~~Ångest~~

Igår hade jag Ångest. När jag lagt mig igår, så började tankarna sväva omkring i mitt huvud.
Jag kommer behöva gå på sopporna hur länge som helst, om jag vill gå ner till 75, ännu längre om jag vill gå ner till mitt mål på 65, med hjälp av sopporn.
Jag la mig och räknade en massa, om jag fortsätter gå ner, var jag i snitt gått ner under denna tiden (1,87kg) Så skulle jag vara nere vid 65kg ungefär den 24/6-2010, men det är enormt länge och just i den vevan så är där en himla massa saker som händer så jag vill bli klar åtminstonne lite innan dess.  Sen kom jag på en annan sak, matensopporna skulle kosta mig ca8000sek under denna perioden och det går inte, jag kan inte lägga ut sådana summor på maten.
Jag måste börja rasa i vikt nu.

Så vad att göra?
Jag har räknat ut att jag måste gå ner ca 3,2 kg i veckan, på 7 veckor frånochmed vecka 8 idag 15veckor allt som allt jag kommer spara 4,410sek och jag kommer vara klar ca den 27/5, det kortar ner det hela med 4veckor, en månad.

Så hur att göra?
Jag har nu, gjort ett träningsschema, som sträcker sig fram tills söndagen 25/4 så långt fram jag kan planera, sen börjar min praktik och jag vet inte hur dagarna ser ut och jag ska flytta. Detta måste jag följa för att jag ska kunna gå ner dem 3,2 kg i veckan. Det finns inget jag orkar inte men det finns ett Jag har inte råd så nu gäller det att börja motionera till max. För jag har inte råd att lägga ut 8000:- på mat, jag har egentligen inte råd att lägga ut 4000 iheller, men jag investerar i mig själv. Så nu måste jag börja skärpa mig med träningen.

Så nu vet ni vad mitt mål är.
Hmm, undrar om det är några som vill ändra sin gissning i tävlingen  nu efter att ha läst detta! :-P

Har ni varit inne och läst hos förra veckans vinnare? 

bloglovinFölj Mig Med Bloglovin :-)


MegaMe

Kommentarer
Postat av: Alexandresen

lycka till och så får vi hoppas på de bästa :)

2010-04-11 @ 10:09:51
URL: http://alexandresen.blogg.se/
Postat av: Agnes

Tjo du! Jag är bara nyfiken på om du har läst i böcker och sånt innan, om hälsa, kost, motion osv? Det är väldigt bra att göra det. Och om du vill ha min åsikt (som jag även tror jag läst i nån bok)så är det hälsosamast att gå ner max 2 kg/vecka. Tänk lite på hälsan och inte bara att tappa kilon, det kommer du tjäna på i längden. Adjö! :)

2010-04-11 @ 10:10:16
Postat av: Jenny

Ojoj nu är det visst hårdkörning! :P Ska bli spännande att se hur det går! :D Lycka till, håller verkligen tummarna för att du ska klara detta! :)

2010-04-11 @ 11:14:55
URL: http://kalorigris.blogg.se/
Postat av: marielle

Ja, jag tror det blev 2km på löpbandet sist men det är olika från gång till gång. Mycket sitter nog i huvet, man klarar ju så mycket mer än vad man tror :))

2010-04-11 @ 11:59:32
URL: http://motettlattareliv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0