~~Uppdatering~~

Hej på er!
Jag har verkligen supermycket nu, som jag sagt nu ett tag :-)
Denna veckan har varit riktigt skön och härlig, jag har gymmat mån-fre och det känns superbra!
Jag har jobbat mån-sön vilket också känns jättebra eftersom det blev 56h och det betyder Pengar till Mig :-)
En TV har inhandlats och det känns kanon att ha en TV, jag kommer ju att bo själv, så TV:n kommer vara lite sällskap de ensamma kvällarna :-)
Jag har jobbat som Personligassistent, dagisfröken och elevassistent denna veckan och jag tycker att det har varit skoj skoj skoj. Det är verkligen jätteroligt att kunna hoppa runt såhär som jag gör, jag menar det är ju olika arbeten var dag :)
Imorgon börjar min praktik, lite nervös, men inte alls mycet. Jag har börjat bli riktigt lugn när det gäller att göra nya saker, det är roligt faktiskt, jag känner mig säker på mig själv. ! :-)
Givetvis går jag fortfarande på sopporna! Jag är inne på min elfte vecka! Heja Mig :-) Jag fick igenom att få fortsätta på helfart i 4 veckor till, alltså tills min praktik är slut, så det är skönt.
Usch jag känner att jag skriver som i min loggbok på projektarbetet, analyserar allt och förklarar varför jag känner som jag gör och liknande! :-P

Idag slutade jag 10, efter ett 25h pass :-) åkte hem direkt (skulle egentligen ha gymmat, men jag kände mig lite stressad) för att börja packa ner hela mitt rum det är faktiskt ganska mycket. Jag flyttar om ca 9dagar :-) Eller egentligen om 8dagar så får jag nycklarna till min lägenhet :-) Längtar så enormt mycket :-) Måste fixa en madrass som jag kan sova på eftersom jag inte kan flytta in sängen än, då de ska måla om och lägga nytt golv i min lägenhet :-) Iaf så fick jag ner packat allt och det känns riktigt riktigt bra :-)

Igår var en riktigt jobbig dag, jag hade ett ENORMT sug efter mat, godis allt! Jag var såå enormt nära på att äta, jag satt och grät på jobb för att jag inte skulle äta. Det börjar bli jobbigt att gå på helfarten nu. MEN det är ju bara 4 veckor kvar! Det är det jag måste ställa in mig på! Det är bara 4 veckor kvar! Sedan går jag över på Halvfart! :-) Och sedan jämnvikt! Längtar supermycket!

Pengar, är ett problem nu, eller att saker och ting kostar pengar är ett problem! :-P Jag har nämligen skuld till morsan, en hyra, en tv och XV medlemsavgift att betala. Dock ska jag inte köpa något till lägenheten denna månaden eftersom där inte är pengar till det riktigt ännu. Men det kommer ju med tiden :-) Jag har Gardiner och tavlor och det gör det ju lite mer hemtrevligt, jag har en matta, en säng, en stor bokhylla och en tv. Massa stolar och ett köksbord, plus två provisoriska fåtöljer så jag kommer att klara mig :-)

Jag har köpt alla sopporna åtminstonne för helfarten nu, det kostade mig typ 3000:- riktigt mycket och det sved enormt faktiskt, men nu är det över, jag behöver aldrig mer kanske ändå köpa sopporna igen! Wiiie!

Nej hörreni ni, nu måste jag minsann sova! Jag ska försöka svara på era kommentarer nu, jag ska även försöka skriva lite mer i veckan faktiskt, det håller inte att sega såhär...

MegaMe

Kommentarer
Postat av: sandra

Äntligen en uppdatering :) Ville bara säga att det är mycket lättare att bo själv och gå ner i vikt, då finns det inga frestelser som lockar. Och efter ett tag, så kommer du inte känna suget efter sött längre, och när du ser andra äta sött kommer du bara känna skadeglädje, ( jag gör det alla fall) dom kommer bli tjocka, medan du själv kommer bli smal och snygg :)

2010-04-25 @ 22:07:34
URL: http://metrobloggen.se/sanb91
Postat av: Jennie

Åh att flytta är så roligt. Men visst är det som du säger, allt kostar pengar. Jag brukar säga att jag hade en egen lägenhet då jag flyttade men att jag nu har ett hem. Det fanns så mycket jag ville köpa och göra i lägenheten som jag inte hade råd med från början som nu är gjort.Hur länge räcker sopporna som du köper för 3000:-?Kram

2010-04-26 @ 13:51:48
URL: http://nennie.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0