~I Am Alive~~

IDAG BÖRJADE MIN 12:E VECKA PÅ SOPPORNA!
Ja hörreni, nu är det BARA 3 veckor tills jag ska börja äta mat! Spännande spännande och jävligt nervöst faktiskt :-)
Jag längtar lite, men är även vettskrämd, men det kommer att gå superbra! :-)

Vet ni? Jag glömde berätta att jag fick världens finaste väska av min syster i "brajobbatpresent" jag blev jätteglad och den är såååå snygg :-) Älskar en mega mycket :-) Hon är även en superbra peppare :) Dock önskar jag att hon skulle ta och skärpa sig lite hon också <3 Känns orättvist att jag mår så här bra (fysiskt) och att hon inte gör det :-S

Idag har det varit fullt ös hela dagen. 8-16.30 jobb, sedan snabb runda till min praktik,
Efter det till sista XV träffen skriver om det imorgon och sedan var det bara att åka till gymmet och träna i 45min.
Sedan hem och duscha och nu ligger jag här för att åka och jobba klockan 8 imorgonbitti :-)

Idag har jag gjort något som jag egentligen inte skulle göra, men som jag bara var tvungen till att göra, jag har köpt töjningssmycken till mitt öra :-) Så nu har jag smycken så att jag kan töja till 5mm vet dock inte hur stort/litet det är, men det märker jag väl? =) Så jag ska ha det också för att fira att jag förhoppningsvis har gått ner till 82,6kg imorgon :-) Hoppas Hoppas Hoppas :-D


Nej sömn var det! :-)

MegaMe

~~Ny dag, Nya tag~~

Jag kände mig Jättefin igår och jag fick så enormt många härliga kommentarer om att det verkligen börjar synas på mig att jag har gått ner mycket ivikt och liknande, jag sög verkligen i mig alla positiva komplimanger jag fick och mådde superbra och känder mig Fin :-) Dock gick jag förbi spegel sen och stannade, tittade och undrade Vaddå? Det är inte färdigt ännu. För att för en stund så kände jag mig klar, men det är jag inte. Jag har kommit jätte jätte långt, men jag måste gå ner minst 10kg till innan jag är nöjd och jag säger inte att jag är nöjd då. Men minst 10 kg till iallafall.
Idag var det en stressig dag, jag gick upp 07.00, började jobba 07,40 Slutade jobba 16.30, åkte direkt till gymmet, gymmade tills klockan var 17.30 körde och hämtade ´systerdotter och körde sedan till vårt möte, sedan 19.30 körde jag och hämtade systersonen, direkt efter vårt möte hem, fixa mat till dem. Kolla Anna ankas assistent och sen få dem i säng, nu ligger jag här och är riktigt riktgtigt nöjd med dagen. Så den var inte direkt stressig, bara välfylld. :-)

Nu mår jag dock lite mindre bra, eller nej, bara när jag tänker på att de ringde från min praktik och sa att det var friskt där nu så att jag kan komma och praktisera som imorgon, men det kan jag ju inte eftersom jag jobbar på skolan så jag var tvungen att ringa till chefen och lägga mig på telefonsvaren där och berätta att tyvärr så kan jag inte komma in och praktisera hela passet imorgon, men att jag gärna kommer runt 17.00 för att stanna till 18.00 bara för att hälsa på min handledare och vårdtagarna. Men att jag inte kan mer då jag jobbar hela dagen och kommer även att göra på fredagen så att min praktik börjar den 1/5 istället, det är komplicerat och svårt, men inte riktigt mitt fel. Jag måste kunna leva ju, eller hur? Dock ska jag se vad jag kan göra för att underlätta så mycket som möjligt för oss alla. Men det kommer bli superbra så det så :-)

Nu måste jag dock sova och det ska jag också göra, imorgon är det en minst lika lång dag, där jag inte ens hinner med att gymma, vilket jag tycker är enormt jobbigt och synd, eller jag hinner och orkar kanske och förhoppningsvis gymma lite snabbt efter XVmötet imorgon vid 20.00-tiden, Ghaa, har tränat så enormt dåligt denna veckan och jag mår dåligt över det, men imorgon och på fredag, samt söndag ska det bli träning av minsann, det behövs och jag mår ju faktiskt bra av det!


MegaMe


~~Elva Vecko~~

Snart är min elfte vecka på sopporna avklarad. Det går väldigt enkelt nu, de enda gångerna det är jobbigt, är när andra äter, så jag försöker liksom hålla mig undan då. Men jag klarar ju helt klart av när andra äter :) Det är inga som helst problem.

Jag ligger i "min" lilla lånade etta just nu och bara mår underbart :) Idag har verkligen varit en bra dag.
Jag är enormt trött och ska sova alldeles strax så det blir inte ett så långt inlägg. Men livet är bra och saker och ting ordnar sig alltid, jag förstår inte varför jag alltid ska krångla till saker och ting mer än nödvändigt?

MegaMe  Bara 11,9kg kvar tills jag nått mitt första delmål på 30kg :-)

~~Maten~~

Det känns lite fel att skriva om vad jag inte äter och så nu, jag är så inne i mitt liv nu :)
Jag börjar må bra och det känns som att min viktigaste del just nu är att komma ifatt psykiskt, att börja må bra och få bättra självbild, självkänsla och självförtroende. Jag tycker allt att ni har fått tagit stor del av hur jag mår, tycker och känner, jag har ju skrivit mycket idag, eller hur :-)
Tycker ni att det är roligt att läsa när jag blir filosofisk?

Jag ska faktiskt ta och sova nu, för att jag är lite trött.
Imorgon är det att dammsuga min säng och sedan dammsuga resten av tummet (igen)
Sedan ska jag packa ner mitt lakan och lite sådant eftersom jag ska låna en liten lgh av min väninna, supersnällt. Jag funderar även på att åka ner och synda genom att köpa boken "mera självkänsla" av någon Marie ....? Den ska vara riktigt bra.
Tack vare Inger Hansson all heder åt henne så har jag blivit lite smått frälst av böcker som ska öka självkänsla och liknande, jag tror att man kan lära sig enormt mycket genom att läsa sådana böcker. Jag har lärt mycket mycket av Ingers bok, jag kommer läsa den fler gånger minsann :-) För den kommer jag lära mig saker och utvecklas av :-)

MegaMe

~~Våga Mer Än Du Törs~~

Jag har precis läst ut en liten bok skriven av Inger Hansson som heter just våga mer än du törs och det var riktigt riktigt bra, den handlar om just det, våga mer än vad du egentligen vågar, stå upp för vem du är och älska dig för den du är. Jag trivdes med den, haha jag trivdes med boken. Men den fick mig att tänka och jag mådde bra när jag läste den. Den gav mig riktigt många tips.
Jag kände tidigare idag att vad fan ska det bli av med mig Jag är 20år och jag gör ingenting alls!

Detta är faktiskt helt fel, jag gör för mycket nästan, jag stressar igenom livet och ser inte det som är viktigt.
Jag är 19år ung och det är en jävla fördel många gånger. Just för att jag är så ung som jag är så visar jag en enormt vilja att lära mig, för att jag vet att jag inte är lika kunnig som dem runt omkring mig, jag är mer ivrig att göra folk till lags och göra rätt, just för att jag är så ung. Körkortet tog jag efter 2 kuggningar när jag var 18år, då hade jag redan min bil. Jag läste på gymnasiet och tog studenten med bra betyg. Jag har jobbat vitt sedan jag var 16,5år, jag har varit kommunaltanställd sedan jag var 18år och 4 månader. Jag har jobbat inom LSS i 1½ år. Jag åkte till Norge för att bo där. Men det gick inte som jag tänkt mig och jag flyttade hem igen, tog mig upp ur den enormt djupa deprission som jag gömde jag hamnade i för att jag hade tillåtit mig själv att bli lurad. Jag ringde till mina tidigare arbetsgivare för att få tillbaka mitt jobb. Jag började plugga till Undersköterska En termin efter att jag tagit studenten. Jag fick många nya arbetsställen, men jag misslyckades på två ställen och det var jobbigt att erkänna nederlag. Dock är jag på Två andra ställen som jag verkligen trivs på och som verkligen trivs med mig. Jag jobbar som timmis på olika dagis och skolor numera också. Jag har skrivit kontrakt till mitt första hem och ska flytta hemifrån nu när som. Jag var i Egypten och njöt av mitt liv och kunde koppla av i en vecka.

Ändå kände jag att jag inte har gjort något med mitt liv. Här har jag bara rabblat upp vad jag har varit med om sedan jag var 16 år. Det är ganska så mycket ändå. Så idag så anmälde jag mig till World Scout Jamboree som är världens största scoutsammankomst. Jag sa senast i Fredags att jag aldrig skulle våga åka dit själv utan någon jag kände. Men det är inte sant, jag klarar att åka själv och idag preliminäranmälde jag mig till det. Imorgon lägger jag min defenitivanmälan på lådan och nästa måndag är jag anmäld till WSJ. Det känns roligt och spännande.

Ändå var jag inte riktigt nöjd. Så jag bestämde mig för att kontakta min vän L.B och fråga henne om hon var intresserad av en Roadtrip med mig. Det var hon verkligen! Så nu kommer vi att åka på en sådan till Treriksröset mellan den 10/6-17/6 och det känns skitcoolt att bila igenom hela Sverige! :-) Speciellt då jag bor i Skåne :-)

Jag börjar verkligen känna mig mer säker i mig själv, mycket är givetvis för att jag har gått ner så pass mycket som jag faktiskt har gått ner. Men sen handlar det om det faktum att jag läste denna boken. Jag vet att det kanske låter lite knäppt, men jag behövde denna spark i rumpan som Inger Hansson gav mig.

Tack!

MegaMe

~~Vem är jag~~

Vad är Jag Duktig på?
Berömma andra, vara pedagogisk, planera, laga mat, skratta, älska, vårda.

Vad tycker Jag om med Mig själv?
Mina Ögon
Mitt Leende
Att jag alltid försöker se det goda i människor
Jag gör alltid mitt bästa
Mina bröst

Vad är Jag mest stolt över med Mig själv?
Att jag oavsett vilka motgångar jag stöter på så fortsätter jag att kämpa för att klara av mina mål här i livet.

Vad vill Jag hinna med i Mitt liv?
Åka till Thailand och uppleva det landet under en period på <6månader
Resa till: Paris, London, NewYork
Se Pyramiderna och vandra på Kinesiskamuren
Stå på Treriksröset
Lära mig åka skidor
Åka på en reda med en grupp okända människor.
Bli förälskad och skaffa barn och familj
Köpa ett hus
Bo i en storstad


Detta är lite av de saker som jag tänkte dela med mig till er om mig själv.
Det finns klart mer, men jag kom på det nu under en timmes tid. Eller egentligen 30min, men undertiden jag skrev den sista rubriken och de olika sakerna så kom jag till Åka på en reda med en grupp okända människor. Och då kom jag på vad jag kunde göra! Jag är ju scout och nästa år är det en World Scout Jamboree och den kan jag anmäla mig till som IST. Så det gjorde jag! Så nu ska jag (förhoppningsvis) åka som IST som är som en organiserare som ser till så att allt stämmer och blir gjort, ja som en anställd. Jag kommer bli placerad i en patrull under 2veckors tid och jag ser verkligen framemot det. Men jag tycker det är läskigt för jag tycker det är jobbigt att träffa nya människor. Men nu är det gjort och det kommer bli grymt roligt! :-)

Sen har jag bestämt mig att jag ska åka till Treriksröset i sommar också, det kan bli en trevlig roadtrip. Ska se vem jag kan lura att följa med, jag har några som jag kan tänka mig, det måste ju faktiskt vara någon som jag känner att jag vill åka bil med så långt också :-P

MegaMe


~~Intressant~~

Jag ställde ju tidigare frågan vad självkänsla för er innebär.
Jag fick några svar på det. Vissa skulle vara korrekta och andra var ärliga.
Det är klart att man är korrekt, det är så vi är uppfostrade, att vara korrekta, att inte svara "fel" men kan saker och ting vara så fel? Jag menar, saker är inte fel fråns någon berättar för dig att det är just fel.

Låt oss säga att du målar om ditt rum till en blå nyans och du är jätteglad över det. Sen kommer din sambo hem och informerar dig om att det är fel blånyans. Visst ser du också då att du har gjort alldeles fel och att det inte alls var den nyansen du ville ha egentligen? Men sakta ner nu, spola tillbaka, Det är inte alls fel, det är bara en annan färg och den färgen passade ju faktiskt riktigt bra den också! Eller hur?

För mig är självkänsla precis som det låter, hur jag mår, hur jag mår för mig själv hur jag känner för mig själv, jag har dock dålig självkänsla brukar jag säga. Men det har jag inte, den är lite lynnig, men den är inte dålig, hur ska jag kunna förbättra något om jag bara klankar ner på det? Det fungerar väl inte i praktiken? Givetvis måste jag vara medveten om att den inte alltid är på topp för att kunna arbeta med den. Men det finns ju ingen anledning till att klanka ner på den.

Jag har en självkänsla som många gånger är korrekt, jag mår inte alltid bra. Hur ska min självkänsla då kunna vara bra? Eller hur? Vi mår ju inte bra dygnet runt. Men varför erkänner vi inte det?
Om någon frågar dig hur du mår? då svarar du BRA för inte erkänner väl du att du faktiskt har ont i magen, du är besviken över att du inte uppnådde det resultatet du ville på jobb/skolan, du är förbannad över att sambon där hemma inte kan plocka upp sina jävla kalsonger, bara en gång!  Nej du svara att att allt är bra för det är det du förväntas svara. Du ska inte vara till besvär för någon, eller hur.?

Varför tillåter vi inte oss själva att känna, att skrika ut hur vi mår, att skratta så högt att alla tittar på en, eller att gråta floder när vi skär oss. Hur många gånger upplever de ett lugn när du hackar lök och får lov att gråta?
Jag gör det, jag älskar att gråta, det är som att var sak som sårar mig försvinner, men bara för en liten stund. Jag vet att jag måste börja bearbeta mina problem men jag vet att det tar tid och jag vet att jag kommer att klara det när jag fått försöka några gånger och fått lov att misslyckas några gånger.

Jag tycker om att misslyckas för då vet jag hur jag ska göra för att lyckas.


MegaMe

~~Vad är Självkänsla?~~

Har du någongång reflekterat över ordet självkänsla ?
Gör det och berätta för mig sedan vad du kommit fram till :-)

Samtidigt vill jag att du kommer på 5positiva saker med dig själv!
Om du tänker på något negativt, så vill jag att du blundar och blåser bort den negativa tanken.
Kan du göra det?
Berätta för mig om vad som är positivt med dig själv. Om du vill, för jag vill veta! :-)

Jag ska fundera fram 5positiva saker om mig själv samt skriva ner vad självkänsla innebär för mig :-)

MegaMe

~~Ska du inte ha frukt hemma?~~

Nej, jag hade inte tänkt att ha frukt hemma eftersom det är fruktsocker, givetvis är frukt BRA, men jag vill inte ha det hemma ändå. Jag kommer äta frukt och det kan väl hända att jag köper hem då och då :P Men jag vill inte ha det i mitt kök som en "standard"sak :-P


okej! Jag tänkte mest på att du inte kommer ha så mycket kolhydrater (som innehåller socker), och eftersom vi måste ha lite socker i oss så är det ju bättre om du äter någon frukt som innehåller naturligt fruktsocker. dessutom får du i dig massa nyttiga vitaminer! :)

Ja jag vet att frukt är superbra, men jag vet också hur jag fungerar :-) Jag kommer vara sån då att jag äter frukten PLUS nötterna t.ex. och då är det ju inte bra, det blir för mkt och det "nyttiga" blir helt plötsligt inte fullt så nyttigt. Därför är det en sak som jag gärna drar ner på och bara har hemma ibland. Dock är det som du säger enormt många bra vitaminer i frukt och det är bra att äta. Men som sagt jag vet hur jag fungerar. Kolhydraterna får jag i mig genom de gvg(grova,varma,grönsakerna) :-)


Lite om hur jag tänker med frukten, för övrigt var detta ett samtal jag hade med Jenny :-)

MegaMe


~~Handlelista~~

Jag har suttit och knåpat ihop en handlelista på saker jag ska köpa när jag ska börja äta igen!

Kött
Korv
Chevapcci
kycklingfilé
Röktkött
Fläskfilé
Köttfärs


Vattendjur
Röktlax
Lax
Räkor
Pilgrimsmusslor
Tonfisk i vatten
Musslor i lake
Makrill i tomatsås
Rom
Kaviar (inte jättebra, men jag ÄLSKAR DET)
Fiskbullar i hummersås

Frysta grönsaker
Broccoli
Blomkål
Brysselkål
Wookgrönsaker
Bönstänger
sommargrönsaker
spenat
(Svamp)
(Hallon)
(Jordgubbar)
(Blåbär)
(Hjortron)

Grönsaker i Kyl
Blomkål
Broccoli
Isbergssallad
Tomat
Gurka
Paprika
Lök
Vitlök
Avocado

Konserver
Kidneybönor
vitabönor i tomatsås
sparris
ärtomorötter
krossade tomater
vattenkastanjer
bambuskott

I Kylen
Ägg
Smör
Kesella
Creme Freish
Oliver gröna och svarta
Pesto
Mjölk
Dionsenap

I Skafferiet
Cashewnötter
Paranötter
Mandel
Pistagenötter
Valnötter
Macadonien(?)nötter
Kaffe
Te
Olivolja


Det är ungefär detta jag får äta nu i framtiden.
Åtminstonne de första sex månaderna, jag tycker att det är jättemycket olika saker och man kan ju krydda och leka hur man vill :-) Superskoj ju :-) Jag kommer bara lägga till en sak till i sommar men inte innan dess och det är Alkohol! Oj vad jag längtar till det alltså! Mums för alkohol!:-)
Sen när det gäller kött så är allt tillåtet där tycker jag, det finns säkert saker som jag inte skrivit upp. Men det är detta som jag tycker är viktigast att ha hemma iaf :-)

MegaMe


~~Ingen praktik~~

Det blev ingen praktik idag.
Det är kräksjuka på ställen jag skulle vara på, och jag är inte direkt intresserad av att bli kräksjuk jag har ju jobb att sköta hela denna och nästa månad, jag har nästan heltid så det känns enormt skönt, men jag vill inte bli sjuk. Nej Nej Nej. Det blir till att lägga mig och göra mina skoluppgifter för praktiken nu istället. Duktig jag är. Sedan måste jag städa lite också. Men först blir det mat, i form av chokladshake :-)

MegaMe


~~Töja Öronen~~

Jag är enormt sugen på att göra en uttöjning i mitt högra öra, inte jätte stort, kanske en töjning på 8-14mm, sjuuukt snyggt ju :-) Så vill jag göra det själv och det är mycket som man ska tänka på. Dels hur man gör för att det ska vara "rätt" och "säkert" samt att det kostar ju med smycken och liknande. Jag har inte direkt mycket pengar att röra mig med, sen vill jag inte göra saker utan att det är belöningar till mig ju. 

Töja öronen

Att töja öronlobben, och andra ställen med för den delen, har blivit mycket populärt. De innebär att man tar ett smycke som ökar i storlek och trycker in de sakta men säkert för att öka omkretsen i hålet. 


Hur börjar du:

Först och främst behöver du ett hål i örat, börja inte töja fören det är helt läkt.

Ett vanligt hål i örat brukar vara 0,8 mm till 1 mm, så att börja töja med 1,6 mm är en bra början. Om du inte har några hål i öronen ännu kan du även be piercaren börja pierca med större mm än vad som är vanligt. Då har du redan en större omkretts.
När du ska välja töjsmycke är ett bra val en expander i titan. Dem flesta brukar gå från 1.6 mm till 2mm på en expander


Så det är ju detta jag ska göra först och främst. Just nu har jag en tjock tungpiercing i mitt öra, och jag vet inte riktigt hur länge den ska sitta i, men det blir säkert bra med tiden, jag tror jag låter den sitta i, tills jag har slutat på min praktik. Eller hur? Jag tror minsann det, så det blir lite morot också då :-)

MegaMe


~~Uppdatering~~

Hej på er!
Jag har verkligen supermycket nu, som jag sagt nu ett tag :-)
Denna veckan har varit riktigt skön och härlig, jag har gymmat mån-fre och det känns superbra!
Jag har jobbat mån-sön vilket också känns jättebra eftersom det blev 56h och det betyder Pengar till Mig :-)
En TV har inhandlats och det känns kanon att ha en TV, jag kommer ju att bo själv, så TV:n kommer vara lite sällskap de ensamma kvällarna :-)
Jag har jobbat som Personligassistent, dagisfröken och elevassistent denna veckan och jag tycker att det har varit skoj skoj skoj. Det är verkligen jätteroligt att kunna hoppa runt såhär som jag gör, jag menar det är ju olika arbeten var dag :)
Imorgon börjar min praktik, lite nervös, men inte alls mycet. Jag har börjat bli riktigt lugn när det gäller att göra nya saker, det är roligt faktiskt, jag känner mig säker på mig själv. ! :-)
Givetvis går jag fortfarande på sopporna! Jag är inne på min elfte vecka! Heja Mig :-) Jag fick igenom att få fortsätta på helfart i 4 veckor till, alltså tills min praktik är slut, så det är skönt.
Usch jag känner att jag skriver som i min loggbok på projektarbetet, analyserar allt och förklarar varför jag känner som jag gör och liknande! :-P

Idag slutade jag 10, efter ett 25h pass :-) åkte hem direkt (skulle egentligen ha gymmat, men jag kände mig lite stressad) för att börja packa ner hela mitt rum det är faktiskt ganska mycket. Jag flyttar om ca 9dagar :-) Eller egentligen om 8dagar så får jag nycklarna till min lägenhet :-) Längtar så enormt mycket :-) Måste fixa en madrass som jag kan sova på eftersom jag inte kan flytta in sängen än, då de ska måla om och lägga nytt golv i min lägenhet :-) Iaf så fick jag ner packat allt och det känns riktigt riktigt bra :-)

Igår var en riktigt jobbig dag, jag hade ett ENORMT sug efter mat, godis allt! Jag var såå enormt nära på att äta, jag satt och grät på jobb för att jag inte skulle äta. Det börjar bli jobbigt att gå på helfarten nu. MEN det är ju bara 4 veckor kvar! Det är det jag måste ställa in mig på! Det är bara 4 veckor kvar! Sedan går jag över på Halvfart! :-) Och sedan jämnvikt! Längtar supermycket!

Pengar, är ett problem nu, eller att saker och ting kostar pengar är ett problem! :-P Jag har nämligen skuld till morsan, en hyra, en tv och XV medlemsavgift att betala. Dock ska jag inte köpa något till lägenheten denna månaden eftersom där inte är pengar till det riktigt ännu. Men det kommer ju med tiden :-) Jag har Gardiner och tavlor och det gör det ju lite mer hemtrevligt, jag har en matta, en säng, en stor bokhylla och en tv. Massa stolar och ett köksbord, plus två provisoriska fåtöljer så jag kommer att klara mig :-)

Jag har köpt alla sopporna åtminstonne för helfarten nu, det kostade mig typ 3000:- riktigt mycket och det sved enormt faktiskt, men nu är det över, jag behöver aldrig mer kanske ändå köpa sopporna igen! Wiiie!

Nej hörreni ni, nu måste jag minsann sova! Jag ska försöka svara på era kommentarer nu, jag ska även försöka skriva lite mer i veckan faktiskt, det håller inte att sega såhär...

MegaMe

Pointshop

Bli medlem här 
tjäna poäng
Få presentkort
Eller andra saker!
Samtidigt ger du mig poäng :-D

Nice :D

~~Vikt~~

Vecka 10 avklarad! Och min vikt är... 83.5kg
JA! jag är absolut nöjd, speciellt om vi tänker på att det är. euhm. 2,6kg i viktminskning, sedan förra veckan :-) Eller, 6 dagar sedan :-D Wiiie! :-)
Jag är verkligen supertrött, det är mycket nu som jag sagt hela tiden. Men hela denna veckan Mån-Tors, så har jag tränat mellan 40-90min på gym, vilket jag är enormt glad för! stolt över mig själv
Jag har ätit sex istället för tre gånger om dagen, vilket börjar bli enklare nu :-)
Jag får lov att fortsätta på sopporna! :-)

Nu är det sömn som gäller! :-)

MegaMe

~~Det vattnas~~

Det riktigt vattnas i min mun, bara jag tänker på mat nu.
Jag är så enormt sugen på mat, jag är så enormt hungrig också. Varför?
Jag har ju börjat äta 6 gånger om dagen nu igen istället för 3 gånger, så nu är det jobbigt, fortfarande.
Jag vet inte riktigt vad det är som gör det, men jag kommer ju helt klart bli tvungen att hålla kvar på
helfarten fram tills jag inte är hungrig mer, eller hur? Det är ju antagligen mitt egna fel eftersom jag valde 3 gånger om dagen istället för 6gånger.
Mejlet jag fick om att det kunde gå snabbare på helfart än halvfart har också gjort att jag känner mig enormt nellad till att gå på halvfarten, men jag vill inte det ändå. Om jag går 5veckor till, så har jag förhoppningsvis gått ner 10kg till? Och då blir det typ 30kg, lite mindre, men ändå :-)

Sen funderar jag på att gå på GI (rivstart) i 10veckor, alltså inte äta några kolhydrater alls, utan bara kött och grönsaker, egentligen så är det ju inga problem för mig eftersom jag tycker om den maten och det är den maten jag älskar och saknar nu. GI är ju vad XtraVaganza rekomenderar efter att man gått ner sin vikt, eller på halvfart. Men jag tänkte köra det än mer till det xtrema och inte tillåta kolhydrater alls. Istället för dem som tillåter det i form av långsamma sådana.

Nej, nu ska jag försöka sova mina vänner, upp tidigt imorgon. Skall även denna morgon försöka komma ut och gå 30min innan jobb, jag lyckades ju inte med det imorse :-P

MegaMe

~~Dag Sextionio~~

RÖR PÅ DIG!!!
Vågen alltså, jag tycker inte om att inte se resultat, jag hade ju mina individuella mål, det känns som om jag Inte kommer att nå det alls. Men det vill jag ju göra ja en halvt negativ dag, men ändå inte negativ. Realistisk. :-P
Jag sitter och tittar på Biggest loser nu :-) Älskar det programmet.

Idag har jag promenerat typ 30min och gymmat i 40min, det är jag nöjd med. Men jag känner att jag inte pressar mig på gymmet, vilket jag behöver och jag känner att jag inte är ute och pressar på promenader, vilket jag vill.
Måste börja fokusera nu igen ju.. Gha!

MegaMe

~~Dag sextioåtta~~

Hej på er!

Fick precis en kommentar om hur mina inlägg är som natt och dag, både positiv och negativ. Det är som så, att antingen är jag JÄTTEglad eller JÄTTEledsen/arg och det är enormt jobbigt att ändra så i sitt humör. Just nu är det enormt mycket och jag försöker att inte känna mig stressad, även om jag borde vara det, för jag har enormt mycket att plannera och fixa nu eftersom jag ska flytta, jobba heltid, praktisera heltid och dessutom vara vän/moster/dotter och syster, det tär på en. Jag tar ju mig tid att vara allt det eftersom det är saker som jag mår bra av. Men jag blir stressad ibland, väldigt stressad. Men jag försöker tänka positivt. Något som fick mig än mer stressad var ju när jag fick reda på att jag inte skulle få fortsätta på helfarten vilket jag Ska det gjorde mig enormt stressad och jag grät, inte ofta jag gjort det pga VLCD.

Just nu är det som sagt supermycket. Jag tycker att det är skoj, men jag känner samtidigt att min tid inte finns där jag vill att den ska finnas och samtidigt så känner jag att, euhm, jag vill göra mer, nu är min ena kurs klar, då vill jag hoppa på nästa direkt så att jag blir klar med min utbildning.

Min träning blev lidande idag. jag var och tränade idag efter jobb som vanligt, var avslappnat och på gott humör, jag skulle vara ledig imorgon och sedan var det jobb alla dagar i veckan. Men det gjorde inget för jag var ledig imorgon, men jag får ett sms om jag kan jobba imorgon och jag kan inte tacka nej till jobb. Så det gjorde jag inte klart, men det gjorde mig stressad, för helt plötsligt var jag tvungen att åka hem och sköta allt som jag skulle gjort imorgon, skriva lönelappar, planera när jag måste vara ledig från praktiken för att kunna jobba, när jag måste lägga in praktik som kompensation för min ledighet pga jobb, beställa el, betala in och fixa E-faktura på hyran, göra klart alla mina skoluppgifter, köpa tv. ja det var nog allt :-)
Jag försöker tänka positivt hela tiden :-)

Följande dagar jobbar jag:
Tisdag 07.00-15.45
Onsdag 07.30-14.00
Torsdag 07.30-14.00
Fredag: 07.50-14.30
Lördag 8.45-9.00
Söndag LEDIG
Måndag 10-15.30
Tisdag 7-15.30
Onsdag 7.50-16.30
Torsdag 7.50-16.30
Fredag 7.50-14.30
Lördag 12.30-21
Söndag 6.45-15.15
Måndag Ledig

UNDERBART :-D

MegaMe

~~Kväll~~

Hej hallo och bla!
S sjukt trött är jag och jag ska gå och lägga mig nu.
Jobb imorgon 9.30-13.30 trevligt.
Allt gick bra på jobb och dagen har varit bra.
Jag är trött som sagt :-P
Vi hörs imorgon OK?

MegaMe

~~Dag sextiosju~~

Godmorgon =)
Underbar dag, tycker ni inte? Jag har precis varit och satt igång kaffet, så jag ska snart äta frukost och sedan gå ut och gå en runda. Sedan vid 11-tiden ska jag köra till gymmet, dumpa ungar och sedan jobba, mycket att göra. Men det är så det är, (ja jag bestämde mig för att gymma idag, eftersom jag inte kommer göra det på tisdag) Jag är jättetrött i hela kroppen för att jag ha rsovit sjuuukt dåligt. Tror det beror på det låter halvkonstigt men ändå på att jag inte var fysiskt utmattad. Jag var något så enormt rastlös så det finns inte..

Nej nu hör jag att kaffet är klart, på med kläder nu då :-)
Puss på er! :-)

MegaMe snart MiniMe

~~Längtar~~

Kommer ni ihåg mina målbelöningar?
Här är dem igen iaf

5kg - Ingenting
10kg- Ny navelpiercing
15kg- Ny Hängande navelpiercing
20kg- Nya kläderna inköpta 7/4-10
25kg- Klippa Mig
30kg- Slingahåret
35kg- Nya kläder för 1000:-


Och jag längtar något sju in i helvetes tills jag får lov att utnyttja mina belöningar! Jag vill verkligen klippa mig och slinga håret. Kläderna klarar jag mig utan, men det är just håret jag längtar efter att få göra vid! Så det är verkligen superbra saker att ha som belöningar! :-) Men det börjar bli jobbigt nu, för jag har utväxt och JAG HATAR UTVÄXT! men, det kommer att bli bra om sådär ehum, 13,5kg :-D Så det gäller att kämpa som fan nu, eller ja, fortsätta kämpa är det ju faktiskt :-)

Är ni intresserade av att tävla och gissa om vad min vikt nästa vecka blir?
Kul att få feedback på tävlingen om ni tycker att den är Bra eller Dålig.

MegaMe snart är jag MiniMe :-D

~~Dagens Motion~~

Hej på er!

Dagens motion som skulle bli av:
1h promenad
1h träning

Dagens motion som blev av:
30min promenad

Samtidigt som jag är lite besviken på att det inte blev att jag rörde mig med jag gick faktiskt i ca 20min med jobb så tycker jag att det är OK, dels för att jag har tränat så enormt mycket mer denna veckan än vad jag gjort på super länge och dels för att ens kropp behöver vila.
Jag var ju trots allt ute och promenerade idag ochd et blev nästan en timme och vi ska räkna med arbetsmotion och det faktum att jag sprang i trappor. Så jag är nöjd med dagen :-)
Imorgon ska jag nog simma tror jag :-) Ska bli riktigt skönt.
Eller så struntar jag i att träna imorgon också och går 1h istället :-) Det kan jag helt klart göra också :-)
Låta kroppen vila på helgerna och träna på vardagarna? Ja det låter som en bra plan tycker jag :-)

MegaMe

~~Fundering~~

Jag tänkte på en sak, det här med ensamhemten ni vet
Jag tror att jag har dragit det på mig själv lite själv faktiskt, jag har alltid haft vänner och jag har alltid haft många vänner, jag har alltid varit den snälla och givmilda personen, den som alltid ställer upp och så ni vet, men efter ett tag började det kännas som att folk utnyttjade det, liksom jag gav dem lillfingret de tog hela handen. Men jag accepterade det ett tag, men sen började det kännas jobbigt och då röt jag ifrån. Men jag röt ifrån för sent, så folk fattade inte och accepterade inte och tyckte att jag var sur och grinig. Min egna osäkerhet gjorde det. Sen säger jag inte att det är OK att de blev sura, men jag kan förstå dem.

Sen en annan sak är ju min egna osäkerhet.
Jag är enormt osäker, eller jag var, det börjar bli lite bättre nu. Jag har en Jävligt kaxig attityd men det är för att jag är osäker, dock blir det ju gärna att folk tycker att jag har en taskig attityd och inte vill umgås med mig själv av den anledningen. Jag skadar mig själv väldigt mycket så att säga. För att jag inte vill bli sårad så skyddar jag mig. Det är samma med pojkvänner. Jag skyddar mig från saker jag inte behöver skydda mig ifrån och då blir allt fel.
Jag tror att det kan spela jätte stor roll faktiskt. vad tror ni?

MegaMe

~~Fifan~~

Alltså, nu har jag ångest och panik, ska jag inte få fortsätta på sopporna? Skulle detta vara färdigt om 17dagar? Nej det fungerar inte, jag har ungefär 26kg kvar att bli av med, jag kan sträcka mig till att jag går på helfart och blir av med de 16 och att jag går på halvfart resten. Men jag vet inte, jag vill hålla på ett tag till, damn damn damn!
Nej jag vet! Jag vill åtminstonne gå tills det 24/5, men usch, nej jag vet verkligen inte något längre, FAN!
Nu är jag verkligen jätte jätte förvirrad och det vill jag INTE vara,,,
Jag tycker att detta är enormt jobbigt, kan ni förstå det?

Nu ska jag sova!

~~Dålig Dag, Blev sämre~~

Innan jag glömmer det så vill jag bara säga att jag pratade med mina kollegor igår efter träffen och nu är det så att alla SKA börja äta riktig mat innan intensiv kursen är färdig. Helfart i 10 veckor och sen är det dags att övergå till upptrapping, halvfart/jämvikt. Det kan oxå vara så att om det inte händer så mycket med viktnedminskningen under helfart så kan det hända mer under havfart. För då sätts allting i kroppen igång igen som nu har varit så vant vid att bara ta in VLCD sopporna. Det är därför som Smakskolan är lagd direkt efter 12e träffen för att ni ska få ännu mer hjälp med vad för slags mat ni ska äta för att lyckas i er viktminskning. Så den 3/5 är det meningen att ALLA ska ha börjat äta :)

Detta mejlet fick jag precis. Det är orättvist att jag ska behöva kämpa med 20kg övervikt på halvfart när det går så bra på helfart, arg och ledsen är jag nu..


FAN

~~No life~~

Usch, jag känner verkligen
Att jag inte har något liv alls, jag sitter hemma var helg, jobb eller inte, jag sitter hemma... :-/
Jag har inga kompisar, jag äter inte, jag dricker inte, jag kan inte ta kontakt med folk alls känns det som.
Jag mår inte speciellt bra nu faktiskt, jag känner mig misslyckad...
Jag försöker liksom att hitta nytt folk att umgås med, men jag är blyg och jag känner mig klumpig.
Idag har jag en superdålig dag också klart eftersom jag gick ner så lite som jag gjorde, givetvis var det bra att jag gick ner 1,5kg, men jag behöver ju gå ner 2 kg till egentligen! FAAAAAN!!!
Jag gör ju allt rätt nu, men jag måste väl ge det lite tid antar jag :S För att jag börjat tränat så mycket om vi jämnför med de andra veckorna åtminstonne.. Jag har ju bara ätit tre gånger om dagen också ju och min coach menade på att jag skulle äta 6gånger om dagen istället. Jag dricker supermycket vatten också och jag rör mig..
JA jag är irriterad och ledsen, Som fan!
Jag är väldigt trött också faktiskt, så det är mycket därför jag är irriterad också...

Dagen gick ut på,
30min promenad
50min körning
80min gymning
Hämta på skolan
15min promenad
50min körning
Grilla korv
Leka ute
Boka jobb och redigera pass.
Laga Mat.
Diska.

MegaMe


~~Vikt~~

86,1kg
-16,5kg sedan start
-1,5kg sedan förra veckan

Även Denna veckan vann
Jenny tävlingen :-D

Grattis Grattis


~~Härligt~~

Jag körde precis lite mental näring, jag stod och duschade, Lääääänge! Oh vad skönt och mysigt det var :-) MEN något jag märkte,, Man har ju hål i armhålan! :-O Det var jobbigt att raka där för att det gick liksom "in" en bit, haha det är ju självklart egentligen, men JAG har aldrig varit med om det!!! :-O

Nu ringde min väckarklocka, nu ska jag vakna,, men morsan väckte mig 06.30 med att gå runt i huset med högklackat och kackla.. Irriterande, Men jag blev inte lika irriterad som jag brukar så det är bra :-)
Igår köpte jag tomatplantor till min lägenhet, förhoppningsvis stannar dem vid att vara i krukstorlek ja jag vet att det finns jättestora krukor, men nu menade ju jag "normal" stora.

Idag är det ju dax för invägningen jag vet redan vad resultatet är och jag är inte speciellt nöjd. Men det finns ju fortfarande tid att tävla så det tycker jag att ni ska göra :-D


Nu ska jag äta lite en halv påse och sen ska jag ut och gå i det (snart) fina vädret :-)

Puss


~~Dag Sextiofem~~

Va? Bara fem dagar kvar på min 10veckors period. Galet.
Dessvärre(?) så ska jag ju vara kvar på sopporna i 6veckor till ungefär. Men vad gör väl det?
Det kommer ju gå skitbra faktiskt :-)
Jag har verkligen tränat ordentligt nu denna veckan och det känns riktigt riktigt skönt, nu gäller det bara att hålla kvar i detta tempot hela tiden :-)
Idag ska jag snart, få på mig kläder och sedan gå ut och gå i en timme för att sedan fixa lite här hemma och efter det köra och träna i ca en timme. Jobb och massa sånt står också på schemat. Men bara i fyra timmar :-)

Min besöksstatestik har ju verkligen sjunkit nu när jag inte bloggar fullt lika mycket. Haha, det gör lite ont i hjärtat faktiskt :-P
Iof har jag inte varit inne och läst hos er på ett bra tag så jag måste in och smygläsa lite :-)

Nej, nu är det att läsa era bloggar och efter det ska jag göra en skolupg :-) Sedan promenad och efter det, jaaa. Efter det ska jag som ovan säger, fixa lite här hemma...

MegaMe

~~Dagens Motion~~

Motionen som skulle bli av:
2h promenad

Motion som blev av ändå:
1,5h promenad
1h styrketräningspass

det känns bra med träningen och jag kämpar som ett djur var dag och jag börjar verkligen tycka om att träna nu!
Vilket känns SUPERBRA :-D

Imorgon blir det gym i en timme och jag ska försöka mig på 2h promenad :-)

MegaMe


~~Dag 64~~

Hej på er alla. Dagen är över och jag är helt slut. För det första.
Jag ska äta 6 gånger om dagen förhoppningsvis kommer detta att öka min viktminskning :D
Min coach sa att det kunde göra det och att det inte var bra att bara äta 3 gånger om dagen. Hmm, ja men då testar jag det igen då :D
Jag har jobbat massa denna veckan känns det som, men bara typ 28h än så länge, denna veckan är på 42 arbetstimmar så det känns bra :-D
Nästa vecka är på 41h plus en övernattning med scouterna! SKOJ! jag är ledig på Tisdag och då måste jag plugga. Fuck så jobbigt! :-S
Jag är helt Off med bloggandet känner jag, det ber jag om ursäkt för, men det är mycket nu.
Men det kommer bli bättre, eller njae, om 14dagar blir det kanske bättre, jag kommer försöka uppdatera var dag, men det blir ju inte lika mycket som det varit, just för att det är mycket som händer nu :-P

MegaMe


~~Dagens Motion~~

Träning som skulle bli av som blev av
Promenad 1h
Träna 30min

Träning som blev av, som egentligen inte skulle bli av
Promenad 15min
Träna 40min

Jag är nöjd över att jag tränade vad jag skulle, plus lite till :-)
Imorgon är det en relativt stressig dag faktiskt. Phu.
Upp 6.30, Slutar jobba 8.15
Promenad på 1,5h då.
Sedan hem till syster och dricka te och snacka skit (kanske en promenad då också?) Plugga med hennes hjälp.
Sedan till friskvårdshuset och träna med coachen.
Efter det Hem och packa och städ, förhoppningsvis plugga lite.
In till stan och gå på möte på Friskvårdshuset.
Åker kanske till syster och sover hos henne eftersom det är mycket som händer på Fredagen och jag pallar inte stressa. Vi får se vad jag hinner städa imorgon. Fullt ös medvetslös.

Det som är roligt är att jag är supertrött nu och känner att jag kommer somna så fort jag lagt huvudet på kudden..
Det är skönt att vara utmattad av träning :-) Supertrevligt faktiskt :-)

MegaMe


~~Promenad~~

Promenaden blev ca 1h. Det börjar bli jobbigt nu, för jag har mina speciella rundor, jag visste att min vanliga timmesrunda inte tog en timme längre, så jag gick en omväg på den, och sen när jag kommer tillbaka så har jag ändå (!) bara varit ute i 55min, så det är mindre än vad den kortare rundan tog när jag startade. Detta är givetvis bra! Men lite frustrerande. Vädret var underbart iaf, jag gick i kortärmat och ordentlig urringning för att få så mycket solljus som möjligt :) Underbart var det iaf :-)

Jag måste börja bli bättre på att dricka nu och jag har kommit på ett knep, som förhoppningsvis kan göra det, jag har nämligen bestämt mig för att dricka vatten ur min shake, både innan och efter måltiden, jag äter ju bara 3 gånger om dagen och hela påsar istället för 6gånger om dagen och halva påsar, vet inte om det är bra eller dåligt men det fungerar bättre för mig iaf :-)

Jag smygvägde mig innan och jag är inte nöjd alls över vad vågen står på, men nu måste jag tänka på att jag har börjat träna Jävligt nu alltså, så det kan ju ända att min kropp svarar på det direkt och börjar bygga muskler?
va tror ni?

MegaMe

~~Dag Sextiotre~~

Jag blir alltid lika förvånad och imponerad när jag skriver min rubrik och det är dagen. Hallå Sextiotre dagar det är galet! Min mamma frågade mig igår om jag verkligen inte hade ätit någonting alls liksom utan att tänka på det. Det blev en chock för mig, Nej det är väl klart jag inte har, jag tänker på maten som kommer frmför mig hela tiden och jag kämpar och fokuserar väldigt ofta och mycket på att Inte äta den maten.
Det är inte alltid det är en kamp, men det händer ganska ofta.

Min kropp känner av träningsvärken kan jag ju informera er om, det känns härligt :) Det bästa är att jag känner för att gå ut och gå idag och jag känner för att träna :-) dock gör det ju jättemycket att jag vaknade till solljus idag igen :-)

Idag är det jobb, 15.00-8.15 jobbar jag :) Underbart med sådana pass :-) Älskar att jobba hos henne dessutom jag blir bara glad :-)  Imorgon är jag ledig och då Måste jag plugga :/
Fast jag kan plugga en timme ikväll också, när hon lagt sig och jag har en timme innan läggdax så det är skönt! :-)

Nej nu blir det en promenad ut i det UNDERBARA vädret :-)

MegaMe


~~Besviken~~

Jag är enormt besviken just nu...
Jag skulle gå ut och gå i 2h, men det blev ju inte av idag eftersom jag jobbade 8-16 vilket inte var planerat.
Det blev ju inte det, det blev bara 40min (dagen är inte slut än) och jag är inte alls stolt över detta ska ni veta. Jag ville vara ute och gå i 2h och jag ville trampa i 30min.
Det blev en timmes gym och det är väl bra, men det skulle inte vara ersättning för något av det andra.

Något jag är stolt över är.
När jag kom hem nu klockan 18 efter 1h gymning och 1h körning hem så gick jag ut och gick 40min direkt, det är lika med 6000steg :-) Så det är bra, att jag faktiskt gick ut och gick. Allt motion som blir av är bra motion

Jag är verkligen helt slut och jag vet om att jag inte hade hunnit att vara ute och gå något speciellt mer idag (funderar på 30min till idag) eftersom jag jobbade 8-16, MEN jag känner att jag hade kunnat gå upp 30min innan jag behövde och gå ut och gå. Så det ångrar jag som Fan!
Imorgon är det att gå upp tidigt och gå ut och gå och gå och gå :)
Jag är besviken för att jag inte följde mitt träningsschema, jag ÄR stolt över motionen som blivit av! :-)

Nu ska jag smygväga mig :-)


MegaMe

~~Dagens träning~~

Motion som skulle bli av:
Promenad 2h
 Tramp 30min

Motion som blev av:
1h aktiv träning på Gym.
40min promenad

MegaMe


~~Dag Sextioett~~

Godkväll!
Sitter här och tittar på Håkansbar, pinsamt...
Jag har varit på gott humör idag allt har gått relativt smidigt =)
Skola, Check
Skatteverket, Check
Gym, Check
Jobb, Check

Sjukt bra känns det faktiskt :-) Jag är lite off idag ska ni veta, men jag är på gott humör :-)
Gick till och från skolan.
Tränade 50min
Var ute och gick med en hund
Tvingade ut syrran på en promenad.

Sammanlagt:
1,5h promenad
50min Gymmande.
Träningen är BRA och det var et jag hade bestämt att jag skulle göra idag, jag är nöjd :-D
Imorgon är et 2h promenad och 30min tramp som gäller.
Ska jobba imorgon 8-16 så det är nice, ska se om det blir 30min gym istl för 30min tramp :-D


Puss på er!

Glöm inte Tävlingen nu :-)


bloglovinFölj mig på bloglovin :D

MegaMe


~~Dagens Motion~~

Då var Dag60 avklarad! :-) Underbart :-)

Bara 46Dagar kvar!

Hur lätt som helst med andra ord  :-)
 
När jag nått Dag 70 så har jag tänkt att börja räkna ner?
vad tror ni om det? Kan det vara något?


Dagens Motion.
1h Promenad OK
30min Tramp OK

Övrig Motion
30min promenad

MegaMe
~~Bara Ca 20 dagar kvar~~

Nu är det bara 20dagar kvar tills jag flyttar hemifrån!
Det är helt underbart, jag längtar så enormt, för jag klättrar på väggarna här.
Folket i denna familjen fungerar följande:

Mamma -
 
gnäller över att ingen gör någonting någonsin.
Gör ofta fel, aldrig heter det ja.
Ber sällan om ursäkt.
Har för vana att behandla folk läs mig som skit.
Jobbar röven av sig för att få in pengar.
Tar hand om hela hushållet.
Är världens bästa mamma

Pappa -
Gör väldigt väldigt lite.
Jobbar inte.
Sitter nere vid datorn 2/4 av dygnet resten sover han typ.
Håller ihop vår familj

Lillebror-
Segar vid datorn så fort han kan.
Segar med sitt körkort
Hjälper inte till här hemma.

Jag-
Jag gör väldigt lite här hemma.
Jag är slarvig.
Tar inte skit ifrån någon.
Är enormt lättirriterad nu med sopporna.
Tycker att folk ska respektera mig.
Jobbar så mycket jag kan.
Pluggar 100%
Klarar inte av när folk behandlar mig som ett barn.

Men SNART flyttar jag hemifrån, helt underbart.
För jag är vuxen och kan inte bli behandlad som ett barn. Inte bli idiotförklarad av min mamma så fort jag ber om hjälp med något, det fungerar dessvärre inte så.
Jag älskar min mamma, men hon respekterar inte mig, så hon får ingen respekt tillbaka. Hemskt va? Jag vet att det är det och jag mår dåligt av att säga det. Men jag kan inte bo under samma tak som kvinnan. Jag älskar henne, men på avstånd!

MegaMe

~~ =) ~~

Jag är Glad :-) För idag har jag gått ut och gått i 1½h sammanlagt.
JAG har gått ut och gått tre gånger denna dagen, helt fantastiskt :-)
Jag är superglad :-) Jag gjorde verkligen det :-)
Ska ställa mig och trampa på min maskin i 30min :-)
Superbra :-) Tycker jag :-)
Nu ska jag äta lite mat och sedan ska jag försöka ställa mig och trampa i 30min!

Detta Gillas :-D

~~Tävling~~Tävlingen slutar Först om en Vecka så ni hinner också vara mer :-)

Klicka på bilden för att komma till Tävlingen :D

~~Det gör ont i hjärtat~~

När jag är ute och går så får jag en himla smärta i hjärtat.
Någon som vet vad det kan bero på?


~~Promenad~~

Arg Vs Överlycklig
Jag var ute och gick min 50min runda innan idag.
Men kom hem efter 30min?!?!
Jag har alltså fått upp min kondition och allt så pass mycket att den nästan är Dubbelt så bra
Det tycker jag är galet. Dock betyder ju detta att jag måste ut och gå
en gång till idag och det har jag tänkt att göra nu.
Sen måste måste måste jag städa mitt rum. Packa lite till kanske också ja.
Kanske sälja lite saker också?!?
Har så överdrivet mycket prylar! Gha Gha Gha!

Nej men ut på promenad nu iaf!

MegaMe


~~Bad Hairday~~

Alltså helt seriöst!
Jag måste klippa mig, men jag har inte råd, så det får bli "25kg belöningen"
Ja jag har ett poängsystem! Har jag berättat det för er? Inte?

Well det här är mina belöningar:

5kg - Ingenting
10kg- Ny navelpiercing
15kg- Ny Hängande navelpiercing
20kg- Nya kläderna inköpta 7/4-10
25kg- Klippa Mig
30kg- Slingahåret
35kg- Nya kläder för 1000:-

Och ja, de är väl inte Överdrivet roliga belöningar antar jag. Men det är saker som jag blir glad över och eftersom jag inte har överdrivet mycket pengar för tillfället då det dels är dyrt att betala och leva enligt XV och sen att jag ska flytta till eget boende och behöver inreda det. Att jag har sedan innan en himla massa räkningar och liknande gör att jag känner att de här små sakerna får räcka. Dock är ju faktiskt belöningarna mellan 20-35kg ganska dyra. Kläderna gick på 700:-, Klippning går på 400:- (minst) Slingahåret kommer säkert gå på 800-1000:- och nya kläder för 1000:- kommer gå på 1000:- :-P


~~Dag Sextio~~

Nu har jag börjat min 60:de dag på sopporna. Det känns bra faktiskt :-)
Jag är supernöjd med mig själv och jag vet om att jag kommer att klara av det här utmärkt :-)
Det är en bra dag idag, tror jag iaf.
Men jag är fortfarande väldigt slö och mina ben "svider" hmm väldigt konstigt, det är nästan som träningsvärk.
Jag ska snart gå ut och gå, det har jag sagt i en timme nu, men struntsamma :-P Jag ska ut och gå iaf :-)
Försöker just nu ladda över musik till min skitdåliga mobiltelefon. Men det tycks inte fungera riktigt, undrar hur det kommer sig? Den säger att den inte har tillräckligt med min, My Ass, den har har minne.
Måste ha musik när jag går, det blir lite roligare, har dock inte någon speciellt bra musik iheller, men det spelar väl ingen roll? :-P

Nu fixade jag Musiken Glad är jag Nu :-)
Så nu måste jag ju helt klart gå ut och gå. Inte fullt lika skoj kanske.
Eller vad säger jag? Det ska bli superskoj :-) Nice musik i lurarna och fint väder :-) Perfekt ju! :-)

Vad ska ni göra idag?

bloglovinOm ni tycker om min blog så kan ni följa mig på Bloglovin =)

MegaMe

~~Svar~~

Agnes du hade ingen blogg? Du kommenterade följande:

Tjo du! Jag är bara nyfiken på om du har läst i böcker och sånt innan, om hälsa, kost, motion osv? Det är väldigt bra att göra det. Och om du vill ha min åsikt (som jag även tror jag läst i nån bok)så är det hälsosamast att gå ner max 2 kg/vecka. Tänk lite på hälsan och inte bara att tappa kilon, det kommer du tjäna på i längden. Adjö! :)

Svar till dig och andra som är nyfikna:

Givetvis har jag läst i böcker om kost och motion, antagligen har jag läst de allra flesta böcker.
Saken är det att jag
vet hur man ska gå ner i vikt på ett normalt och hälsosamt sätt.
Jag tror att jag hade kunnat bli dietist och hälsocoach om jag hade velat för att jag vet hur man ska göra för att bli smal. Jag har bara för dålig karaktär för att kunna tillämpa det till mig själv, därför bestämde jag mig för att rasa i vikt med
Xtravaganza och sedan ta tag i min livsstil när jag blivit smal, det bästa är att jag bor ensam då och bestämmer vad som finns och inte finns i mitt kök.
Jag Håller med dig till viss del om att man inte borde gå ner mer än 2kg på en vecka. Dock tror jag inte att det är farligt, det som händer är ju "bara" att det inte är säkert att huden hinner "dra tillbaka" sig i takt med viktminskningen. Men det hoppas jag ju ska lösa sig med all träning.
Sen skriver du en sak som nästan gör mig lite irriterad,
tänk på hälsan Ja det gör jag, det råkar vara därför jag håller på med min viktminskning, det är inte ohälsosamt att gå ner för fort, men det är inte hälsosamt iheller.

Adjö

~~Ångest~~

Igår hade jag Ångest. När jag lagt mig igår, så började tankarna sväva omkring i mitt huvud.
Jag kommer behöva gå på sopporna hur länge som helst, om jag vill gå ner till 75, ännu längre om jag vill gå ner till mitt mål på 65, med hjälp av sopporn.
Jag la mig och räknade en massa, om jag fortsätter gå ner, var jag i snitt gått ner under denna tiden (1,87kg) Så skulle jag vara nere vid 65kg ungefär den 24/6-2010, men det är enormt länge och just i den vevan så är där en himla massa saker som händer så jag vill bli klar åtminstonne lite innan dess.  Sen kom jag på en annan sak, matensopporna skulle kosta mig ca8000sek under denna perioden och det går inte, jag kan inte lägga ut sådana summor på maten.
Jag måste börja rasa i vikt nu.

Så vad att göra?
Jag har räknat ut att jag måste gå ner ca 3,2 kg i veckan, på 7 veckor frånochmed vecka 8 idag 15veckor allt som allt jag kommer spara 4,410sek och jag kommer vara klar ca den 27/5, det kortar ner det hela med 4veckor, en månad.

Så hur att göra?
Jag har nu, gjort ett träningsschema, som sträcker sig fram tills söndagen 25/4 så långt fram jag kan planera, sen börjar min praktik och jag vet inte hur dagarna ser ut och jag ska flytta. Detta måste jag följa för att jag ska kunna gå ner dem 3,2 kg i veckan. Det finns inget jag orkar inte men det finns ett Jag har inte råd så nu gäller det att börja motionera till max. För jag har inte råd att lägga ut 8000:- på mat, jag har egentligen inte råd att lägga ut 4000 iheller, men jag investerar i mig själv. Så nu måste jag börja skärpa mig med träningen.

Så nu vet ni vad mitt mål är.
Hmm, undrar om det är några som vill ändra sin gissning i tävlingen  nu efter att ha läst detta! :-P

Har ni varit inne och läst hos förra veckans vinnare? 

bloglovinFölj Mig Med Bloglovin :-)


MegaMe

~~Polen i Stor Sorg~~

OJ! jag har helt missat den "stora händelsen" i Polen. 
Vad fruktansvärt att nästan hela den Polska Regeringen med dess President och hans fru har omkom i en flygolycka i Ryssland. Hela det Polska landet sörjer, men frågan är, hur hade Sverige reagerat om vår konung omkommit? Betyder han något för vårt land, mer än att han är vår ikon för Sverige? Jag önskar givetvis inte att vår konung skulle omkomma, det var mer något jag funderade på. 

Vad tror ni?

MegaMe 

~~MovieNightToNight~~


Hej mina sötnosar!
Ikväll blir det MovieNight! Sjukt härligt! Först har vi The Butterflyeffect och sedan efter den så blir det djävulen bär prada. Jag tokälskar Meryl Streep, redan innan MammaMia dock tykte jag inte hon var bra i Mamma Mia jag tycker riktigt riktigt mycket om henne. Jag har sett Djävulen bär Prada innan men den är verkligen värd att se igen.
                                 

MegaMe

~~Om du vet att ditt kort inte fungerar~~

VARFÖR I HELVETE TAR DU INTE UT PENGAR INNAN DU HANDLAR DÅ???
Jag blir så jävla irriterad så det finns inte, om du vet om att ditt kort inte fungerar i en butik, varför ihelvete ställer du dig och köper ett stort jävla lass mat då utan att ha pengar ute som säkerhet??? ALLVARLIGT???
Och JO hon visste att det inte brukar fungera där. För hon sa ja mitt kort fungerar inte här, det är det gamla vanliga. Jag blir seriöst irriterad på sådant!

Bara så ni vet :-P

MegaMe

~~Dag Femtionio, del tre~~

BHA BHA BHA!
Shit jag har fått ganska höga gissningar på hur mycket jag ska gå ner i vikt i tävlingen shit, en tjej tror att jag kommer gå ner 3,5kg, snacka om att jag kommer bli nöjd om jag gör det.
Men det sätter faktiskt lite press på mig, jag kanske skulle försöka kämpa satan för att lyckas med det?
Inte för att hon ska vinna tvunget, utan för att det blev lite av en motivation för mig. Det var lite bra. Men det är aningen orealistiskt då jag inte ens gick ner det första veckan. Men jag ska Verkligen göra allt jag kan för att klara det! Nu ska jag ta mig ut på en promenad. Nej jag orkar inte. Jag är enormt slö jag vet inte varför, jag är riktigt slö i hela kroppen.. Jag börjar på Måndag hur många är sådana människor? Jag börjar på Måndag?  Jag var en sådan människa, men jag bröt det, den dagen jag började på Xtravagaza sopporna, för det gjorde jag en Torsdag. Torsdag är min nya måndag. Så det är en annan sak som ändrats med mig rent mentalt. Det är skönt att det inte bara är min kropp som ändras. Ändå hade jag velat uppskatta motionen mycket mycket mer. Jag är inte på humör. :-/
Jag känner mig nästan lite deprimerad.


 bloglovin Följ mig på Bloglovin =)


MegaMe

~~Hur kunde du bli så stor?~~

Jag fick den frågan precis, så jag tänkte kan ju skriva ett inlägg om det, då det säkert finns fler som undrar det. för helt ärligt, hur kan man tillåta sig själv att väga tresiffrigt när man är 19 år? Det är ganska så Galet!

Då börjar vi:
Jag har alltid så länge jag kan minnas kämpat med min vikt, redan när jag var 6 år, så bytade jag ut smöret på mackan till gurka jag äter fortfarande inte smör på mackan.
När jag var sex år, så flyttade jag med min mamma och lillebror till en by ca 10mil ifrån där jag växt upp. Till en gård, min pappa var inte med, han är alkoholis och narkoman och jag har ingen kontakt med honom än idag, där bodde vi med mammas nya man som älskade godis och det fanns alltid godis hemma, så det blev väl att jag åt godis varje dag. Jag blev retad en del i skolan och jag mådde super dåligt vissa dagar.

Två år senare flyttade vi till en annan by, 5mil närmre min hemstad, jag fick skaffa mig nya vänner och liknande igen, vilket såklart är jobbigt men det gick bra. Jag blev retad till viss del även där och jag var överviktig, men mer som ett runt barn, jag blev tjockare och tjockare, det hände saker i mitt liv som har varit halvt om halvt jobbiga, har aldrig haft någon manlig förebild förutom Morfar och jag tror att jag har kännt mig övergiven många gånger. Min mamma var ensamstående även om vi bodde med hennes sambo så jag fick växa upp och ta hand om min lillebror en hel del. Mamma har haft svårt att hitta en bra man det klandrar jag inte henne för och det har ju påverkat mig en hel del.

När jag blev lite äldre började jag banta, jojobanta, jag gick ner, och gick upp allt igen plus lite till.
Jag smög med allt jag åt och stal mat från kylskåpet mamma höll ju koll på vad jag åt för att jag inte skulle bli tjockare Jag smög i godis skåpen, kakhyllorna ja, överallt, jag åt allt jag kom över, det behövde knappt var gott. Mat och Godis blev min drog. Påriktigt alltså jag var beroende av mat och socker. När jag åt en liter glass eller en påse godis så mådde jag bra. Sen mådde jag dåligt och fick ångest.

Jag kom i det gäng som ansågs som det tuffa gänget i Högstadiet, jag började röka, supa, skolka, jag hade vänner och jag var cool, Jag kände mig som någon, jag var fortfarande överviktig och jag blev inte smalare, men det var min image att vara överviktig folk tyckte om mig för det. För jag var den som man kunde vara med om ingen annan kunde, de var alltid snyggare än jag och de mådde bra av att vara med mig.

Bråkade jag med någon fick jag alltid höra tjockis, gris, fetto, äckligako och liknande om min vikt och mitt svar var, "håll käften annars så sätter jag mig på dig" det var min image att vara överviktig

Gymnasietiden var för mig enkel, jag hade vänner,jag har aldrig haft problem med att skaffa vänner, problemet har varit att få dem att inte svika mig Jag kämpade fortfarande med min vikt och jag gick ner och upp lika mycket igen. Det är så det har gått till, jag har jojobantat sedan var var 12 år. Jag har alltid varit den tjocka och jag har gömt mig bakom det. 

Andra året i gymnasiet började jag på GI-metoden och jag gick ner 13 kg, sen började jag jobba i kök som serverade snabbmat och jag gick upp allt igen, plus lite till.

Det är så det har blivit, massa olika faktorer har gjort att jag har gått upp i vikt, jag har provat de aldra flesta dieter men inget har fungerat. Jag har gömt mig bakom att vara tjock, fet. Det har varit min säkerhet.
Jag tycker det är jättejobbigt att lämna den säkerheten och bli smal nu. Men jag kan inte bli tjockare nu. Jag har bestämt mig för att bli smal för hälsans skull och det ska jag bli. Jag ska aldrig någonsin bli överviktig igen, när jag väl blivit av med det.

MegaMe

~~Dag Femtionio, del två~~

Idag är det 59 dagar sedan jag åt mat.
Det är egentligen bara 11dagar kvar på sopporna, för då har det gått 10veckor.
Men eftersom jag har minst dubbelt så mkt till att gå ner, så ska jag fortsätta gå på sopporna tills jag är klar.
Det känns jobbigt, men jag vet att jag kommer att klara det.
Jag har ju faktiskt gått ner 15kg redan så jag är glad :-)

Jag är 1.62
Väger 87,6
Har gått ner 15kg
Och 24cm i midjan


Ni glömmer väl inte min tävling? Ni kommer in på den genom att klicka Här

MegaMebloglovinLägg till mig på bloglovin

~~Dag Femtionio~~

Hej på er :-)
Jag vaknade på ett underbart sätt i morse, solen lös på mig och jag blev bara på gott humör.
Jag behöver egentligen städa, packa, plugga och liknande, men jag gick ut och, tvättade bilen istället och jag städade den :-) Så jag har varit duktig. :-) Har dock massa saker att göra just nu. Men jag sitter och kollar på disaster date på MTV, så jävla klockrent! :-)

Snart kommer en spekulant på min balklänning, det ska bli riktigt nice att få sålt den, jag kommer ju inte använda den till något ändå, dels p.ga. strl och dels för att den är väldigt unik och jag tror inte att jag kommer använda den något speciellt :-P

bloglovin Följ mig på bloglovin

MegaMe


~~Tävling~~

Som jag nämnde i tidigare inlägg så Vann Jenny veckans tävling!
Men jag tycker att vi drar igång med en ny nu när en ny vecka för mig drar igång!
Samma regler som förra veckan!

Hur många kilon tror du att jag gått ner denna veckan?

Gissa på vad du tror.
Gissningen skall stå i detta inlägg.
Du kan bara Gissa en Gång.

Den som kommer närmst vinner.
Om det är fler än en person som gissat rätt... Så kommer jag att LOTTA vet som kommer vinna.
Tävlingen Avslutas Under Fredagen den 16/4-2010 innan jag publicerar svaret.


bloglovinFölj Mig
Med Bloglovin//MegaMe


~~Dag Femtioåtta, Del Tre~~

Nu avslutar jag denna dagen! Äntligen!
Det är helt offantligt galet så trött jag var! GALET säger jag, Galet!
Har ju jobbat på dagis nu i två dagar, tidigar mornar och långa pass, aktivitet kallas det visst?
Vhaaa? Jag jobbar som PA :-P Det är inte mkt aktivitet där inte :-P
8h pass, skrikande, skrattande, hoppande, gråtande barn! Härligt kärlek och mys, huvudvärk.
Alla som vill leva ett långt och trevligt liv gör bäst i att låta mig sova tills jag vaknar imorgon :-P

Ännu en gång, Grattis till Jenny till vinsten i min tävling, Priset är att bli länkad här till höger i en hel Vecka, samt en gång om dagen i min blogg! :-)
bloglovinNi glömmer väl inte att följa min blogg?

MegaMe

~~Störtflod~~Gud, har precis kollat klart på Casper.
Snacka om störtfloder, så jävla underbar och hemsk den var! LOVE IT!
Herregud alltså, det var tungt att titta på den :-S

MegaMe


~~Dag Femtioåtta, Del Två~~

Hej på er igen :-)
Hur är det med er? Egentligen? Hur är det med er?
Med mig är det bra, just nu sitter jag och tittar på Casper The Friendly Ghost Snacka nostalgi över det :-)
Helt underbart är det :-)

Mötet igår var bra, det är ett ritkigt riktigt riktigt härligt gäng min grupp, Dem flesta av oss iaf :-)
Det syns verkligen på folk att dem börjar gå ner i vikt nu vilket är superskoj, jag blir klart lite avis :-P
Blir ju glad men ändå sjukt irriterad på att folket säger "vad smal du har blivit" Nej det har jag inte! Jag har blivit smalare, men jag har inte blivit smal, inte ännu :-P Men jag kommer snart att vara det :-)

Det har faktiskt börjat komma igång nu känns det som. 
Alltså min viktminskning. Jag har gått ner 15kg, seriöst, det är ganska mycket. På Två månader, det är ganska så bra det också :-)
Jag behöver bara Två månader till på mig, sen är jag färdig åtminstonne på mitt första delmål. 75kg
Men sen vill jag ju ner till 65-70kg, så det är väl Tre månader kvar? Eller något? Bara tiden kan utdömma det, eller hur?!
Nej usch, nu blev jag ju lite deprimerad. När jag kom på hur långt det är kvar ändå. Blev lite ledsen på riktigt alltså. FAAAAN! Attans jävla mög att jag skulle börja tänka på det..
Nej men tänk positivt, det är bara en liten stund av resten av mitt liv :-P

MegaMe  bloglovin

~~Dag Femtioåtta~~

Oj vad många bloggar jag har suttit och läst igenom nu. Det är helt galet, ändå har jag inte fått tummen ur och följer inte er alla som jag egentligen läser hos. Så jag har några kvar att läsa. Galet säger jag bara.

Ja, idag har vi fått reda på både mått och vikt och det känns bra får jag väl säga, vikten rasade lite denna veckan gentemot de andra, så jag är lite glad =)
Måtten kan jag väl inte klaga på direkt iheller. Om man har ett midjemått på över 88 så är risken jättehög för hjärt och kärlsjukdomar och man lider av bukfetma, Nu är jag äntligen under 88cm så jag är glad. Jag ska dock ner till MINST under 80cm för att det inte ska finnas några större hälsorisker.

Jag känner mig helt slut och enormt hungrig, det är för att jag har varit uppe tidigt och lagt mig sent, samt varit i rörelse hela dagarna. Galet, men skoj. Galet är mitt nya ord förrästen.

Igår handlade jag kläder med mamma det blev dock inte hennes kreditkort som jag hoppades på. Dock ska jag inte använda kläderna fråns jag väger 82,6kg för då har jag nått mitt 20kg Mål. Så det gäller att jag börjar rasa i vikt nu, för jag vill Verkligen använda dem där kläderna! :-) Det är en jeansjacka, ett par jeanstights och en disneytröja allt kommer från Cubus. Jeansjackan är i Strl 38 (!) den satt aningen tight nu, tightsen är i strl XL en liten XL, det var jobbigt, men de satt ganska bra nu, de kommer sitta bättre om 5 kg och jag kommer kunna använda dem om 15kg också, för det gör inget om dem är pösiga. Tröjan var i XL bara för att jag älskar stora tröjor :-)

Nej nu ska jag fortsätta läsa bloggar och sedan ska jag få i mig lite mat :-)

MegaMe

~~Mått~~

Den 9 April 2010 - 58dagar på soppan
Midja: 86cm       -7cm   (-24cm)
Överarm: 31cm      -1cm(-7cm)
Höft: 108cm       -6cm (-15cm)
Lår: 59cm         -2cm (12cm)Den 20 mars 2010 - 38dagar på soppan

Midja: 93cm       -2cm   (-17cm)
Överarm: 32cm      +1cm(-7cm)
Höft: 114cm       -6cm (-9cm)
Lår: 61cm         -1,5(10cm)
Den 7 mars 2010 - 25 dagar på soppan

Midja 95 cm
Överarm 31 cm
Höft 120 cm
Lår 62,5 cmDen 18 Februari 2010 - 8 dagar på soppan

Midja 100cm
Överarm 34,5cm
Höft 121cm
Lår 67,5cm


Den 1 Februari 2010 - Första mötet 1½v innan start på soppor

Midja 110cm
Överarm 39cm
Höft 123cm
Lår 71cm


~~Vikt~~

87,6kg
-15kg sedan start
-2,1kg sedan förra veckan


VINNARE av tävlingen är: Jenny Grattis :-)~~Dagens Outfit~~Mammas tröja som jag fick av henne strl S
Ett par kritvitsrandigabyxor i strl 42

Ha en trevlig dag idag MegaMe

bloglovinFölj mig med Bloglovin

~~Dagisfröken Nr1~~

Hej på er! Jag är Dagisfröken!
Nej det är jag inte alls egentligen, jobbar inom LSS. Men nu är det som så
att dagis behöver min hjälp och jag förstår dem :) Det är ganska så trevligt :) på 2 veckor jobbar jag på dagis 3 dagar (då är detta inte mitt vanliga yrke) och på mitt vanliga jobb, EN dag. Ser ni något fel eller? Nej fel ska jag inte kalla det, jag tycker det är roligt att få möjligheten att jobba på Dagis :-) Det är ju roligt med barn, jag tycker det det är roligt med människor överlag iof :P
Nu ska jag nog snart köra tror jag, är inte alls sugen på det egentligen men, det är ju så det är, eller hur. Man måste göra massa saker för att tjäna pengar... Ja ja, vad är väl en bal på slottet? =)
Nej nu ska jag ta en bild på Dagens Outfit och sedan är det väl dags att bege sig antar jag...
Kommer vara iväg några dagar nu, Inte säker på hur mycket bloggande det kommer bli. Men jag ska försöka! :-)

Glöm Inte Tävlingen! http://mittlivmedxtraveganza.blogg.se/2010/april/tavling.html Avslutas Fredagen 9/4-10

bloglovinFölj mig med bloglovin =)

~~Dag Femtiosex~~

Ja, nu är två månader snart avklarade.
Förstår ni? Två månader utan fast föda. Det är sjukligt imponerande att jag klarat av det!
Jag sitter och tittar på Pantertanter. Sjukt underbart är det programmet :-)
Nu ska jag snart klä mig och sedan åka till Änglastaden och skatteverket.
Sedan iväg och jobba i 4h och efter det vara ledare :-)
Trevligt värre tycker jag :-)
Dock blir det ingen träning idag heller, min brukare är förkyld.

MegaMe


~~Mardröm~~

Jag hade en hemsk mardröm (hemsk och hemsk) natten till påskdagen, ni vet dagen man får alla påskäggen fyllda med godis. Jag drömde att jag var på en påskmiddag och satt i en soffa och där var ett stort ägg fullt med Ahlgrensbilar och jag pillade i sönder var bil i små bitar och sedan åt jag dem, åt upp hela innehållet i påskägget, för att sedan komma på vad jag gjort. Men jag mådde så enormt dåligt och jag spydde, och då var det precis som en katt som spyr hårbollar :P Alltså godiset hade hamstats ihop till en boll som jag klöcktes fram. Galet, jag ber om ursäkt om det var lite magstarkt detta inlägget, men det är min blogg :-P

Helt ärligt så hade jag jätte mycket drömmar om mat den första veckan med XtraVaganza, drömde att jag skulle råka äta mat av ren vana och liknande, sen har jag inte haft det sedan natten till Skärtorsdagen. Det måste ju handla om oro? Att jag var orolig över att jag skulle "råka" eller avsikligt äta mat/godis, men det gjorde jag ju inte =) Vad tror ni? Tror ni att det kan handla om Oro?MegaMe
bloglovinFölj mig med Bloglovin


~~Ska vi lägga till varandra på Bloglovin??~~

Det är en fråga som jag blir lite trött och irriterad på. Egentligen så är det väl ingenting med den eller hur? :-P
Men jag känner bara att, jaha, men jag vill ju att folk ska följa mig för att de tycker att jag skriver om något intressant, inte för att jag följer dem, samt tvärtom. Det finns folk jag följer här och det tycker jag är skoj, det är roligt att läsa om folks vardag eller "ovardag" om det lever på ngt nytt ställe eller liknande.

Alla dem jag har på min bloglovin är för att jag tycker om att läsa hos dem, hos vissa tycker jag om att läsa, men jag har inte lagt till dem på bloglovin, bara av den anledning att jag glömt att göra det.

Sen vet ni alla hur illa jag tycker om folk som inte kommenterar när de är inne på ens blogg :-P Men jag har börjat förstå varför man inte gör det xD om någon skriver ett inlägg som inte inspirerar en själv, varför ska man kommentera då?
Men eftersom jag själv är så emot att vara inne och läsa utan att "lämna ett avtryck" så brukar jag fortsätta läsa i bloggen bara för att se om där är något som fångar mitt intresse :-) Dock finns det ju personer som skriver om så totalt ointressanta för mig då inlägg att det inte finns något jag kan skriva till dem.
Med det sagt så lovar jag här och nu att inte bli arg när det inte kommenteras på min blogg. Jag blir jätteglad om ni kommenterar klart :-)

Glöm inte lägg till mig på bloglovin :-P
bloglovin klicka på pluset :-)MegaMe

~~Smygmätt mig~~

Jag är super super glad för jag har smygmätt mig och det ser djävulskt bra ut tycker jag :-)
Jag är fortfarande tjock,, inte det jag menar :P Men nu är det liksom verkligen på väg ner och det känns bra.
Jag vill att det ska gå fortare men det går väldigt fort, tänk i övermorgon börjar jag på min nionde vecka. Det är helt galet! Tycker ni inte det?
55dagar utan fast föda, det är ganska så mycket tycker jag, hade varit coolt om man klarade typ 100dagar, det hade varit en tredjedel (nästan, mer än fjärdedel) av året, vi får se hur det går ju. Jag vet bara att jag vill bli av med allt nu :-P  Men det går fort och jag måste vara tålmodig ju! :-P
Invägning är det på fredag. Ni glömmer väl inte att ni kan tävla om en veckas Länkning på min blogg genom att tävla här ---> http://mittlivmedxtraveganza.blogg.se/2010/april/tavling.html =)
Närmst vinner :-)


MegaMe

~~Kärlek??~~

Jag vill bli kär, men jag har intalat mig själv att killar inte vill ha mig.
Jag tror att jag hämmar mig själv enormt mycket, jag blockar killar som verkar ha brister.
Jag är verkligen jättekräsen och det är tråkigt tycker jag.
Det är lätt för mig att bryta något om något känns fel, jag bryter dock lite för fort ibland.
Avskyr att lämna ut mig och jag vill inte bli sårad, så jag backar hellre än att bli sårad.
Någon som känner igen sig?
Sitter och tittar på Dating in the dark nu, känns lite hemskt, det är sjukt dåligt sjukt hemskt program.
Pinsamt, jobbigt och bara örk, ändå måste man se det, eller hur?

Ålder?
Jag bryr mig inte om ålders skillnader alls, inte för fem öre, spelar åldern roll för er?
Det är väl klart att jag inte vill ha någon som är 20 år äldre än jag, men samtidigt, om det klickar, vad gör åldern?
Jag har verkligen lust och bli förälskad nu.

För att älska någon annan så måste du älska dig själv, jag känner att det verkligen är så.
Jag älskar inte mig själv och speciellt inte min kropp för tillfället och det betyder att jag har jätte svårt för att älska någon annan, romantiskt då.

MegaMe

~~Liptonte peach mango~~

Sitter och dricker en himla massa te nu för tiden, nu tittar jag på Biggest Loser och dricker PeachMangoTe :-)
Vad gör ni?

~~Tjocka kan inte klä sig snyggt~~

Det finns många i min omgivning som säger till mig "Du klär dig så snyggt fast du är lite större"
Ehm OKEY, TACK så mycket, men vaddå fast jag är lite större?
Seriöst vad betyder det? Så att bara för att man är överviktig så ska man inte kunna klä sig snyggt och mode-riktigt?
Är ni seriösa med mig? Det är väl klart att vi kan. Jag har alltid klätt mig snygg, eller ja oftast, vi har väl alla vår modefloppar? Men jag har aldrig haft några problem med modet. Klart att jag önskar att jag hade kunnat vara smal och klä mig i korta shorts/kjolar och tighta byxor, men det betyder inte att mode bara är det, utan man kan variera sig något enormt, eller hur? Har ni någon gång blivit "påhoppade" så som jag blivit om mit stil?
Dock är jag ju tacksam över att folk tycker att jag klär mig snyggt, men det kändes som en förolämpning, även om det är en komplimang :-P

MegaMe

~~Dagens Outfit~~Här har ni dagens Outfit, mitt i flyttröran :-)
Tröja Strl S
Byxor Strl 44 dem är stora :-)MegaMe


~~Dag Femtiofem, del två~~

http://mittlivmedxtraveganza.blogg.se/2010/april/tavling.html 
Ni glömmer väl inte att tävla i min tävling?
Vinnaren vinner en veckas länkning i min blogg! :-)

Jag tycker att ni ska tävla :-)


Vad tycker ni om min ändrade design på bloggen?
Den är inte unik, men det är lite annorlunda.
Jag vill ha min design ändrad! :-(

MegaMe


~~Dag Femtiofem~~

Dålig Dålig Dålig dag, jag tycker saker och ting är lite smått dåliga nej väldigt dåliga, jag är inte alls på idag. Jag sket att gå och simma och jag skiter antagligen att gå ut och gå, jag packar en massa till flyttet iaf, det är något positivt med det åtminstonne, eller hur? BLÖRK på allt, jag orkar inte. Fuck Off!

MegaMe

~~Dag Femtiofyra, del fyra~~

Godkväll, klockan är ganska mycket och jag ska sova.
Sömn är viktigt, visste ni att en person som sover 8h om dagen, minskar risken att bli överviktig?
Jo det är sant, för kroppen är då utvilad och den fungerar bättre.
Jag ska ha som mål att sova 8h om dagen, inte mer, för då blir man för utvilad, har ni någonsin varit så utvilade att ni blir trötta? Jag tror att jag kommer somna ca 23.30 idag, då borde jag gå upp 07.30 och det är faktiskt då min klocka är satt till. Dock hade jag inga planer på just detta fråns precis när jag skrev det. Jag har tänkt att gå upp, få i mig ½shake och sedan gå ut och gå en runda, sedan hem igen, ta en shake til och kolla lite på tv. Göra vid mig och sedan göra lite skolupg, ringa en massa samtal. Ta en shake till och sedan åka till jobb och fixa lite papper. Äta lite mat för att sedan simma i en timme, sedan är det dusch och hemfärd och en shake. Väl hemma ska jag gå ut och gå och sedan äta en shake till, blogga och kolla läget och sedan sova. Ja det känns helt OK. hoppas im up for it tomorrow bara, just nu känner jag mig aningen seg. jag måste lära mig dricka vatten.
Vi ska egentligen dela upp våra shakes, men nu på sistonnen har jag bara ätit 3 gånger om dagen, hela påsar istl. Jag vet inte om det är bra eller dåligt, men det har jag gjort iaf. Nu ska jag försöka få lite sömn.

MegaMe

~~BiggestLoser~~


Biggest Loser,
Jag sitter här hemma och tänker fan vad dem är feta, det är ju fruktansvärt,
det är nästan så att jag blir äcklad
Sen kom jag på en sak, där hade jag varit om 3 år om jag inte tog tag i min vikt.
Jag kan inte sitta här och tycka så, när jag själv inte var långt ifrån deras skor, innan jag bestämde mig.
Eller hur?
Men är det inte fruktansvärt att samhället tillåter sig att bli så feta?
Jag menar alla vet att USA är ett land som är drabbat hårt av fetma.
Men Sverige då? Sverige är inte långt ifrån, eller hur?
När ska vi människor säga stopp och sluta ta livet av oss?
Det är faktiskt olagligt med självmord, hur kommer det sig att staten tillåter massmord?
Jag tycker att det är helt fel!
Men vad att göra?
Börja med ransoneringskuponger på godis? Visst det kommer börja smugglas, precis som cigg och droger, alkohol och liknande, men en sak bara, det är DROGER som smugglas, precis som godis och socker är för det ger oss en stimulans. eller hur? Hur många av er (tjocka som smala) har inte ett sockersug? Jag kan ju berätta för er att det suget var lika stort för mig, som suget efter ciggen var.
Som alkoholen säkert hade varit om jag hade tillåtit det, beroende är i min släkt, jag har alkoholister och narkomaner, BEROENDE, jag var beroende av socker och cigg. Jag har blivit av med dem båda, jag planerar att fortsätta vara av med dem båda.
Skulle jag råka falla tillbaka, så tänker jag resa mig igen och fortsätta kämpa.
Nu är det som så att det är mitt liv det gäller och jag kan skylla på staten och samhället.
Men vet ni? Det är mitt ansvar!

MegaMe


~~Hälsosammare~~

Jag är 19 år,
Jag har rökt sen jag var 13 år.
Det är 6 år.
Jag har varit överviktig hela mitt liv.
Jag har nu försökt gå ner i vikt med hjälp av Xtravaganza i 54dagar.
Jag har slutat röka och har varit rökfri i 4månade och 5dagar.
Ändå så har jag hittills lyckats gå ner 12.9kg
När man egentligen "borde" gå upp i vikt.
För att man slutar röka.
Jag vägrade göra det, jag vägrade vara ohälsosam.
Jag älskar mitt nya liv.
Jag har ett självförtroende som är starkt.
Men en självkänsla som är nere i botten.
Den måste jag börja bygga upp.
Sluta umågs med folk som drar ner min självkänsla.

Dagen jag fyller 20år så har jag varit rökfri i 7 månader och 20 dagar
Jag väger 70kg
(alltså mindre än mitt största mål är) Jag mår bra.
Jag bor i min lägenhet och jobbar så mycket jag kan, jag trivs med mitt liv.

Detta var lite om mig, en liten "påminnelse" för er och för er som är nya här, en liten snabbinfo. Jag hoppas ni hängde med lite iaf :-) Annars är det bara att läsa mer under kategorin Introduktion/Vem Är Jag

MegaMe

~~Dag Femtiofyra, del tre~~

Mina VLC-favoriter(min mat):
1. Cappuccion
2. Grönsak
3. Vanlij
4. isthe
färdigblandad
5. Choklad
6. Passion/melon
färdigblandad
7. Choklad färdigblandad

Detta är smakerna jag äter nu, jag är helt förälskad i cappucinon och grönsaks shakesen. Dock kan jag dricka dem andra också :-D
Jag har en massa smaker av de andra som jag måste "äta" upp också.
Tror inte jag behöver handla mat fråns nästa torsdag så det känns jättebra faktiskt, för som ni vet är pengar inget jag har för tillfället eftersom jag ska flytta till egen lägenhet nu om en månad och måste inreda den :-D

MegaMe


~~Före och efter~~

102,7kg89,7kg

Hmm ja, här är lite före och efter bilder, jag vet inte det syns inte speciellt mycket.
Det är ju svårt att säga också, eftersom det är jag själv som tagit bilden och där är kläder på.
Men iaf så är här lite om hur jag ser ut iaf.  Det syns kanske inte direkt här, men den tröjan sitter väldigt löst nu, gentemot hur den satt på "innanbilden"

MegaMe

~~Dag Femtiofyra, del två~~

God eftermiddag på er :-)
Just nu sitter jag och dricker kaffe och tittar på JerseyShore som faktiskt är bra =)
Jag har varit flitig idag och ändå är klockan inte mer än tre, det känns riktigt bra. =)

Idag har jag:
*Bytt däck på bilen
*Skrivit in kvitton i min pärm
*Börjat städa rummet
*Packat lite

Så jag är ganska nöjd med mig själv för tillfället :-)

Nej men en sak jag inte tycker är bra är att min kropp verkligen visat mig att den behöver mer vatten, för när vi var ute och bytte däck så hukar man dig en del ju, men att resa sig så svartnade det för mina ögon och jag fick blodtrycksfall var gång, såg bokstavligen stjärnor. inte bra.
Detta betyder ju att jag måste dricka mer vatten och skärpa mig enormt mycket. Jag kan inte fortsätta om jag inte mår bra, för att må bra så måste jag ju dricka vatten! suck på mig!

MegaMe


~~Träningsschema för 6-11/4~~

För det första! Jag är en riktig MAN! har precis bytt till sommardäck på bilen :-) Stolt som fan ja :-)

Här kommer mitt träningsshema för veckan :-)

Måndag: Byta däck 2000steg (promenad) Vila.

Tisdag: Simma 60min, 10000steg.

Onsdag: Träna på gym 40min, 10000steg.

Torsdag: Simma 40min, 10000steg

Fredag: Träna på gym 60min, 10000steg.

Lördag: 10000steg, vila

Söndag: 10000steg, 30min trämpmaskin.


~~Dag Femtiofyra~~

Jag känner att jag har vissa mål nu.
Vissa är helt klart större än andra, men ett av mina mål är att jag ska gå ner 6kg på två veckor,
Alltså att jag Nästa Fredag som kommer skall väga 82,7kg det är ett jättemål
och det kommer vara ENORMT svårt att lyckas, men jag ska bannemig försöka något enormt mycket för att lyckas. Dels ska jag fortsätta på sopporna, men jag ska försöka träna mer nu än vad jag brukar :-)
Jag tror att det kommer att gå eftersom jag ska vara i staden där mitt gymkort är typ var dag denna vecka, iaf, tis-fre så det känns superduper bra tycker jag :-)
Ska nog ta och lägga upp ett träningsschema igen tror jag :-)
Jag gör ett lite senare och lägger upp :-)

MegaMe


~~Tävling~~

Hej på er alla :-)
Jag tänkte ha en tävling här :-)
Den som vinner, vinner en veckas länkning här på bloggen,
till vänster där det står "hos dessa är jag inne"
Vad tror ni om det?

Tävlingen då!
Tävlingen går ut på att ni ska gissa hur mycket jag har gått ner denna veckan!
Tävlingen avslutas på fredag kväll.
Vem som helst får tävla :-)

MegaMe


~~Anna Anka ger oss kosttips~~

Anna Ankas regler för ett hälsosamt liv

Att kalla kost och träning en viktig del av Anna Ankas liv vore en underdrift.


1. Var noga med vad du äter
"Visst äter jag dåliga saker som pizza och godis, men jag tänker ändå väldigt varsamt på vad jag väljer och hur jag kombinerar min mat. Jag äter inte så mycket pasta eller ris, utan hellre soppor med grönsaker i. Jag älskar sallader och mina kycklinglår med brosk. Till frukost tar jag alltid en macka med ost, tre stekta ägg och grönt te."

2. Gör träningen till en del av ditt liv
"Träning är en livsstil som jag har lagt in i min vardag. Jag tränar väldigt mycket fria vikter. Jag kör inte maskiner, jag träningar inte yoga, pilates och sånt, utan det är fria vikter som gäller för mig."

3. Krångla inte till det
"Jag har några favoriträtter som jag väljer mellan och som man alltid kan äta, vilken restaurang man än går till. Jag tycker att det är viktigt att man inte är för komplicerad med sin mat, utan det ska vara enkelt. Det ska vara någonting som du kan äta i alla länder, som du kan alltid få tag på."

4. Variera din workout
"Jag kör olika program när jag tränar. Var 14:e vecka så ändrar jag mina träningsprogram. Det är så att man inte blir van vid samma övningar."

5. Unna dig avkoppling
"Jag är väldigt dålig på att stressa ner, jag tror att den enda gången jag stressar ner är när jag lägger huvudet på kudden och stänger ut allting. Men jag går gärna på massage och ansiktsbehandlingar, då unnar jag mig min tid för mig själv och varvar ner på ett annat sätt än när man bara sitter rakt upp och tittar på tv – då hade jag bara känt mig stressad".

6. Vårda din insida
"Min träning balanserar mig och får mig att må bra. Man måste må bra på insidan också, det handlar inte bara om utsidan, att man ska se bra ut och ha en snygg kropp. Man glömmer lätt insidan, eftersom vi bara ser det yttre".


Namn: Anna Anka
Ålder: 38 år
Bor: Los Angeles
Aktuell: Med tv-serien "Anna Anka söker assistent" på TV3
Familj: Barnen Elli och Ethan
http://halsa.msn.se/5357

~~Dag Femtiotre, del tre~~

Jag har tänkt på en sak, jag är inne på min åttonde vecka utan Mat! ÅTTA veckor!
Det är ganska så mycket, innan var jag helt förtvivlad och förstod inte alls hur jag skulle klara detta, men det är ju faktiskt inte så svårt. Helt ärligt, med handen på hjärtat, så rekomenderar jag faktiskt alla som kämpar med övervikt att satsa på Xtravaganza, nej fel av mig, alla som har en övervikt på över 20kg så rekomenderar jag Xtravaganza!
Jag trivs med det och jag har hört många som gör det, män har enklare för att gå ner än kvinnor så de rasar i vikt och behöver inte hålla på med det lika länge för att nå samma resultat som vi kvinnor. Lite ortättvist, män har det mycket enklare än vad vi har, tycker ni inte det? :-O

http://www.pointshop.se/?ref=2621020 klicka på länken och bli medlem i pointshop och tjäna poäng som byts till presentkort och andra saker :-) Jag har skaffat denna nu för att jag ska flytta hemifrån och man kan få rikspresentkort som man kan använda i affärer, kan inte bli bättre ju! :-) Klicka nu, bli medlem och ge mig poäng :-)

MegaMe

~~Vill Ha~~
Mina Absoluta Sommarfavoriter!
Jag vill verkligen verkligen ha dessa klänningarna i strl 36-38 och skinnjackan i strl 38 i sommar! Tänk om jag faktiskt kommer i det! Oh så fantastiskt det hade varit :-) Hela kalaset kostar 1644:- så jag avvaktar ett tag tror jag!

MegaMe

~~Trött~~

Jag är verkligen Jättetrött på min bloggdesign, jag gick Media i 2½ år och jag vet ändå INTE hur fan man gör för att fixa en snygg blogg, det är riktigt pinsamt vill jag lova! Är där någon som kanske vill hjälpa mig med min bloggdesign? Skulle vara supersnällt, verkligen!
Usch, ja ja jag skäms lite :P Nej se om mina tvprogram går på tv nu,? Det är trotsallt söndag ju :-) Reprisernas dag på 5:an :-D  ♥

~~Vikttips~~

Känner du att du också bär på övervikt och vill bli av med det?
Det kanske inte är som med mig 30kg utan kanske 5-10kg du vill bli av med? Vad rekomenderar jag dig då?
Jo att tillämpa GI-metoden, det innebär att du drar ner (helst utesluter du helt) kolhydrater från din kost.
Men vad är Kolhydrater?
Vi brukar enkelt säga att allt vitt är kolhydrater, givetvis stämmer inte det men några exempel är alla spannmål, i socker, bröd, mjöl, godis, pasta, ris, potatis.
Om du ändå vill ha bröd eller pasta satsa då på grova fullkornssubstitut. Ju grövre desto bättre för då får magen jobba och framförallt, du håller dig mätt längre. Ta gärna bröd med nötter eller frön i, av just den anledningen. 

Tips för att komma igång

  1. Bestäm dig att nu får det vara nog, nu ska jag gå ner i vikt!
  2. Din viktnedgång börjar i affären. Se till att inte köpa massa onyttigheter utan köp mest grönsaker, frukt, kött och fisk. Börja kolla innehållet i olika livsmedel, framförallt hur mycket kolhydrater olika produkter innehåller.
  3. Försök att äta lite mindre portioner än tidigare och ta en frukt som mellanmål om du blir hungrig. För mig tog det bara några dagar att bli mätt på mindre mat än tidigare.
  4. Är du van att småäta sötsaker sedan tidigare kan de första dagarna vara jobbiga när man känner suget. Men klarar du bara av att stå emot suget så försvinner det efter bara några dagar, det kan även min sambo intyga!
  5. Tänk positivt, med denna metod kan du ju faktiskt äta en klick äkta majonnäs med gott samvete! Du behöver inte heller räkna några points eller motionera ihjäl dig. Se fram emot glädjen att se att vågen visar mindre varje dag. Själv såg jag resultat redan efter två dagar.
  6. Tänk på alla goda saker du får äta istället för på vad du inte bör äta.
  7. Följ sedan instruktionerna ovan. Väg dig varje morgon och skriv upp resultatet. Jag använde digital våg som visar tiondels kg.


MegaMe


~~Dag Femtiotre, del två~~

Mitt BMI ligger i dagsläget på: 34,2

Mitt energibehov ligger på 3685kcal om jag ska behålla min vikt jag har nu
Om jag vill gå ner i vikt så ska jag äta 1958kcal om dagen
Mitt kropssfett i procent ligger på 40%Ja allt detta låter väl ganska rimligt antar jag, det låter ju absolut inte BRA, men det låter rimligt.
Något som jag ser som positivt tänk på att jag inte använde denna sist är att jag har gått ner 6,5%fett, det är ganska bra, men första vägningen var på XV och detta var ju via internet så jag tar det med en nypa salt :-)


Vill du kolla hur du ligger till? Här är länken :-) http://www.markazits.com/diet/bmi.php#kalbehov

~~2012~~


Igår tittade vi på denna filmen och mös.
Vi såg den nerladdad och utan text, aningen jobbigt då och då när det var franska eller kinesiska, utöver det, så var filmen ganska så bra faktiskt, dock såldes jag inte på den alls på det sätt som jag har hört att folk förälskas i den?


~~Dag Femtiotre~~

Äntligen! Jag har precis kommit hem från lite kärlek, välbehövligt får jag ju säga. nej inte sex utan bara mys, prat och lite kramar :-) Det är bara 2 månader sedan sist så det behövdes, nu känner jag mig som en ny människa, om vi bortser från att det SNÖAR! jag blir såå trött såå trött.. suck

Jaha
då var påsken fortfarande igång, jag har inte märkt av någonting av den, förutom då att jag genomled ett påskbord på jobb. Men jag fick ingen påskpresent och inget påskägg, nej jag fick ingenting alls faktiskt, det är lite av en besvikelse, men egentligen(??) det är ganska onödigt att köpa massa saker till varandra är det inte? Speciellt då Godis. Dock köpte jag faktiskt godis till min familj (haha de får bli tjocka om de vill) men mamma fick nötter eftersom hon inte vill bli tjock :-)

MegaMe


~~Dag Femtiotvå~~

Hej på er =)
Dagen var helt okey, jobbade och sen var det ju denna påskbuffén som var helt underbar! Som jag inte åt av.
Men den såg underbar ut. Sen tittade jag i "skåpet" och det var fullt av godis, suget fanns där, jag åt inte.
Jag har gått 8000steg idag och jag gick inte upp imorse och gick som jag skulle gjort. Tråkigt, men sant.
Men 8000 steg är helt ok när jag inte har varit ute och gått för att få tag i stegen tycker jag :-)
Det har nu gått 7 av de 10 utsatta grundveckorna (som vi alla har i vår grupp), jag vet inte alls hur mycket jag ska gå ner eller hur länge jag ska hålla på, blev lite fundera på nu när här är en som sa att hon får hålla på med XV hur länge hon vill,, hmm jaha ja... :-/
Jag vet inte något mer alls. :-/

MegaMe

~~Dag Femtioett, del sex~~

10100steg
japp så har man nått målet idag också! Det känna väldigt skönt :-)
Funderar på att kanske hinna ut och gå en snabb runda imorgon innan jag kör till jobb klockan 7.45 så jag får gå ut och gå 7.00 :-) Kan nog bli bra :-) Men räknar bara med att ta 2000 steg då på morgonen men det är ju steg det också :-) Eller hur :-)
Nu när jag var ute och gick mina sista 2000 steg vid 19-tiden så var det hur lätt som helst att gå, så jag sprang tillochmed en bit, det kändes riktigt bra, jag gick raskt hela tiden förutom då jag sprang klart. Det var en sådan frihetskänsla =) Jag är verkligen jättenöjd över kvällens promenad :-) Jag är stolt över mig själv och den person jag håller på att bli. Dett känns sjukt bra det också, att mitt självförtroende är påväg upp =)
imorgon är det påsk och man ska få påskägg. Men kommer jag få något? Samt vad kommer där vara i?
Jag känner mig inte ledsen och jag tycker inte att det är jobbigt att hålla på med dieten nu när det är påsk, förutom att jag fick ringa det stället jag ska till imorgon och informera om att jag inte ska ha påsklunchen som vi blir bjudna på och det känns riktigt riktigt jobbigt för då ska vi sitta där ett gäng och vara sociala och jag ska inte äta. Men det kommer gå bra ändå ju :) Kommer bli lite jobbigt om det blir en massa frågor, men det får vi ju hoppas att det inte blir :-) tänk positivt :-)


MegaMe önskar er alla en glad påsk så hörs vi imorgon eftermiddag =)

~~Dag Femtioett, Del Fem~~

Oj, idag har jag bloggat enormt mycket
märks kanske att jag har haft tråkigt?
Imorgon är det som tur är, jobb som gäller, 7h jobb, det är sjukt nice,
speciellt nu när det är storhelgsbidrag :-) I just love it :-)
Jag har bara gått 8000 steg så det är nog till att gå ut och gå en sväng nu.
Mitt batteri i datorn är ändå slut.

Glad Påsk på er :-)

MegaMe

~~Dag Femtioett, del fyra~~

Vilken mat längtar jag efter??

*Kyckling
*Gravad Lax
*Advokado
*Ägg
*Rökt kött
*Blomkålsmos

Som ni ser så är det detta jag är så enormt sugen på och det handlar inte om en massa godis och sötsaker, det känns faktiskt bra, givetvis blir jag sugen på godis och liknande. Men det är mer riktigt mat jag är sugen på :-) Det mest positiva är att det jag är sugen på, är Godkänt och Bra att äta :-D

Nej jag tror att jag ska ställa mig på min trampmaskin och titta på How To Lose A Guy In Ten Days :-) Vad tror ni om det? Lite extra träning idag :-)

MegaMe


~~Dag Femtioett, del tre~~

Nu har jag varit ute och gått :) Det blev 50min stegen är jag inte alls nöjd med, funderar på om min stegräknare fungerar till 100% :-P

Jag har även vägt mig, -1kg blev det.
jag är inte alls nöjd med resultatet, speciellt eftersom man enligt XV ska kunna gå ner 2-5kg i veckan.
Just nu är det väldigt dåligt med viktminskningen, men det är ju verkligen viktminskning eller hur :-)
Sen är det ju fortfarande minus på min våg och det måste jag ju vara nöjd med ändå eller hur.
och faktum är att jag FAKTISKT är under 90kg :-D Jiippeeey :-)
Jenny vann tävlingen, eftersom hon var den enda som deltog! :-)
http://jnyg.blogg.se/
Grattis :-)

MegaMe


~~Vikt~~

89,7kg idag
-12,9kg sedan start
-1kg sedan förra veckan


~~Dag Femtioett, del två~~

Nu ska jag faktiskt gå ut och gå!
Måste ju få ihop mina 10000 steg idag också ju :)
Får bli en promenad som är lite längre faktiskt eftersom 10000steg är 5,8km
jag har nämligen räknat ut hur långa steg jag tar i snitt och det blir 5,8km det är ganska galet ändå :)
Känns lite bra när man kommer upp i den summan :)
Glöm inte min Tävling!!! Den finns några inlägg under, bara 1,15h kvar nu! :-)

MegaMe


~~Följ mig~~

Följ min blogg med bloglovin
Komigen nu, ni som läser kan väl visa det genom att följa mig också :-)
Om ni inte redan gör det :-D

~~Dag Femtioett~~

Godmorgon på er :-) Långfredag idag då.. Och? Vad händer idag? Vad är det för speciellt med det?
Utekväll klart, men jag går ju inte ut nu direkt, som ni säkert förstår.
Jag tackar nej till inbjudningar om påskmiddagar, som ni säkert förstår.
Jag är i en bubbla och kommer ingenstans känns det som.
Jag förstår inte allt riktigt för tillfället, jag är förvirrad som attan.
Idag är det invägning igen. Jag har klart smyvägt mig som vanligt :P Men jag avslöjar resultatet om ca 2h.


TÄVLING! Gissa hur mycket jag gått ner denna veckan!
den som kommer närmst vinner en länkning i bloggen i en vecka!
Tävlingen slutar alltså om 2h så det är en väldigt snabb tävling! Men skynda skynda :-)


MegaMe

~~Dag Femtio, Del Två~~

Okey, Okey, det har blivit fel i rubrikerna, men CARE??
Tänkte på en sak, det här med folk i ens omgivning och att man går ner i vikt.
Jag har börjat få riktigt mycket kommentarer om min viktminskning och jag har klart svårt att ta emot dem, men jag har börjat säga "TACK" istället. Nu är det som såhär att under hela mitt liv så har mina börst varit min
trygghet för att de har varit stora och jag har kunnat ha urringningar och liknande och folk har tittat
på mina bröst, jag har tyckt om det, det har varit min trygghet.
Detta vet min "bästa kompis" och hon vet också hur ont det gör i mig att dem försvinner i takt med resten av min kropp. Men vad säger hon då förra veckan när hon träffar mig?? Jo Ja det syns att du gått ner i vikt, dina bröst är ju mycket mindre jag menar, vad är det att säga? Varför påpeka mina bröst när jag förlorat ca 15cm i midjan (typ minns inte) det är ju bara avundsjuka? jag vet inte vad det är, men jag tycker inte att det är ritkigt ok :-S
Jaja, jag vet vart jag har henne och jag litar inte på henne. Men men

MegaMe

~~Dag Femtio, Del Tre~~

10116 steg har jag gått idag :-) Det tycker jag är väldigt roligt och jag är glad över att jag faktiskt gick ut och gick :-)
Jag var ju även och tränade 1h (40min aktivt) idag och jag gick till och från gymmet (dock är det ju med i stegen)
Jag är nöjd över vad jag gjort idag :-) Vad har ni gjort för något idag?

Jag tänkte att vi kanske skulle köra frågestund?
Ställ en fråga om mig så ska jag svara så sanningsenligt jag kan! :-)

Nu är det BiggestLoser och Finalen =)

MegaMe

~~Dag Femtio~~

Hej på er :-)
Oj, fattar ni det? Dag FEMTIO?? det är helt underbart :-) Det går neråt hela tiden, det känns verkligen superbra och jag är glad och mår bra :-) Dock känns det som om jag inte är i någon ketonfas kan det stämma?
I nuläget har jag gått 4901steg och det känns okey eftersom jag har gymmat i ca 50min utöver dem stegen och dagen är ju faktiskt inte slut ännu, eller hur?  Men jag kan inte säga att jag känner för att gå ut och gå faktiskt, men det måste jag väl antar jag? Nej inte Måste, jag VILL för att jag vill gå ner i vikt! Måste få in det i mitt huvud, jag ska göra detta för att jag vill!
Jag har fuskat en del, men på "fel" håll, jag har ätit en portion för lite nu i 3 dagar, jag vet inte om jag går ner mer av det? Jag vet inget alls faktiskt, mer än att jag inte mår dåligt av det.

Frestelse igår var jag på en mack och framme i kassan så läg sådana här godissträngar vet ni vad jag menar för några? iallafall så låg där en "häxvrål" men riktigt stor och den såg RIKTIGT mumsig ut och jag var riktigt riktigt sugen på det det var en enorm frestelse, men jag vara aldrig beredd på att köpa den, utan jag var bara väldigt sugen på den!


MegaMe


RSS 2.0