~~Dag fyrtioåtta, del två~~

Hmm jag har ätit min ranson av mat idag redan, Inte ok känns lite jobbigt faktiskt, men men det spelar väl ingen större roll?
Dock känns det som om jag är ur ketonfasen? Kan det stämma?
Det känns orättvist om jag är det för jag har inte fuskat. (Ketonfasen är det stadie då du förbränner mest fett, ej att blandaihop med en diabetiker som är i ketonfas) Jag har bara 6500steg kvar att gå idag för att nå mitt mål på 8000steg, SKOJ! men det är fint väder iallafall.
Ut och gå kanske? Phuu jag är inte riktigt i fas(!!!!)
Men jag fortsätter kämpa och det är BARA 22 dagar kvar på min 70dagars period men som ni flesta vet så funderar jag på att hålla på i 10-21 dagar xtra det beror helt och hållet på hur det går för mig! Men vi får ju helt klart se :-) Eller hur? jag hade ju tänkt att ha slutat äta sopporna samma dag som jag flyttar till min lägenhet. men eftersom jag inte riktigt vet när det händer så vet jag ju inte ritkigt när jag flyttar in ännu.. :-/
Idag är jag riktigt riktigt sugen på mat ska ni veta, enormt sugen. Men jag håller mig borta. Jag fattar inte att jag har en sådan karaktär, jag tror att det handlar om pengarna, att jag inte har råd att sumpa detta. det kostar alldeles för mycket för mig att sumpa det, det är mycket mycket pengar som jag lägger ut på detta. Ungefär 10.000:- bara på medlemsavgifterna. Sen är det maten nu som kostat mig ca 5000-6500:- i dagsläget. Det är jobbigt och mycket pengar men jag behöver det här och jag trivs med denna metoden.

Ut och gå nu =) TÄNK POSITIVT och även om det inte går bra alltid, så kämpa vidare, jag hejar på dig och jag heja på mig själv! Kom igen nu hjärtat, vi fixar detta tillsammans! Jag finns här om du behöver <3


MegaMe

Kommentarer
Postat av: FOTOGRABBEN.SE

Har du en trevlig tisdagkväll? =D

2010-03-30 @ 18:46:11
URL: http://FOTOGRABBEN.SE
Postat av: FOTOGRABBEN.SE

sv; jag med =)

Händer imorgon?

2010-03-30 @ 18:53:25
URL: http://FOTOGRABBEN.SE
Postat av: muppen och smurfens mamma

Hejar på dig!!! Du jobbar på såå superbra!!!

Skönt att se att du har ork... Det har inte jag just nu....

2010-03-31 @ 09:15:00
URL: http://www.ennymammma.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0