersom du simmar en hel del."



Jag har testat mig mycket dessa dagarna som jag ätit BARs och jag är kvar i Keton fasen. Men som sagt jag hade föredragit soppor eftersom man inte äter något och lär sig vara utan att tugga hela tiden. Men jag är mycket målmedveten och hade redan innan jag började på XV ändrat min livsstil en hel del.. så jag tror jag ska klara BARs så länge jag är kvar i keton fasen och tar av mitt fett och inte mina muskler :-)



//Danne

2010-03-04 @ 11:07:20
URL: http://dannecsb.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0